Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 55 500
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Не, не изпраща.

# 526
  • Бургас
Рояла от Емаг ми е вече в офиса на Еконт, но май няма да успея да го взема днес. Ако някой си го получи, моля, пишете дали всичко му е наред.
Хаха ,точно преди малко любимият ми куриер ми донесе парфюмът.BowtieСпоко ,всичко му е наред ,ръцете ми треперят от вълнение, този аромат е прелест и няма нищо страшно в него /само изтънченост,но си търси точната кожа/ ,за мен хора ,за мен.Много луксозно изпълнение ,от течността ,през кутията и флакона ,невероятно са красиви и го взех без  пари ,много съм хепи.Трупат точки Емаг доволна съм много пак бих поръчала с удоволствие ,по -късно ще снимам.Чакам и вашите коментари ,дами.

# 527
  • София
Може ли телефон на момчето? За София. Може и на лични

# 528
Ще може ли и на мен да ми изпратите телефона на момчето, за да си поръчам един парфюм Simple Smile

# 529
  • Sofia
И аз искам телефона, моля. И много благодаря предварително. Simple Smile

# 530
  • София
Ей днес му е ден на това момче.  Сайта му е сладурски с интересна и богата колекция. И за мен телефона ако може.

# 531
Заповядай, Мимозке.. Simple Smile)
Ама не знам цената колко е изкушаваща.. Grinning

https://www.notino.bg/armani/si-passione-red-maestro-parfjumna-voda-za-zheni/

Благодаря ,Сънче! bouquet  Ама не е изкушаваща...Търся като в тоя сайт там е 108 лв 50 мл..

# 532
  • Пловдив
Дойде и моя Royal, приказен, много съм доволна.Голяма точка за Emag!

# 533
  • Пловдив
Само аз нямам още пристигнал парфюм от Емаг Disappointed

# 534
Нищо на Ели не ми допада-прекалено сладникави ми идват и бързо ми втръсват......

# 535
  • Бургас
Рояла няма нищо общо с другите парфюми на Сааб ,просто е от друго измерение. Сега се сетих на какво ми напомня леко ,да напомня ми на драйдауна на Епик на Амуаж.Винаги съм харесвала Епик в базата ,но не понесох началото му ,дойде ми прекалено хард.

# 536
  • Бургас
Аз пък си получих парфюма от Елинор. Купих ето тази бомба https://elinor.bg/product/viktor-rolf-flowerbomb-christmas-editi … 2Tor7URhp-JzRUdUw Флакона е лимитиран, но според мен аромата е единтичен с първообраза.Потребителите на  Фрагрантика не са посочили тази прилика, но като виждам нотките са 1:1. С -20% цената беше съвсем ОК, а и виждам, че доста се оплаквате от траността на реформулирания. Този е от 2014 и няма този проблем.
Скрит текст:
Само да не е развален, че като гледам му е изтекла 3 годишната трайност

# 537
  • София
Не знам кой парфюм търсиш, но разгледай сайтовете  от пърия пост на темата и си избери най-изгодната оферта.

Някои поръчвал ли е тестер на Готие от серията Класик?
Интересува ме с металната кутия ли са като продукта  или  картонена.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 16:08 от ~Étoile~

# 538
Моля някой да прати и на мен номера на човека от коментирания по-горе сайт - отдавна го заглеждам.

# 539
  • София
Някои поръчвал ли е тестер на Готие от серията Класик?
Интересува ме с металната кутия ли са като продукта  или  картонена.

Картонени са кутиите.

Общи условия

Активация на акаунт