Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 249

• 48 987
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Привет! Hug

Вичи Hug,благодаря за инфото и снимките! Flowers Rose

Интересен и емоционален е бил разговора!Вижда се от стоп кадрите!Жалко,че беше в ИГ,а не в ЮТуб!

от ТТ кратки видеа...от OlgaVikhrenko/ViOl
https://twitter.com/OlgaVikhrenko/status/1260592803387711489
https://twitter.com/OlgaVikhrenko/status/1260593310692974595

Приятна вечер! Hug

# 676

И аз да 'хвърля едно око" в темата Wink

Добавям и няколко музикални усмивки Headphones

Много Туба, много Киво...малко Хасрет, малко Енгин Simple Smile

На Линка отговарям, че за този вид снимки, така наречени "макро", не е нужно да си професионален фотограф. Стига да "имаш око" и обект.  Слагам една статия в скрити, ако някой поиска да се прави да Сердар бей, как да го постигне Simple Smile
Музиката днес е готина и... , като за нас с метлите Stuck Out Tongue

Бъдете здрави! Simple Smile

# 677

Цялото видео от разговора м/у Туба и косметолога Суна Думанкая!Благодаря за записа на OIya Vikhrenko! Flowers Tulip

Tuba_Suna
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456241187%2Fdb578d63 … pl_wall_-63875573

И превод на откъс....Родителите на Туба от началото на пандемията в Турция са отишли в Бодрум!
https://mobile.twitter.com/1burju/status/1260570992080031756
Цитат
Сегодня в эфире, Туба была со своим косметологом Суна Думанкая✌💫💫
Суна- Туба дорогая, ты знаешь как ты мне дорога. Ты очень человечная. Ты занимаешь особое место в моем сердце.
Туба- Спасибо большое. Вы тоже знаете что много значите для меня.
Суна- Хандан ханым сейчас не в городе? В Бодруме наверное, с твоим папой..
Туба- Да, они там, как только начался карантин уехали в свой дом в Бодрум
Суна- Как проходит твои дела на ютуб канале? У тебя очень хорошо получается
Туба- На самом деле , я до пандемии открыла канал..на тот момент моей целью было просто делиться какими то особыми моментами..я разместила клип, потом видео перформанс и тут в нашу жизнь входит короновирус. На меня вдруг нашло что я могу сделать для людей? Много вопросов было у всех в голове, много разной информации и я подумала почему бы мне не собирать на прямые эфиры профессионалов чтобы развеять страхи и мифы, связанные с ковидом. Ведь самое главное это получать проверенную информацию из первых рук. Как вы знаете, я вас приглашала чтобы поговорить об уходе за кожей в домашних условиях. Также я приглашала учителей, которые делились опытом в онлайн обучении , профессоров врачей из ВОЗ которые рассказывали о лечении, мерах профилактики от вируса. ..говорила с детскими психологами с семейными психотерапевтами, как лучше адаптироваться в нынешней ситуации.. потом я сделала перерыв, поскольку многие уже начинали привыкать к карантину.
Суна- Я знаю, ты не прибегаешь к пластическим хирургам. И правильно, потому что я как ты знаешь не люблю такие вещи, всегда советую что самое главное здоровье потом красота. Красота без здоровья не может принести удовлетворение. Как бы мы не переделали себя снаружи, главное что бы у нас внутри было все нормально.
Туба - Признаться, честно говоря я не понимаю молодых девушек, которые что то делают с лицом. Ведь вы итак молоды, у вас еще все красивое, нежное зачем эти вмешательства как ботокс и пластика? Я конечно не настаиваю, но не вижу в этом смысла. Молодость сама по себе, очень красива. Я всегда за естественность..
Суна- Все правильно. Мы все рано или поздно постареем. Но как мы сохраним свою молодость зависит только от нас. Спасибо тебе за разговор. Очень тебя люблю. До новых встреч.
https://mobile.twitter.com/1burju/status/126057099208..

# 678
Здравейте!

Снощи написах пост, което ми отнема около 2 часа, но едно неволно натискане на мишката ми го изтри половината, което не ми достави приятни емоции!
Видях, че и Злати е донесла основното и реших да мина без пост.

Ранното ставане тази сутрин ми даде възможност да преосмисля снощното решение и все пак да се обадя.

Радвам се, че Туба е направила нов лайф. Щом го е правила в ИГ, значи наистина нещо пречи да бъде в youtube, където е по-достъпно, по мое мнение. Жалко. Хубавото е, че някои хора записват, за да можем други хора да се порадваме на записите. Благодаря на Оля, Лаура и другите момичета, които ни дадоха възможност да видим и чуем Туба. Heart
Лаура е превела още малко.

Цитат
Laura Luka
Насчёт проектов Тубу спросили..она грит канеш думаю, но пока дизи сектор в неведении, как функционировать дальше. Я слышала многие сериалы собираются продолжать съемки, но насколько это логично не могу сказать. Разумеется, придётся работать. Посмотрим, на следующий год думаю продолжение пандемии будет, но уже сектор будет более готов. Посмотрим))) Суна ей грит я верю что ты получишь классные предложения из-за рубежа. Такая красавица как ты всегда будет востребована на экране. Мы так соскучились по тебе. Вот смотри арабы пишут, что обожают тебя, я понимаю арабский.. следующий раз бум грить на арабском на твоем ютуб канале поскольку очень много фанов у тебя из арабских странах. Туба посмеялась))) Суна спросила где девочки? Она грит на улицу вышли на прогулку. Давно не выходили из дома. Суна давала советы по уходу за кожей. Спросила делает ли она сама себе пилинг и маски по ее рецепту. Туба грит канеш делаю, вы мне постоянно напоминаете. Спасибо тебе за то что посоветовала мне антисептики, помнишь я тебе говорила насчёт высыпаний на коже у меня часто бывает после стресса.
Хандан ханым приветы им передавала в прямом эфире. Туба грит скоро увидимся, поедем к ним.
Добрата новина е, че Туба се готви все пак да работи на есен.
Да видим.
Както предполагах Суна ханъм е приятелка и на Хандан ханъм.
Тук ѝ предава поздрави.
https://vk.com/video-143398602_456240349?list=b58279eb6bc02e487c

Чакаме Туба на екран.
Заредила съм един филм - турска комедия-римейк на „Сватбата на най-добрия ми приятел“, ако ви се гледа
https://vk.com/feed?z=video-129812063_456241403%2F747f2c892cf410 … _-1657033_2739218
Аз го гледах до половината и ще продължа друг път.
Ами скучен е... Много...

Добро утро! Останете здрави!
ПП Написах поста за 10 мин. Имам рекорд! Laughing

# 679
Добро утро! Hug

Линка Hug,ще наминеш тъй като моя пост беше последен и не мога да пиша сутринта! Wink После се захващам със задачи,излизане и съм извън форума до следобед! Smile Благодаря за превода на Лаура! Hug

Какви мимики прави Туба-красота! Kissing Heart

Хубав ден на всички! HugKiss

# 680

Привет, привет ! Simple Smile Simple Smile
Днес се включвам по рано, че има опасност да забравя до после, какво съм искала да напиша Flushed
А то е по повод на съмнението на Линка, че някой пречи на Туба за предаванията на живо. Аз понеже трудно влизам в конспиративни теории всякакви, мисля, че съмнението не е вярно. Иска ми се да напиша, че Туба е велика, единствена... в такова начинание, но истината е, че почти не остана актьор, певец или известен човек , който да не го прави ползвайки соц. мрежи, ИГ , You Tube или други подобни . Туба тръгна с канала и мисля и се получи добре. Само че, темите около вируса не са толкова много и минавайки през тях, намали темпото. Предполагам, че правилно е решила да не прекалява, за който се интересува има море от информация.
Защо се включи от ИГ ?  Ами защото чрез  ИГ стига до повече хора с това, което иска да каже. За сравнение: последователите  на Туба в ИГ към момента са около 3 800 000 , а абонатите на канала са 46 900 човека. Разликата е в милиони.
Може да е така, може и да не е така, но за мен изражението, излъчването, усмивката, това, че въобще се отвори за този вид контакти, ми говорят, че никой не я заглушава и сама взема решенията си. И пак само предполагам, че Умут и помага в това. В момента ресторантите му не работят, и има повече свободно време.

Хубав ден и бъдете здрави!

# 681
Dobro утро!
Отварям очи и какво виждам, Туба е пуснла клип !
Красавица.
Надин, може да си права, а може и да не си. Не е задължително да пуска само инфо за К-19.
И тя пусна наистина хубав клип. Пак ще го гледам, че не обърнах внимание на авторите,
Хубав ден и останете здрави!

https://youtu.be/6kPlbIgg1SM

# 682
Привет! Hug

Туба ни е зарадвала с нов клип! Hands Plus1 В него е включила кадри от фотосесията преди премиерата на ВОИ!

Красота....Kissing Heart

# 683
Здравейте

Злати Линка Надин Благодаря ви, Момичета за многото красоти,мнения,снимки ,за всичко споделено.

"Животът е ехо...
                        Това, което даваш – това получаваш.
                        Това, което посееш – това ще пожънеш.
                        Това, което виждаш в другите – това съществува в теб."

Хубав следобед и се пазете.

# 684

Новичка от Илкин Simple Smile

# 685
Добро утро!
Вчерашното видео го разкостиха на снимки, гифчета, колажи и клипчета! Blush
А коментарите...
Феновете са очаровани от красотата, зарадвани от непосредствеността и добрите приятелски отношения между актьорите и т.н.
Забелязали са, че от мъжете, само Биркан се е преобличал 3 пъти - конте! Grinning
Че Ясемин е там и не прекалява с намесата си, че Селим бей се закача с перата на Туба и т.н.
На всеки момент са извадени сн. и гифчета.
Но аз ще сложа само сн. на красавицата, които много ми харесаха!

По време на онлайна на Туба в ИГ, поздрави са ѝ изпратили  - Еркан бей

и Ахмет бей

Но ние знаехме от преди, че те са ѝ приятели!
И нещо интересно, Климт на един ъгъл - неизвестен художник, неизвестно място, но е готино!

Имайте прекрасен ден! Heart

# 686
Добро утро! HugFlowers Hibiscus

Вичи Hug Надин Hug

Линка Hug

Това мисля,че не е пускано от пресата...
https://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustunun-aklindan-cikmay … ugu-kadin/1216406

Цитат
Пресса #TubaBüyüküstün
Женщина - которой Туба Бюйюкюстюн восхищалась, когда узнала о ней!
Проект Нетфликс, который не выходит из головы Тубы Бюйюкюстюн. Известная актриса Туба Бюйюкюстюн никогда не забывает о мини-документальном сериале «Восход Османской империи», который транслировался на Нетфликс. Актриса, которая пережила приятные моменты со съемок летом 2019 года, никогда не хотела, чтобы это закончилось. Успешная игра многих турецких актеров вместе с Tубой Бюйюкюстюн добавили проект «Восход Османской империи» в число работ, которыми гордится Нетфликс. Туба Бюйюкюстюн, на своем канале YouTube, поделилась эксклюзивными моментами съемок, перед показом сериала. Знаменитая актриса принимала участие в сериале и сыграла персонаж Мара Хатун, а также получила признание за своё эффективное исполнение этой роли. В видео показаны особые моменты съёмок, до начала показа. Туба Бюйюкюстюн также рассказала в своем интервью, насколько она приняла свой персонаж. Бюйюкюстюн сказала: «Мара Хатун была совсем другим опытом для меня. У меня уже был особый интерес к гарему. Я много искала информации по этой теме. Но я никогда не встречала о Маре. Мне было очень интересно узнать о такой ​​сильной женщине в 15-м веке. И чем больше я узнавала о ней, тем больше я восхищалась этой женщиной...Вот эти кадры:
https://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustunun-akli..

Приятен петък,момичета! HugFlowers Four Leaf Clover

============================================

Видях,че има БГ превод на ВОИ от екипа на Любими сериали с превод...

Възход на Османската империя - еп.1
в Облака-https://cloud.mail.ru/public/3StL/4gFfaXH8z
и в Контакта-https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456241188%2F24981 … l_wall_-113691288

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 17:47 от Zlatina3

# 687
Здравейте
МомичетаБлагодаря ви за всичко  интересно ,което сте споделили.

Нека има любов, спокойствие и уют във всеки дом!
Нека децата растат щастливи в здраво и обичано семейство!
Нека има разбирателство и уважение, много щастие и хубави мигове с най -близките хора!
Честит ден на семейството!

https://vk.com/video-143398602_456240360
Туба на разходка с децата.

Лека вечер,дами

# 688

Привет, привет! Simple Smile Simple Smile
Да вградя и разходя Туба и децата в темата Simple Smile Вичи / тук е човечето с крилцата в прегръдка/

И понеже изолазията ражда предизвикателства в мрежите, показвам как са пресъздадени две картини от хора. И Фрида Кало, и Климт са художници от интервюта на Туба, затова ви ги показвам Simple Smile

И не знам дали вие забелязвате, но много хубава музика се появи през дните на изолация . Показвам ви и  новото от Майкъл Бубле Mask

Бъдете здрави! Simple Smile

# 689
Привет!

скринове от видеото....

и коментари....

Общи условия

Активация на акаунт