Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 55 472
  • 767
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Един път не уцелих  да има тестер на това koето ме интересува егати каръка съм

# 136
Честита Нова година и от мен! Много здраве и радост желая на всички!
Монтал и Мансера искам да душа, но в Елинор няма ли възможност за свободен тест? Не съм ходила досега на място, ако не дават свободен тест, хич няма и да се занимавам, далече ми е...и ще си остана невежа...😝

# 137
Аз се поогледах, но като не видях, попитах и тогава те пита момичето кой искаш да подушиш. Вади ти го като скъпоценен камък парфюма, пръска на хартийка и ти го подава. Simple Smile На мен чак ми стана забавно. Е, аз исках да пробвам повече, но ми стана неудобно, ако такава процедура има за всяко душване. А и мога ли да се сетя за всичко, те имат толкова парфюми и имена, като ги видиш и се сещаш.
По принцип шоурум е точно да може да се показват и тестват продукти (не само на листче), и то повечко, за да се зарибят клиентите. Имат минус за мен откъм обслужване в шоурума.

# 138
  • София
Някой  похвали тук parfumi-shop.net.
Поръчах си сенки на Шанел на много добра цена от сайта. Обадиха се веднага по телефона за потвърждение и получих на следващият работен ден доставката. Всичко точно. Продуктът оригинален.
В чек козметикс проверката показва, че продуктът е произведен преди повече от 3г, февруари 2015. Thinking

# 139
Аз се поогледах, но като не видях, попитах и тогава те пита момичето кой искаш да подушиш. Вади ти го като скъпоценен камък парфюма, пръска на хартийка и ти го подава. Simple Smile На мен чак ми стана забавно. Е, аз исках да пробвам повече, но ми стана неудобно, ако такава процедура има за всяко душване. А и мога ли да се сетя за всичко, те имат толкова парфюми и имена, като ги видиш и се сещаш.
По принцип шоурум е точно да може да се показват и тестват продукти (не само на листче), и то повечко, за да се зарибят клиентите. Имат минус за мен откъм обслужване в шоурума.

Ако се започне безразборно пръскане, къде ще му излезе края, че то всеки ще минава, парфюмира и отива по задачи Smile!

# 140
  • Варна
Здравейте,

Поръчвам често кремове за лице и парфюми от Parfimo и  Notino, и досега не съм имала проблем с продуктите. Сега сечудя на :

Shiseido Future Solution LX Total Protective Cream SPF20   от Parfimo.
 Притеснението ми е, че в повечето сайтове цената му започва от 270лв, като стига до 617лв. в Нотино, а тук е 164лв - тестер.
Какво мислите, дали има вероятност да не е оригинален?

# 141
  • София
За оригиналност не бих се съмнявала, там проблемът е със залежалата стока.

# 142
  • Варна

Благодаря за отговора:)

А, дали има начин да разбера, дали това е така Thinking

# 143
  • София
Да. Има. Като си го получиш и провериш бач кода сама.
Т.е. постфактум. Wink

# 144
  • Sofia
Ако има опция преглед, на място проверяваш срока и решаваш дали да приемеш пратката.

# 145
Парфимо изпращат без опция преглед.

# 146
+1.
Не бих рискувала с крем за лице от Парфимо.

Вчера имаше 10% отстъпка в Нотино, набелязах някои неща, мислих да поръчвам, но днес вече не е активен кода за намаление( Дано да пуснат пак такава отстъпка.

# 147
  • Пловдив
И аз сложих в кошницата няколко неща, но уви не успях да поръчам. Обикновено са по няколко дни тези кодове. Ще се възползвам следващия път.

Относно козметиката от Парфимо - поръчвала съм кремове на Кларинс с голямо намаление и бяха с изтичащ срок. Последно купих по Черния петък разни неща на Клиник и всички са "пресни" Simple Smile

# 148
  • София
Аз рискувах и си купих два крема от Парфимо, единият на Клиник, а другият на Нюкс. Имах късмет и не бяха стари. Даже на Клиник съвсем "пресен" излезе😄

# 149
  • София
Еее, описателният ми мост за шоурума на Елинор беше полезен и съвсем по темата.

Общи условия

Активация на акаунт