Как да разбера какво мисли той?

• 8 384
  • 223
  •   1
Отговори
# 135
  • Шотландия

Аз за србе си съм взела решение и моля да го уважите.

Какво решение си взела?

# 136
  • София
Ами, стой си бездетна тогава.
Винаги ми е било чудно как някакви момичета, които не смеят Б да кажат на мъжете си и само обикалят на пръсти милото, се палят и редят епитети, ако някой им каже фактологията.

# 137
Винаги ми е било чудно как някакви момичета, които не смеят Б да кажат на мъжете си и само обикалят на пръсти милото, се палят и редят епитети, ако някой им каже фактологията.

Паля се, защото нещата, които чета тук, нямат нищо общо с истината. Много от коментарите са крайни. Или аз съм слабохарактерна, защото не повдигам въпроса и не му предлагам брак, или той е недодялан идиот, който не иска брак и деца.

Аз за србе си съм взела решение и моля да го уважите.

Какво решение си взела?

Че предпочитам сватба и дете вместо безумно скъпо околосветско пътешествие.

# 138
Остава да убедиш и него Simple Smile

# 139
  • София
Ами, не иска брак и деца, да. Поне не с теб.  Искаш ли да се обзаложим и да дойдеш, да се разпишеш след 2-3г.
Младостта е хубаво нещо, не бива да се пропилява. Ей сега ще се изтъркалят годините.

# 140
Аз пък се дивя на съветите "поговори с него".
Нищо удивително няма. Ако искат да са заедно, хората трябва да умеят да разговарят, не да разчитат на четене на мисли. Не само отговорът, но дори отказът да даде отговор, говори много. Така че полза от разговор винаги има.

# 141
Мда. Не бил инфантилен. За мен мъж, който не може едни гащи да си простре и да свърши елементарни битовизми е инфантилен.
А какво ще се случи, когато дойде детето е ясно.
Огромен процент от такива мъже просто оставят на жената да върши всичко и в един момент връзката отива на кино.
Компромисите ги прави единствено тя. Че кой ще ходи на екскурзия на която реве  Laughing
Това ако не е мекушавост, не знам какво е.
Та тя не може разговор да проведе и пита във форум как се четат мисли.
И на двамата им е рано за брак и деца. Да си пътуват по-добре.

Letha, като си пуснала тема, ще има всякакви коментари. Не сме те хванали за гушата и не ти нареждаме какво да правиш. Казваме си мнението. А какво ще правиш си е твоя работа.

# 142
Ами, не иска брак и деца, да. Поне не с теб.  Искаш ли да се обзаложим и да дойдеш, да се разпишеш след 2-3г.
Младостта е хубаво нещо, не бива да се пропилява. Ей сега ще се изтъркалят годините.

Отново оценка на връзката ми. Благодаря, но  не е това случаят.

# 143
Добре де, кажи какво искаш да напишем  hahaha

# 144
Не че те разубеждавам (децата са най-ценното), само едно малко предупреждение - ако стане както го искаш, да не ти извади душата после, че си го лишила от мечтите му.

# 145
Не, той просто пак ще си следва мечтите, а тя ще гледа детето. Човекът с пълно право ще й каже: "Ти искаше дете, сега аз какво да направя, да спра да живея ли заради това?"

# 146
Или аз съм слабохарактерна, защото не повдигам въпроса и не му предлагам брак,
Това никой тук не го в твърдял. Аз обаче твърдя, че умението да комуникираш сериозно ти куца. Та ти дори не правиш разлика между това да разговаряш по важни въпроси и предлагането на брак.

# 147
  • София
Добре де, кажи какво искаш да напишем  hahaha
Че много я обича и не ползва глупавото пътуване за претекст да я мота.

# 148
Лорелада, може да не и извади душата.
Просто може да я зареже и да си изживей мечтите.
А тя ще седи вкъщи и ще си гледа детето. След време като се е наживял, може и да се върне и да  приказва как се бил осъзнал.
Или просто да срещне някоя друга от която след 2 месеца връзка да поиска деца. Такива случаи бол.
Разбира се има и вариант след 1-2 години човека наистина да и предложи брак и да заиска деца. Варианти бол.
На 26 години е. Да почака още малко.

Кетчър, това ли искала? Да го беше казала.
Ето, казвам го.
Авторке, той много те обича и иска деца от теб.

# 149
Да заминава сам, прав му път.
Току се запознал с някоя на кораба, и да свършат дилемите на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт