Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 54 749
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Мислите ли, че ще е ок, ако поръчам само проби от Нотино? Харесала съм по пирамида няколко аромата и искам само да тествам.

# 406
  • София
Защо да не е окей? Аз веднъж поръчах само проби. Е, бяха десетина, но ако искаш и 1 можеш да си поръчаш. Нали си я плащаш.

Аз май пропуснах да сложа код на поръчката за продуктите за коса. Joy Сега ме е яд.

# 407
анулирай и пусни пак

# 408
  • София
Е те вчера пристигнаха

# 409
Здравейте парфюмни, има ли сайт, от който си поръчвате парфюми на Chanel или е най-добре от физически магазин? Просто разликата в цената не е малка, а ми предстои да си избера закъснял подарък за Коледа от съпруга. Той ми харесал Габриел в чужбина, но не го взел,понеже не бил сигурен дали нямам подобен ( и добре, че решил да ме пита) Засилила съм се към Коко или номер 5

# 410
Ще чуеш безброй мнения. Ако ще те яде несигурност, приготви си двойната от тази на сайтовете сума и си купи от Сефора или Прити шоп. Ако имаш смелост и не си мнителна има перфектни цени и парфюмите са без грешка. Имам No5 Eau Premiere и Cristalle Eau Verte от сайт, отлични са! А цените са без коментар.

# 411
  • София
Втора поръчка от makeup. Доволна съм, а за аромата на L'instant edp, чудя се как не съм го оценявала досега. Единственото ми обяснение е точния сезон, в който трябва да се ползва. Много ми харва.

# 412
  • София
Здравейте парфюмни, има ли сайт, от който си поръчвате парфюми на Chanel или е най-добре от физически магазин? Просто разликата в цената не е малка, а ми предстои да си избера закъснял подарък за Коледа от съпруга. Той ми харесал Габриел в чужбина, но не го взел,понеже не бил сигурен дали нямам подобен ( и добре, че решил да ме пита) Засилила съм се към Коко или номер 5

Ако сте от София може от някой шоурум да се вземе.

# 413
Получих от  makeup Mon guerlain EDP. Чиста водичка, след 10 минути го няма изобщо. При вас така ли е?

# 414
  • София
Не, траен парфюм е по принцип.

# 415
Да, траен е и при мен.

# 416
  • Бургас
Получих от  makeup Mon guerlain EDP. Чиста водичка, след 10 минути го няма изобщо. При вас така ли е?
Не ,как ще е така връщай им го според мен.Мон е уникално траен върху мен ,моят е от Бюти Зоун.

# 417
При мен не е, довършвам 30 мл, купени от БЗ. Максимум 3 часа, даже 3 е много. Не знам дали не му е студено.

# 418
Оставете го няколко дни да си почине от пътя Simple Smile
От мейкъп.бг само оригинали съм получавала

# 419
  • София
Еее, сега пък от пътя ще си почива. Айде плс.
Носила съм парфюми по пътищата, на зими под нулата и съм сменяла цял ден полети. Като пристигна в хотела и изляза на вечеря и се напръскам, всичко е точно.
Съветвам я ако има съмнения, колкото се може по- скоро да си заяви претенциите. Simple Smile

В интерес на коректността, трябва да кажа, че онзи парфюм, който не ми трае много, на майка ми й стои два пъти по- дълго на кожата. Пак не е чудовище, ама бива. Тя ми е като лакмус за тия неща и понякога й досаждам, да я фъщя. Дори обмислям да й го подаря. Иначе сякаш прахосвам потенциала на парфюма.

Общи условия

Активация на акаунт