СЕПТЕМВРИйски мaми 2020 - ТЕМА №1

• 37 605
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Със синът ми имах най сладката бременност, само гърдите ми щяха да се пръснат. Във момента не мога да спя будя се през час два, малко ми се гади, постоянно ми се лежи, никакъв апетит. Надявам се сънят ми да се подобри и да мога да спя без да се будя постоянно. Нооо бременност със бременност няма еднакви 🙂. Ще търпим само и само на финала да прегръщаме бебнцата си 👶

# 196
Честно да ви кажа, аз се радвам, че нищо не сънувам. Преди сънувах постоянно кошмари и се чувствах ужасно. От известно време ММ се оплаква от тях, прехвърлили са се на него.

# 197
Привет от мен! Хвана ме вируса..нищо не ме пропуска да му се не види 🙄 Вчера се събудих с болки в гърлото и отидах веднага при личната. Уж каза че няма нищо притеснително, изписа ми спрей за гърло и Инфлуцид. Обаче аз се притеснявам много. От днес вече кашлям и ме е страх да не вдигна температура. Знам че в толкова ранен етап е пагубно за точицата 😣 С предишните бременности не съм се разболявала толкова рано. Има ли мами, които са минали през това? Имам нужда да чуя и друго мнение.

# 198
  • Terra incognita
Не мислете лоши неща, такъв е сезонът, нормално е да се лепне някой вирус. Пък дори и да вдигнеш Т, едва ли ще е толкова висока, че да бъде пагубна.
Моят син постоянно мъкне вируси от градината, даже онзи ден оповръща всичко, надявам се да не ме хване и мен и така.
С първата бременност такива ги бях надробила, че няма докъде. Без да знам бях ходила на зъбен рентген, ако не се лъжа 2 пъти, вирус закачих, имах високо тсх, без да знам, открихме го чак към края на 3 месец и едва тогава започнах терапия, ама нà- юнак и половина излезе, така че няма нужда от излишна паника.

# 199
Здравейте и от мен Hug Аз също ще съм септемврийска мама. Терминът ми е за 15.09.20. Втора бременност. Heart Само се записвам, защото съм на работа и нямам много време. Но довечера ще се опитам да намеря такова, за да ви изчета и опозная:confused: Желая на всички леко и безпроблемно бременеене. Heart Heart Heart

# 200
В градината има карантина Варицела, в съседната група, но нали знаете там колко ги изолират. Някой знае ли аз като съм карала варицела дали дъщеря ми ако се разболее ще е проблем за бебето?

# 201
В градината има карантина Варицела, в съседната група, но нали знаете там колко ги изолират. Някой знае ли аз като съм карала варицела дали дъщеря ми ако се разболее ще е проблем за бебето?

Най-добре се консултирай по-скоро с лекар. Казвали са ми доста неприятни неща за херпес вирусите!

# 202
До колкото знам, има опасност от херпес зостер, така че побързай да се консултираш с лекар и ако можеш, спри детето от градина. Дано всичко е наред.

# 203
Добро утро, бременелки Relaxed
Как се чувствате? Аз не мога да спя и рано рано се ококорих.
Днес календарът показва 5с2д , аз нямам никакви симтоми , освен отвреме навреме болезнени гърди.Вчера ходих отново да пускам ЧХГ , след като предния ден докторотът не успя да види  нищо, понеже се притесних...Резултатът е 1797mlU/mL.( преди два дни беше 788 ). Според вас добре ли е и има ли вероятност да се окаже извънматочна, при положение ,че хормонът се удвоява на 48ч.
Иначе съм си у дома, пуснах си 14 дена болничен и си почивам, понеже работата ми е доста напрегната и стресова и съм на крак по 8-9 часа. Не мисля да се връщам , но не съм запозната как стоят нещата с тези болнични и дали ще ми стигнат дните.Има ли някоя от вас, която е наясно?
Хубав и усмихнат ден , момичета !:four_leaf_clover:

# 204
Добро утро, бременелки Relaxed
Как се чувствате? Аз не мога да спя и рано рано се ококорих.
Днес календарът показва 5с2д , аз нямам никакви симтоми , освен отвреме навреме болезнени гърди.Вчера ходих отново да пускам ЧХГ , след като предния ден докторотът не успя да види  нищо, понеже се притесних...Резултатът е 1797mlU/mL.( преди два дни беше 788 ). Според вас добре ли е и има ли вероятност да се окаже извънматочна, при положение ,че хормонът се удвоява на 48ч.
Иначе съм си у дома, пуснах си 14 дена болничен и си почивам, понеже работата ми е доста напрегната и стресова и съм на крак по 8-9 часа. Не мисля да се връщам , но не съм запозната как стоят нещата с тези болнични и дали ще ми стигнат дните.Има ли някоя от вас, която е наясно?
Хубав и усмихнат ден , момичета !:four_leaf_clover:
Добро утро. И мене сън не ме лови, уш ми се спи но прес час два се будя и някрая рано рано се ококорвам, 🙂. Резултата ти е мнг добър браво това да се чува само. И аз съм в болничен до 20 включително. Аз съм 6.2 гс. Полагат се 180 дена тъй като няма да ми стигнат имам 50 дни отпуска да ползвам ще си пусна 20 дена от вторник. И аз утре съм на преглед да видим и във двете сакчета имали ембрион.

# 205
Здравейте момичета и аз цяла седмица не можех да спя, тази вечер сефте се на спах като хората. Ставах през час през два и само се въртях.
Нямам никакви симптоми, нито гърдите ме болят, нито ми се гади. Имам само една тежест ниско в корема, но предполагам, че е от растящата матка.
Аз нали хванах грип и лежах в болница ми дадоха 30 дни болничен.
Мисля да се от да изцяло на дъщеря ми и на мъжа ми. Ще си ги гледам като писани яйца.
И аз имам проблем с незнаенето какво да ям. Хем съм гладна, хем не знам какво. Лудост някаква 🤣🤣🤣
Чакам с нетърпение следващия преглед и се надявам да видим сърце.
Стори бях чела някъде, че точка се вижда когато ЧХГ е над 1000, ако предния път ти е било по-малко за това не се е видяло. Според твоите данни всичко трябва да е нормално. Малко търпение и ще се види. Стискам палци.

# 206
Добро утро, бременелки.
Много съжалявам за момичетата, които ни напуснаха. Надявам се съвсем скоро да видят отново двете чертички и този път всичко да бъде до финал!
Вчера бях на лекар, 7 седмица и 0 дни. Бубката расте както трябва, отново чухме пулс и за сега всичко е наред. На 03.02 вече ще ме записват за ЖК.
Неразположенията при мен са доста. Най-вече гадене и повръщане. Не мога да ям абсолютно нищо, всичко връщам. Но няма значение, само всичко да е наред ще си търпя.
Безсънието ми е нов приятел, преди спах непробудно, сега като се завъртя и става бомба в стомаха ми..
Иначе продължавам да работя, въпреки, че поне 10 часа съм на работа и е малко натоварваща, но така се чувствам по-добре.
Какво мислите за идеята да си имаме фейсбук група?

# 207
Добро утро Simple Smile
И при мен е същото положение. Будя се много често през нощта, за да ходя до тоалетна и понякога няма заспиване след това. Чувствам се уморена.
Аз подкрепям идеята за фейсбук група Simple Smile

# 208
Добро утро и от мен! Значи не съм само аз сомнамбул 😄. Заспивам към 1 часа и в 7 съм на крак, наспана. Повръщам, мия зъби, пак повръщам и така. И аз съм в болнични до 12.02. Сигурно ще го продължавам, защото работата ми не е благоприятна за бременни. Миризми, масла, бензини.. Ако не стигнат дните ит болничните, имам отпуск платен и неплатен, ще нагласим нещата някак. Поне ще мога да обръщам повече внимание на децата. Каката ми е в първи клас и е много натоварена програмата.
Иначе кашлям като магаре и пратих ММ да ми вземе сироп за кашлица. Личната препоръча Стодал. Ще мине и това, но е много неприятно 🙄.
Пожелавам ви прекрасна събота с любимите хора 🤗🍀

Едит: И аз съм ЗА фейсбук група.

# 209
И аз минах преглед. Чухме ❤️. АГ каза, че е по-малко, явно съм с късна овулация.
Малко трудно го видяхме, за момент се стресираха. На 28 имам друг преглед, дано да се развива нормално.

Общи условия

Активация на акаунт