Свекърва ми се преоблича пред 30 годишния си син

• 9 992
  • 148
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За мен е простотия подобвн начин на препикаване на територия, скрит зад "в дома си ще си ходя, както искам". Вие пред гостите си по гащи ли ходите, като сте си у дома?
Ако не, то се връщаме на показнОто и простотията.

# 76
  • Paris, France
Това ли е дефиницията за просташко самочувствие?

Не. Не серем на двора, защото е просташко и имаме самочувствие, а защото е здравословно и екологично - пести вода, тор Laughing......... само дето двор нямаме в момента.

# 77
  • София
Значи ако един ден сина ми доведе проекто снахичката вкъщи имам готова стратегия... почвам да се събличам из къщата и се отървавам бързо-бързо Simple Smile Мерси за готовата рецепта Simple Smile

Това и аз си го помислих, хаха. Да, идеално е. Звънни ми да дойда и аз и дружно ще пробваме дали все още ни стават дрехите от прогимназията из цялата къща.

Аз нямам син (засега поне), ама за комнпания съм готова - щом това е критерий за ненормалност веднага започвам да го пробвам)
Майтапът настрана, ама шансът да се изнесат от детската стая е голям. Само затова си струва да се опита!

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 16:09 от Светулчица

# 78
И всичкия този цирк, за да не възпитавате самостоятелни деца?

# 79
Какво му е самостоятелното да си доведеш гаджето при родителите?

# 80
Да ме извинявате, но някои синчета не се изнасят, защото "мама не може да го понесе"...

# 81
Е когато майката е луда, то снахата нека е нормална и да не ходи по къщите на хората веднага след годежа...

# 82
Тази свекърва, ще тормози момичето, дори и ако живеят отделно. Няма да има мир и спокойствие това семейство....

# 83
  • Варна
Авторката нещо се покри и стана скучно.

# 84
  • Paris, France
За мен е простотия подобвн начин на препикаване на територия, скрит зад "в дома си ще си ходя, както искам". Вие пред гостите си по гащи ли ходите, като сте си у дома?
Ако не, то се връщаме на показнОто и простотията.

Не мисля, не винаги. В някои семейства си ходят полу голи и голи и не го правят, за да дразнят някого.

След като на плажа можем да ходим по бански или голи пред снахи и синове, защо да не може у дома?

В случая даже не става дума за ходене по гащи, а за преобличане. Синът може да гледа на другата страна и снахата също. Никой не им държи главите да гледат, насила.

Да ме извинявате, но някои синчета не се изнасят, защото "мама не може да го понесе"...

Ах, няма да има пред кого да се преоблече, горката. Тя кандидат-снаха понася, едно изнасяне на стара н няма да понесе?

Тази свекърва, ще тормози момичето, дори и ако живеят отделно. Няма да има мир и спокойствие това семейство....

Да, сутрин ще припка по нощница, с ролките на главата, за да се преоблече у тях, а вечер след работа ще тича обратно да навлече нощницата.

# 85
Какво му е самостоятелното да си доведеш гаджето при родителите?
Нищо. Но вместо да прекарваме ежедневието полуголи и ползващи хола за тоалетна, можем да се замислим дали така отрано да възпитаваме дечицата на самостоятелност. А не на 30 години да правят бебенца в детската си стая.
Което пък не значи, че са изгонени.

# 86
Ама аз това ви го говоря от личен опит. Не развивам теории.

# 87
И с какво новата булка се различава от свекито? С опита да моделира и да стане на нейната!?!?
Точно на мястото си е попаднала. Има поле за действие - да отваря очи, да спасява, оная лошата и той, ах, бедният глупак... Разсмивате ме.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 18:58 от luna

# 88
  • София
Тя снахата все е бяла и добра, па макар и натресла се в чужд дом с желание да променя изградени вече навици. А пък свекървата все е лоша, нищо че е в собствения си дом, където едни и същи неща са правени с години.
А колко по-леко щяха да си живеят и двете, ако просто всяка си знаеше мястото. Т.е. снахата да си хване мъжлето и да си отидат в техен дом. Тогава дори може и да запазят добри отношения двете жени. Ама от къде толкова акъл

# 89
Аз подозирам, че даже и на свекървата не е тая къща - все пак има едно поколение преди нея, което живее там. Те облечени ли се разхождат, защото по посочената логика, май само те имат право на голи разходки?!

Общи условия

Активация на акаунт