Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 249

• 48 935
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен!
Добре е, че пишете в темата, че разбрах, как да търся сериала в Нетфликс. Защото с Ottoman Rising не ми излиза (гуш - Линка, слагам старата версия и като влезна, се зарежда новата Disappointed Relieved).
Има с Туба още "Кара пара ашк" - пъви сезон и "Червения Истанбул" с английски субтитри. Може и да има още, но нямам време да търся. Със сигурност ще има английски субтитри и за Отоманската империя. Преди е качен за Римската империя сериал.

Значи го чакаме на 24-ти или 25-ти,ако първо го пуснат по "Х"американско време.
Надин , клипът е суперарт, оживялата статуя я знаем и насън, а Шазамът ми не разпознава музиката.
Радвам се, че всички сте изкарали добре току-що миналите именни дни - да са здрави именницети ви и вие с тях.
Ние боледувахме. Канти, с теб сме!
Други нетурски актьори ще видим, а втория, ако го засечете в България, не се притеснявайте за филмово маниачество -
https://www.imdb.com/name/nm8439834/ - Tommaso Basili
https://www.imdb.com/name/nm10454348/bio?ref_=nm_ov_bio_sm - Ryan Ol
И като няма плакат сериала, ще стои Туба зад кадър. Ще играе в 3 серии - поне така е написано, ама от кого?
https://www.imdb.com/title/tt9244578/?ref_=nm_flmg_act_2

# 76
Привет! Hug

Вали Hug,добре си наминала! wavey Благодаря за инфото! bouquet

Надин Hug,за клипа! newsm10

Саби Hug,за всичко споделено! bouquet

снимки от видеото...

работния процес...
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456244294%2Fd2387d5 … l_wall_-121564141

от ИГ на  Karga7Seven

Приятен следобед! Hug

# 77
Здравейте момичета! Hug

Радвам се да ви „видя“ Вали  Hug Сабинка  Hug и всички Вичи  Hug Злати  Hug Надин  Hug и Канти  Hug! Heart Eyes

Вале  Hug, въпреки, че мразя историята  ooooh! и най-вече историческите сериали  Mr. Green и аз доста четох за Мара Хатун и Тамара (Мара). Установих, че те освен че са били законни жени на султаните, са и от знатно потекло, а не обикновени робини и са имали право да запазят вярата си (ако искат) и да пътуват до роднините си и да кореспондират с тях.  Peace
Нямах възможност да го споделя, само в събота и, може би, петък след обяд съм на комп.

Сабинка  Hug сериалът изцяло е сниман на английски, вероятно ще има субове на други езици, и на турски.  Peace
Цитат
Известна дата премьеры на Netflix документальной драмы "Rise of Empires: Ottoman ", которую расскажет звезда "Игры престолов" Чарльз Дэнс

ЭКСКЛЮЗИВ: звезда «Игры престолов» Чарльз Дэнс, повествует (голос за кадром) в документальной драме Netflix «Rise of Empires: Ottoman». Сериал из шести частей стартует на потоковом сервисе 24 января.

Ранее известный как «Османское восстание» сериал продюсируется агентством STXtelevision, которое занималась созданием Valley of the Boom (Долиной бума) канале National Geographic., и Karga Seven Pictures студии Red Arrow Studios.
Дэнс, который недавно снялся в роли лорда Маунтбэттена в третьем сезоне The Crown ("Корона") представит повествование в оригинальной англоязычной версии показа.

Снятый в Турции Rise of Empires: Ottoman рассказывает эпическую историю 15-го века о Мехмеде II, известном как Мехмед Завоеватель - удивительное и легендарное восхождение от 13-летнего ребенка-султана до завоевания Константинополя и правителя Османской империи.

В главных ролях: Tommaso Basili (Император Константин XI), Cem Yi̇ği̇t Üzümoğlu (Султан Мехмед II), Tuba Büyüküstün (Мара Хатун), Bi̇rkan Sokullu (Джова́нни Джустиниа́ни Ло́нго ), Seli̇m Bayraktar (Чандарлы Халил-паша,), Osman Sonant (Лука Нотарас), Tolga Teki̇n (Султан Мурад II), Ushan Çakır (Заганос-паша), Damla Sönmez (Ана), Tansu Bi̇çer (Орбан) and İlayda Akdoğan (Терма Сфрандзи)

Исполнительными продюсерами сериала являются Сара Уэтерби, Келли МакФерсон и Эмре Сахин из Karga Seven Pictures и Джада Миранда из STXtv. Сериал написали Лиз Лэйк, Келли МакФерсон и Эмре Сахин, режиссер Эмре Сахин. В сериале принимали участие такие историки, как Роджер Кроули и Джейсон Гудвин.

Сара Уэтерби, партнер-основатель Karga Seven Pictures, сказала: «Османская эпоха - это увлекательный период истории, и с самого начала мы знали, что хотим использовать комбинацию сильного документального повествования и эпического сценария, чтобы рассказать эту историю. Благодаря тому, что у Karga есть хорошо зарекомендовавшая себя производственная база в Стамбуле, съемки в Турции позволяют нам выпускать роскошные, высококачественные сериалы; было здорово сотрудничать с STX и Netflix, чтобы воплотить задуманный сериал в жизнь.

Исполнительный вице-президент STXtv и руоковдитель отдела сценариев телевидения Джада Миранда добавила: «В STX нас больше всего привлекают истории, которые преодолевают различия в мире, и эта история из прошлого передает захватывающую перспективу столкновения культур, которое мы можем видеть до сих пор. Мы очень рады сотрудничеству с Karga Seven и Netflix, чтобы воплотить в жизнь эту кинематографическую историю для зрителей по всему миру».
https://deadline.com/2020/01/game-of-thrones-charles-..

В Нетфликс има още и „ 20 минути“.

Надин  Hug клипът е страхотен! Да видим как ще го коментират!  Shocked
Приятен ден!  Hug

Злати  Hug

# 78

Изгледах няколко пъти клипа!
Ами невероятна е тази Туба,бе!  Shocked
Толкова изключителни послания, със страхотни, неочаквани и различни изразни средства! Heart Eyes
Иновативна, неочаквана, различна...
Кой може да го оцени?! Явно хора, които не гледат стандартно на живота, отворени за новото, способни да видят света и изкуството под различен ъгал и от различна гледна точка!  Peace

Любопитна съм за коментарите на хейтърите, и най-вече за липсата на такива!  Joy
Колко хора ще се направят, че не са видели клипа, колко ще се опитат да го разберат!
Всъщност няма значение. Който не е разбрал, не му е дадено, може само да съжалява, че част от красотата на света не му е възможно да усети. Съболезнования. ooooh!
Но ние,които виждаме и разбираме смисъла на клипа, можем да се гордеем, както ни препоръчва блогера Токио
Цитат
Блоггер Токио пишет:
Видео арт проект Тубы Бюйюкюстюн «Кожа» - очень красивая работа.
Очень многие музеи современного искусства со мной согласятся. На месте поклонников Tубы Бюйюкюстюн, я бы очень гордился такой художественной работой любимой актрисы, когда разрушая свою оболочку, создала такое художественное произведение #TubaBüyüküstün

Цитат
Світлана Ламан
Мы всегда очень гордимся своей Тубушкой, она уникальная и её работы ексклюзивные, таких нет ни у кого! Дальнейших успехов тебе, дорогая! ❤🌺💋
И аз се гордея, че съм фен на този невероятен и талантлив творец - Туба!  Heart Eyes

За ВОИ чета и при Ранини
http://www.ranini.tv/haber/39406/1/rise-of-empires-ottomanin-ori … charles-dance-ust
Нищо не известно!  Mr. Green
Чета и в статия за интернет сериалите за 2020.
https://www.okuhaber.com/haber/3460820/2020de-yayinlanacak-en-ye … internet-dizileri
Не знаем как е представена историята във ВОИ, надявам се обективно, но дали ще се хареса на турците... съвсем не е сигурно. Ако питате мен, надявам се да не им хареса! Mr. Green Joy

Хубава вечер ви желая!  Hug

# 79

Изгледах няколко пъти клипа!
Ами невероятна е тази Туба,бе!  Shocked
Толкова изключителни послания, със страхотни, неочаквани и различни изразни средства! Heart Eyes
Иновативна, неочаквана, различна...
Кой може да го оцени?! Явно хора, които не гледат стандартно на живота, отворени за новото, способни да видят света и изкуството под различен ъгал и от различна гледна точка!  Peace

Любопитна съм за коментарите на хейтърите, и най-вече за липсата на такива!  Joy
Колко хора ще се направят, че не са видели клипа, колко ще се опитат да го разберат!
Всъщност няма значение. Който не е разбрал, не му е дадено, може само да съжалява, че част от красотата на света не му е възможно да усети. Съболезнования. ooooh!
Но ние,които виждаме и разбираме смисъла на клипа, можем да се гордеем, както ни препоръчва блогера Токио
Цитат
Блоггер Токио пишет:
Видео арт проект Тубы Бюйюкюстюн «Кожа» - очень красивая работа.
Очень многие музеи современного искусства со мной согласятся. На месте поклонников Tубы Бюйюкюстюн, я бы очень гордился такой художественной работой любимой актрисы, когда разрушая свою оболочку, создала такое художественное произведение #TubaBüyüküstün

Цитат
Світлана Ламан
Мы всегда очень гордимся своей Тубушкой, она уникальная и её работы ексклюзивные, таких нет ни у кого! Дальнейших успехов тебе, дорогая! ❤🌺💋
И аз се гордея, че съм фен на този невероятен и талантлив творец - Туба!  Heart Eyes

За ВОИ чета и при Ранини
http://www.ranini.tv/haber/39406/1/rise-of-empires-ottomanin-ori … charles-dance-ust
Нищо не известно!  Mr. Green
Чета и в статия за интернет сериалите за 2020.
https://www.okuhaber.com/haber/3460820/2020de-yayinlanacak-en-ye … internet-dizileri
Не знаем как е представена историята във ВОИ, надявам се обективно, но дали ще се хареса на турците... съвсем не е сигурно. Ако питате мен, надявам се да не им хареса! Mr. Green Joy

Хубава вечер ви желая!  Hug

Линка Hug bouquet

# 80

https://www.picuki.com/tag/RiseofEmpiresOttoman

Инстаграм профил на ВОИ

Добро утро!
Знаех си, че Линка ще напише и моето мнение за клипа от вчера Grinning  Peace Няма как да знаем дали се е харесал, защото Туба е блокирала връзката за коментари. Следя статистиката през няколко часа, почти като бюлетина за река Дунав. Blush Та ето какво сочи в момента :

За двадесет часа - 22 000 гледания. Мненията чрез гласуването са : "за" -1700, "против"- 46

Хубав ден желая на всички!  Hug Hug
Скрит текст:
Аз поемам към леглото с температура и настинка, от вас зависи как ще ме забавлявате Wink

# 81
Здравейте Hug
Vali_N, wavey  HugСабинкова Hug wavey За много години.
Линка HugЗлати Hug Канти Hug Цвети HugБлагодаря ви за всичко споделено от вас мнения,новини,всичко bouquet
Надин HugБлагодаря ти за клипа,колко много послания има в него,но който иска да ги разгадае ,ще ги разгадае.
Надин bouquetБързо оздравяване bouquet

11. 01. 19 е денят на думата "Благодаря!"
Думите на благодарност са словесни ласки, стоплящи човешката душа!

Първо: горещо да благодарим, че сме живи и здрави и нашите близки и приятели, да благодарим, че всяка сутрин започваме с пожелания, и така завършваме деня....
Нека винаги и за всичко, което имаме да Благодарим.

Момичета HugБлагодаря ,че ви има,благодаря на всички вас за хубавите моменти  в темата.Благодаря ви.

Цитат
Anastasia Kholodova
Почти балет, музыка пробуждения, как красиво тело балерины, движения плеч, поворот головы, изящество рук-все прекрасно как запах свежести.!

Цитат
Laura Luka
Статья от голливудского журнала, на обложке только Мара (Туба🤘) , других фоток с остальными актёрами, в том числе мастрдонда Чальза Дэнс, не наблюдается😉

Elena Stasova
Laura, красавица Туба! Чувствуется, что Karga Seven и Netflix гордятся тем, что она снялась в их проекте
.
11 ЯНУАРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ДУМАТА "БЛАГОДАРЯ!"
Твърде често използваме тази дума. Казваме "Благодаря!" за кафето, за пожеланието, за подаръка, за отстъпено място, за добра дума, за отворена врата, за всичко, което докосва душата ни...
"Благодаря" е обещание!
"Благодаря" е любов!
"Благодаря" е подарък!
"Благодаря" е човещина и осъзнаване!
"Благодаря" е залог за пълноценност!
"Благодаря" е необходимост и задължение!
"Благодаря" е свобода и удовлетворение!
"Благодаря" е отдаване и смирение...
Затова... Благодаря!
Благодаря за моя свят и за света в мен!
Благодаря за всички чужди светове,
защото правят моя свят такъв, какъвто е!

Хубав и спокоен ден ви пожелавам. bouquet

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 09:34 от Вичона

# 82
          Добро утро! Hug

Надин HugВичи Hug,благодаря за инфото и новите колажи! bouquet bouquet

Няма как Туба да не блокира коментарите,както и за първия клип! Peace

Надин Hug,бързо оздравяване! Praynig

На всички дружки в темата! Heart Eyes

Приятна събота! bouquet

# 83
  • Русе
Здравейте в събота 11.01!  Hug

В този ден, избран за празник на тази вълшебна дума БЛАГОДАРЯ... и аз не мога да подмина и да кажа на вас приятелки! БЛАГОДАРЯ ви че сте винаги тук и така неуморни в търсенето на ново или пък интересно...
БЛАГОДАРЯ, че сте ми приятелки, че ви имам до себе си и макар че напоследък изглеждам доста отдалечена, то... това се дължи повече на различни интереси и липса на време, а не забрава...  bouquet bouquet bouquet

Пак разни неща ми попречиха още вчера да се обадя, но... новият клип на Туба го видях веднага и... го гледах като омаяна... Така силно впечатлява съчетанието на музиката с пропукването на твърдата обвивка и разкриването на истината отдолу... Пада втората корава КОЖА, а отдолу е мека и истинска... рано или късно всички правим това и в реала си...
Страхотна е Туба, не знам, чия всъщност е идеята, но... са намерили точният екип да направят нещо толкова впечатляващо... Творецът си е творец и винаги ще намери начин да създаде нещо, с което да се изкаже и накара хората да говорят за това... БРАВООО!  bouquet bouquet bouquet

# 84
Здравейте Hug
Надин HugЗлати HugЦвети HugБлагодаря ви момичета.

Цитат
Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.

#интервью@ayturkofficial #TubaBuyukustun

Из интервью:
«В моей жизни нет хаоса и амбиций. Мне нравится отпускать жизнь, пусть все идет, как получается. Когда что-то происходит, мне нравится удивляться этому. Если что-то должно произойти – произойдет, а нет, так нет. Всё к лучшему».

Приятна вечер,дами bouquet

# 85
Здравейте! Hug

Този клип още ме държи... Ще се опитам да го преодолея!  Wink

В деня на „Благодаря!“ благодаря на всички вас, за това, че ви има!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам ви щастлива вечер, да мине настинката на Надин  Hug и никой от нас да не се разболява! Hug

Целувки!  Hug

# 86
Привет, дружки и от мен!

Първо да БЛАГО-ДАРЯ на всички вас в къщичката ни, за това, че през всичките тези години запазихме приятелството си и винаги, когато можем сме тук да коментираме проявите на талантливото ни момиче Heart Eyes

Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug, Надин Hug, Цвети Hug, Сабинка Hug, Баги Hug

Vali-N Hug благодаря ти за обяснението

Както и предположих онази вечер Туба отново ни изненада  приятно с новия си клип Кожата
Линка, Цвети  smile3521 направо сте описала и моите виждания по въпроса за клипа.
 Туба за пореден път доказа и показа, че е творец до мозъка на костите си Peace За истинския артист няма значение чрез какви изразни средства ще покаже идеята си. Този път Туба е избрала един необичаен, но пък невероятно въздействащ похват, за да ни покаже как всеки от нас разчупва черупката, с която е обвит , за да се излезе на бял свят същността му Peace И без много дълго обяснение посланието е ясно smile3521 (за тези, които искат да го разберат, де Whistling)
Браво на нея и Мерве! smile3501

Надин Heart Eyes бързо да оздравяваш, че разчитаме за музиката на теб Peace
Относно статистиката за клипа към този момент Flutter
41593 гледания, 2200 харесвания, 70 нехаресвания

Вичи   thumbsup прекрасна сентенция за Благодаря

Злати Peaceхубави колажи си ни донесла

Да ви предложа и една хубава притча за благодарността Heart Eyes
Скрит текст:
Притча за благодарността
Веднъж една жена попитала приятелката си как успява да бъде винаги красива и жизнерадостна. Тя отговорила:
– В живота ни се случват много неща. Всеки мой ден е изпълнен с грижи, всеки ден трябва да работя, да се грижа за семейството си и за дома, да намеря с какво да зарадвам мъжа и децата си. Това е труд, разбира се, и той не винаги е лек. Но всеки ден ми помага една тайна, – и при тези думи жената леко се усмихнала.

– Кажи ми каква е тайната ти, – нетърпеливо възкликнала първата жена. – И при мен е така, и аз имам толкова много работа, трябва да се занимавам с децата, имаме голямо стопанство и не ми остава ни минута да се погрижа за себе си!
– Моята тайна не е нещо сложно, – отговорила и съседката, – състои се в това, че всеки божи ден аз намирам няколко минутки за благодарност.

– Благодарност? – недоверчиво я прекъснала събеседницата й. – И на кого толкова и за какво благодариш?
– Благодаря на този свят за това, че съм жива и здрава и че всеки ден ми дарява нови впечатления, – усмивката й ставала все по-широка. – Благодаря на своя съпруг, че създадохме здраво и дружно семейство. Благодаря на децата си, защото чрез тях познах радостите на майчинството, че мога всеки ден да виждам радостта в очите им и да се наслаждавам на звънкия им смях.

Благодаря на своите приятели и близки за това, че не ме изоставят в трудни моменти, каквито на всеки се случват. Но в тези трудни мигове аз не съм сама и усещам подкрепата на своите близки.

Благодаря на самата природа за това, че живеем в прекрасно място. Да бъдеш благодарен е велико умение!

– Да бъдеш благодарен… – събеседницата дълбоко се замислила и в очите й започнало да проблясва разбиране. – Нима едната благодарност ще ми помогне да бъда като теб?
– Не се съмнявай. Благодарността ще те научи да забелязваш доброто и красивото във всеки миг и ще те направи истински щастлива! – жената топло прегърнала своята приятелка и й прошепнала: – Този ден заслужава специална благодарност – за знанията и за възможността да ги споделяме.

Лека вечер! love001

ПП. Линка Hug

# 87
         Добро утро! Hug

Цвети HugВичи HugЛинка HugКанти Hug,благодаря за споделените емоции за интересния клип на Туба! Heart Eyes

Днес ще пътувам!Отивам да си видя малкия внук колко е пораснал! Wink
Ще наминавам в темата,когато имам възможност! Peace

Приятна неделя,момичета! bouquet

# 88
Здравейте Hug
Злати Hug waveyКанти HugwaveyЛинка Hugwavey
Цвети Hugwavey

Искам да живея до човечни хора, много човечни, преди всичко друго човечни. Хора, които обичат да се смеят на грешките си. Хора, които не са се ожесточили от жестоките удари на живота, а са израснали с една мекота в душата...които нещастието е направило по-мъдри.
Мариу ди Андради

Цитат
TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БЮЙЮКЮСТЮН/ЕЁ ПАРТНЁРЫ

#TubaBüyüküstün
В жизни я слышала многое: Клятвы, обещания, комплименты..
Но лучшее, что я слышала - тишина..В ней нет лжи..

Лека вечер ,дами bouquet

# 89
Здравейте! Hug

Цитат
🆕Видео ролик, на английском от сайта Turkish Stars о том что скоро , 24 января , успешная актриса Турции Туба Бюйюкюстюн, будет на Нетфликс , в докудраме Возрождение османской империи 💥👏

Так много грят о ней, даже кпа и дик расписали. И главное сказали, что следующий проект Девушка в окне
касаемо девушки в окне, он сказал, что осталось только подписать контракт и определиться с остальными актерами.
Добре, че момичетата са превели за такива неграмотници като мен!  ooooh!
Не знам какво точно знае авторът на клипа, но се надявам да е информиран и да ни чака нов проект тази година.  Peace

Малко  красива, но изразителна Сюхан. Rolling Eyes

А сега един интересен тест за забавление

Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт