СЕПТЕМВРИйски мaми 2020 - ТЕМА №1

• 37 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Да беше 2ро, че даже и още една лекарка погледна и даде 3то Disappointed Relieved Са кът е абсолютно празен. 6г.с.+3 съм, но няма ембрион, няма мехурче. Ще чакам 1 седмица да се изчисти само, ако не тръгне мисля да отида и на друго място, но нямам надежда.
Много съжалявам, че ти се случва това. Каквото и друго да кажа, ще е незначително. Бъди силна! 😔

# 181
Да беше 2ро, че даже и още една лекарка погледна и даде 3то Disappointed Relieved Са кът е абсолютно празен. 6г.с.+3 съм, но няма ембрион, няма мехурче. Ще чакам 1 седмица да се изчисти само, ако не тръгне мисля да отида и на друго място, но нямам надежда.

Много,много съжалявам jiji желая ти много скоро да видиш двете чертички отново! Heart

# 182
jiji, много,много съжалявам за това, през което се налага да преминеш. От личен опит зная, че какво и да ти кажат в такъв момент, няма да те успокоят.
Не губи надежда, скоро твоето чудо ще се случи! Прегръщам те😘

Момичета, днес бях на преглед, би трябвало да съм 5с0д.
Лекарката не видя нищо.... Каза, че или е рано или е извънматочна бременност:disappointed:
Понеже съм дебеличка,ми понатисна малко корема и се видя една микроскопична точица, но каза, че може да е това, но може и да не е....
Много ми е притеснено.При вас кога се видя плоден сак?

# 183
Здравейте, момичета.. От няколко дни нямам никакъв апетит смисъл апетит имам, но нищо не ми се яде. Уж съм гладна, а всичко ми изглежда гадно и почти цял ден не ям, което едва ли е много окей. Има ли някоя друга в моето положение? Rolling Eyes

# 184
  • Terra incognita
Аз затова отлагам първия си преглед за около 8-9 г.с., когато със сигурност трябва да се види какво- що, за да не се вкарвам в излишни филми.
И с първата бременност първия си преглед направих около 10г.с.

# 185
jiji, много,много съжалявам за това, през което се налага да преминеш. От личен опит зная, че какво и да ти кажат в такъв момент, няма да те успокоят.
Не губи надежда, скоро твоето чудо ще се случи! Прегръщам те😘

Момичета, днес бях на преглед, би трябвало да съм 5с0д.
Лекарката не видя нищо.... Каза, че или е рано или е извънматочна бременност:disappointed:
Понеже съм дебеличка,ми понатисна малко корема и се видя една микроскопична точица, но каза, че може да е това, но може и да не е....
Много ми е притеснено.При вас кога се видя плоден сак?
Не се притеснявай. Аз бях във 5 седмица видя едно петънце и каза ето това тука би трябвало да е. После във 5,4 гс се видяха две сакчета със коремен ехограф. Исчакай още малко и ще се види. Бъди спокойна само

# 186
  • София

Много съжалявам за неприятните новини! Знам какво ти е, при мен такова съмнение изразиха в 6г.с + 1 ден, но за щастие 6 дни по-късно видяхме ембрион със сърдечен ритъм. Надявам се и при теб да се развият така нещата. Най-добре изчакай седмица и иди отново да те погледнат. Не си обяснявам защо стана така и при мен при положение, че с първата бременност в 6+1 видяхме даже пулс, но... Желая ти успех!

Dimi97, каквото и да чувстваш все още някоя бременна ще го изпитва Simple Smile
tell me a story, не се настройвай, рано е. А и щом си по-пълна може това да е попечило. С коремен ехограф ли те гледа?

# 187

Много съжалявам за неприятните новини! Знам какво ти е, при мен такова съмнение изразиха в 6г.с + 1 ден, но за щастие 6 дни по-късно видяхме ембрион със сърдечен ритъм. Надявам се и при теб да се развият така нещата. Най-добре изчакай седмица и иди отново да те погледнат. Не си обяснявам защо стана така и при мен при положение, че с първата бременност в 6+1 видяхме даже пулс, но... Желая ти успех!

Dimi97, каквото и да чувстваш все още някоя бременна ще го изпитва Simple Smile
tell me a story, не се настройвай, рано е. А и щом си по-пълна може това да е попечило. С коремен ехограф ли те гледа?
Не те разбрах? Simple Smile

# 188
Момичета, като за първа бременност искам да знам всичко, купих си платената версия на FEIA бременност - приложение.
Сега беше намалено на 10 лв, от 20.
Е, голяма грешка. Не става за нищо, бърка седмиците, изключва се и отключените функции са скапани.
Искам да ви попитам също нормално ли е в 6 г.с. да не нямам гадене? Направо никакви симптоми, а бях вече на преглед.

# 189
  • София
Аз сега съм точно в 6 седмица и също нямам гадене и непоносимост към миризми!С първата ми бременност по това време започна непоносимост към месо и някой миризми,чак сега ми е странно.До третия месец ми се гадеше ,едва се хранех,отслабнах 2 кг.За сега нямам такива симптоми!Имам си апетит ,не знам дали така ще остана тези първи месеци.

# 190
Здравейте,

Според мен FEIA си отчита правилно седмиците, просто това което показва е текуща седмица. За останалите функции и аз не съм особено впечатлена.
На мен ми прилошава от време на време и гърдите ми са болезнени, нямам непоносимост към храни за разлика от първата ми бременност, когато не можех да погледна месо. Сега апетита ми си е нормален, нямам някакво изявено желание за повече храна или за нещо конкретно с изключение на тази сутрин, когато ми се хапваше нещо тестено 😁

# 191
Момичета, като за първа бременност искам да знам всичко, купих си платената версия на FEIA бременност - приложение.
Сега беше намалено на 10 лв, от 20.
Е, голяма грешка. Не става за нищо, бърка седмиците, изключва се и отключените функции са скапани.
Искам да ви попитам също нормално ли е в 6 г.с. да не нямам гадене? Направо никакви симптоми, а бях вече на преглед.
И аз мисля че  FEIA показва точно седмиците но ако бутнеш на цифрите напред или назад ти дава инфо и за тях. Но твоята текуща седмица си остава като маркирана сама трябва да се върнеш на нея ако искаш... така можеш да получиш инфо и за седмиците напред... Аз нямам спомен да съм имала такова гадене с 1вата ми бременност както с тази. Щом си била на преглед и всичко е наред и, не ти се гади радвай се Simple Smile

# 192
  • Terra incognita
И с двете бременности не съм имала гадене, непоносимост към миризми пр. Единствената разлика с първата бременност е, че тогава имах силни пмс болки до 4 месец, а сега те бяха около датата за м и вече отминаха. Имам само леко напрежение в гърдите, вече и умората премина и се чувствам нормално, като изключим това, че сънувам много активно.

# 193
И с двете бременности не съм имала гадене, непоносимост към миризми пр. Единствената разлика с първата бременност е, че тогава имах силни пмс болки до 4 месец, а сега те бяха около датата за м и вече отминаха. Имам само леко напрежение в гърдите, вече и умората премина и се чувствам нормално, като изключим това, че сънувам много активно.
дааа и аз сънувам но много цветни кошмари Sad

# 194
  • Terra incognita
Аз не бих казала, че сънувам кошмари, по- скоро много подробни сънища, детайлни, понякога изпълнени с напрежение.
Често котката ме буди нощем и бе мога да заспя дп ранни зори.

Общи условия

Активация на акаунт