И аз тъжа за старата версия на форума, но такъв е живота! А и ще минем без прегръдки!

Вие си знаете, че ви обичам!

Вичи
обещавам утре да проуча как става намаляването на снимките и да разкажа, днес нямах време. 

В пресата отбелязват съществуването на сериала. И снимка зад кадър.

Не знам защо индонезийската преса отбелязва участието на Туба като ГГ-я. Според мен ролята ще е второстепенна, което за талантливия актьор няма значение. Напротив. В малкото време отредено на екран, да представиш героя си силно, се иска голямо майсторство. Не напразно големите (истински

В случая с ВОИ баталните сцени, главните герои и образите на убийците и завоевателите не ме интересуват. Просто мразя войната и насилието във всякакъв вид!

Интересува ме Мара Хатун - като образ, като персонаж в тези исторически времена, като игра на Туба - Мара е труден образ - от една страна възпитава унищожителя на Християнска Византия, а от друга, в тези тежки за християните времена, ги закриля и пази техните светини, бори се за правото да устоиш вярата си...
Любопитна съм какво е тълкованието на Туба, на авторите на сериала. Любопитна съм да разбера с какво Мара толкова е допаднала на Туба, че ѝ е било трудно да се раздели с този образ. Да не забравяме, че Туба е мюсюлманка, а Мара - християнка.

Една публикация за Онур.

Значи търси финансиране за нов филм, предполагам със същия СЦ. и предполагам отново социален фестивален филм. Той не веднъж е казвал, че предпочита такива проекти. А и ако беше повърхностна комедия, романтика или сълзлива драма, щеше да намери куп спонсори!

Лека нощ!

На Туба наистина й са направо по мярка подобни роли, където излъчва такава царственост
Дано да го качат някъде по-скоро след излъчването, че да може да го видя. Защото иначе Netflix онлайн къде ще го търсим? Надин, Сабинка дайте някакъв нишан как може да се гледа Netflix без абонамент 

Привет, привет! 

24 наближава. 

Благодарности на Вичи, че ми спести срама да питам четиригодишният ми внук, как аджеба да се справя с новата версия 

Но както виждате ги има запазени, така, че ще можем да си ги ползваме. Но става по-бавно в сравнение със старата версия.