СЕПТЕМВРИйски мaми 2020 - ТЕМА №1

• 37 669
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета!
Днес видяхме сърчице! В 6г.с. и 7 дни съм.
Ембрион видяхме в 5г.с. и 6 дни.
Честито на всички останали, които сте го видели, а останалите стискам палци много скоро и при вас да се случи!
Добре дошли и на новите момичета Simple Smile
На мен ми е лошо в последните дни, рядко ми се гади, имам много странно чувство в корема - не е болка, не мога да го опиша точно.
Нормално е сигурно, но искам по-бързичко да минава Grinning

# 166
Момичета, как се справяте с гаденето и повръщането? Нищо не мога да ям, вечер не мога да спя, дори ми е трудно да работя. Станах адски чувствителна откъм парфюми, храни и напитки. АГ ми изписа хомеопатични капки, но не помагат.. 😢

# 167
Здравейте, момичета!
Днес видяхме сърчице! В 6г.с. и 7 дни съм.
Ембрион видяхме в 5г.с. и 6 дни.
Честито на всички останали, които сте го видели, а останалите стискам палци много скоро и при вас да се случи!
Добре дошли и на новите момичета Simple Smile
На мен ми е лошо в последните дни, рядко ми се гади, имам много странно чувство в корема - не е болка, не мога да го опиша точно.
Нормално е сигурно, но искам по-бързичко да минава Grinning
Честито Mint. В 5г.с.+ 6 дни само сакче ли се виждаше или и сърдечни пулсации?

# 168
Здравейте, момичета!
Mint честито сърчице! ❤
Гери за това лек няма или поне не при всички. Аз също съм така, буквално се влача като парцал, гади ми се от всичко, най-вече от сладкото/даже някой ако яде покрай мен/. Сутрин е най-зле. На мен лично ми помага поне малко, вода с лимон. В едно шише изтисквам половин или едни лимон/ колкото кисело искаш да ти е/ и пия цял ден от нея. Успех и дано да става по-леко всеки ден. 🤗

# 169
Благодаря ви! Heart
Jiji, не. Тогава имаше само сак и ембрион.
Сърцето както казах, вчера го чухме (6г.с. + 7).

На мен ми е трудно сутрин да ставам от леглото, понеже ми е лошо и хапвам по няколко бисквити/солети още в леглото. Пробвах с топла вода с лимон и аз, ама нещо не ми допада.

# 170
От два дена не ми е лошо. Разходки на чист въздух ми помагат.
Вече успешно от 3 дни не кърмя.
В събота съм на преглед, дано да чуем ❤️.

# 171
Здравейте момичета, днес чухме сърцее 5г.с+5 съм според приложението док вече не го питам за такива неща  Grinning
Притеснено ми е изписа ми И фраксипарин освен всичко което пия до тук. Но много се радвам и се надявам на есен да си гушкаме всички пухавите вързопчета.
През предишната ми бременност си бях взела възглавница за бременни много е удобна. купих си възглавницата от Лидл но ми се струва доста голяма ще се бодим с нея тази година Simple Smile

# 172
Момичета, аз ви напускам. Потвърдиха ми кухо яйце:cry: От цялото си сърце ви желая леко и безпроблемно бременеете и сладки бобоци септември Heart

# 173
Момичета, аз ви напускам. Потвърдиха ми кухо яйце:cry: От цялото си сърце ви желая леко и безпроблемно бременеете и сладки бобоци септември Heart

До колкото си спомням щеше да ходиш на 2ро мнения, ако това е то, отиди на 3то. В коя седмица си?

# 174
Да беше 2ро, че даже и още една лекарка погледна и даде 3то Disappointed Relieved Са кът е абсолютно празен. 6г.с.+3 съм, но няма ембрион, няма мехурче. Ще чакам 1 седмица да се изчисти само, ако не тръгне мисля да отида и на друго място, но нямам надежда.

# 175
Да беше 2ро, че даже и още една лекарка погледна и даде 3то Disappointed Relieved Са кът е абсолютно празен. 6г.с.+3 съм, но няма ембрион, няма мехурче. Ще чакам 1 седмица да се изчисти само, ако не тръгне мисля да отида и на друго място, но нямам надежда.
Jiji Много съжалявам ☹️. Колко ти е трудно разбирам но бъди силна и мисли положително.

# 176
Много съжалявам за това през което преминаваш. Дано скоро пак видиш 2 чертички и този път всичко да е наред

# 177
Много съжалявам за загубата, Jiji!
Каквото и да ти кажем в този момент, едва ли ще ти помогне. Желая ти бързо възстановяване, най-вече емоционално! Heart

# 178
Съжалявам Jiji! Пожелавам ти бързо възстановяване и съвсем скоро да видиш две чертички отново.

# 179

Съжалявам! Бъди силна! ❤ 😔

Общи условия

Активация на акаунт