Изпитани сайтове за парфюми - 20

• 54 307
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Тестер на Готие идва в картонена кутия, да.

Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Eau de Parfum е нежен и приятен аромат. Бих го препоръчала за пролет/лято. Средна проекция и дълготрайност, не по-малко от Лагерфелд за Нея, примерно. Имат сходно излъчване. Лично за мен и двата нямат достатъчно характер. Но са добре направени и не биха обидили никого.

# 541
Тестер на Готие идва в картонена кутия, да.

Elizabeth Arden 5th Avenue Only NYC Eau de Parfum е нежен и приятен аромат. Бих го препоръчала за пролет/лято. Средна проекция и дълготрайност, не по-малко от Лагерфелд за Нея, примерно. Имат сходно излъчване. Лично за мен и двата нямат достатъчно характер. Но са добре направени и не биха обидили никого.
Благодаря. Трябваше ми за допълване на сумата в една поръчка, напълно ме устройва. Не винаги евтин парфюм означава непременно лош. Почти винаги заедно с основните неща от поръчките ми поръчвам и нещо допълнително. Зеления чай със смокиня на Елизабет Арден е чуден, а Essenza di roma на Laura Biagiotti за мен е перфектен.

# 542
Браво,изпуснах темата и изкупихте Рояла,но вчера имаше един тестер в Парфюми шоп и Хоп! В моя кош!Също от Елинор поднових Гучи Мемоар и съм доволна засега!

# 543
Дали ще имам повод да се оплача от Parfimo.bg ще стане ясно от политиката им при рекламация. Ще пусна този пост и в другата тема.
Mon guerlain edp редовен продукт. Силно се съмнявам в качеството на продукта, който получих-аромата изчезва в рамките на не повече от 10 мин. на блотер и 5 мин.на кожа или дреха. Това не е нормално все пак предвид марката и цената /121.60лв.с доставката/. Тествала съм аромата преди покупката, поръчката не е на сляпо. Целостта на опаковката беше нарушена в долната страна, а уникалния код на капака изтръгнат и с лепенка.
Знам какво да очаквам. Това, което получих е по-слабо и от edit. По-слабо дори от евтин лосион за тяло. Прилича на  евтин разреден плодов сок.
Абсолютно менте.
Явно измежду редовните прекарват и ментаци.

.

# 544
Много странно.От години поръчвам от Парфимо и парфюми,и козметика и никога не е имало проблеми нито с опаковката,нито с кодовете.Винаги всичко е било перфектно.

# 545
  • София
Еми, при нея има. Идва, пише.

# 546
Кое е странно? Аз също имам поръчки от Парфимо и не само от там и до сега всичко е било ок. Никой не прави ментаци на евтини парфюми.
Просто отказвам да приема, че точно Guerlain ще произведат такъв сок.
Няма да коментирам липсата на лавандула, може да е от моя нос. Но! При първа проба на този парфюм излязох от магазина като надрусана и това продължи часове хах...не виждам причина точно при Мон да подновявам на 15 мин. Аз не разбрах какво нося, нито околните. Близо до кожата. Е колко да е близо? 100мл. за 3-4 дни? Мне, мерси!
Бясна съм!

# 547
  • Пловдив
Не защитавам Парфимо, но Герлен правят и разредени сокове  - Terracotta при мен изчезваше така за 10 мин , купена от БЗ.
Трябва обаче да върнат парите в този случай, нарушена опаковка на редовен продукт е най малкото, за което аз бих се хванала.

# 548
  • София
За мен по-скоро е притеснително, че не мирише  и на блотер. Това би ме усъмнило и мен.

# 549
Благодаря! Flowers Hibiscus

Обаче тоя сайт , не ми е познат и го няма в  списъка на 1 страница ...

A няма и падащо меню, за да се поръчва, а уж е коментиран като надежден сайт за пазаруване.
Няма го, но е коментиран в темата. Ако решите мога да ви изпратя телефоните на момчето, от което поръчвам от години. Без забележки съм относно качеството на продуктите.

Да, пратете го.Благодаря!

# 550
10 спрея биха съборили и кон! Ми не, просто няма никой след 5мин. Масовките миришат повече! Не съм парфюмно зависима все още и обонянието ми не е привикнало на хард миризми.

# 551
Аз имам супер странен опит точно с Мон. Първият път, когато го пробвах, ми миришеше силно и основно на ванилия, не останах впечатлена. Но, остана дълго на ръката ми и като се прибрах вкъщи, дадох и на роднини да го помиришат и да си кажат мнението. Усещаше се силно тогава, след 2 часа носене. След месец, в друг магазин го пробвах отново - този път нищо, само лееека лавандула. Трети път, след два-три месеца, със същите роднини, бяхме по магазините и мен още ме чоплеше мистерията с усещанията ми за този парфюм. Напръскахме се всички, аз пробвах и флорал и тоалетната вода /тях на блотер/ - ни-що. Никой нищо не усещаше след 2 минути. Искам да кажа, че има нещо странно във възприятията с този парфюм. Купих преди месец интенз версията. Тя е най-осезаема, чудесна е, но дори и нея, след 30 мин. спирам да регистрирам, а чета, че някои хора чак ги душала.
Ако мога да си позволя да дам съвет - ако имате възможност, вземете си Мон-а в чантата, отидете на място в магазин и направете паралелен тест, най-показателно ще е.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 23:50 от princess_07

# 552
Не знам колко пъти вече писахме за тези изрязани кодове, особено при Мон-а. Конкретизирам  - от Нотино и от Емаг съм взимала, и двата с изрязани кодове. Естествено, че за да ги изрежат отварят целофана, при внимателно вглеждане се вижда. И не го прави това търговецът, а дистрибутура. За Мон потвърждавам също, че е особен при тестове и това ми се случи конкретно първия път когато го поръчах и пристигна през зимата. Аз пък тогава спирт надуших, което ме усъмни. Ходих по молове, сравнявах, ами няма разлика. Отлежа си парфюма, стопли се след пътуването и всичко си му беше наред.

Единствения начин да си представя, че този от парфимо е менте, е ако е бил върнат от някой тарикат, който го е подменил при рекламацията. Тезата, че покрай оригиналите пробутват и ментета ми издиша. Това ако е вярно, много бързо си аут от бизнеса. Бързо се разчуват такива неща.

И парфюмно зависим не означава с притъпено обоняние, хайде моля ви се ...

# 553
  • София
Аз пък се удивявам защо се превървяте да обяснявате на човек, познаващ парфюма, как много се е объркал.

Според мен съмненията й са основателни.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 00:05 от The Catcher in the Rye

# 554
  • Sofia
Единствения начин да си представя, че този от парфимо е менте, е ако е бил върнат от някой тарикат, който го е подменил при рекламацията.

Ей това може и да звучи супер филмарско на някой, обаче пък е адски резонно.
Не Би ми дошло на акъла въобще, че такъв номер можеш да извъртиш, егати, хаха!

Общи условия

Активация на акаунт