Чувствам се празен

• 15 088
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Някой спомена днешните 20 годишни - ами, счупена им е матрицата, това е.
Колкото и обективни и правилни за нас мнения да дадем, отсреща няма чуваемост. Принципно, аз за самите програмисти мисля, че умът може да е голям, но някак мозъчните връзки са други. И като сложиш и младостта и определена нагласа.....Шит, гайс.

# 121
Брат, дайте дати на раждане и ще проверим. Wink

# 122
ОК, всички знаят колко си падаш по Гал Grinning
Нямаме астрологична съвместимост Bowtie

Nobody is perfect...
Скрит текст:

# 123
  • Шотландия
Отделно, че като ги гледам някои потребители, спорна работа колко социален живот имат, че да драскат по цял ден тука.
Скрит текст:
Реално някои жени тук ти дават такива съвети, че да те програмират така хубаво по удобен за повечето жени начин и да си те манипулират, както си искат. Все пак си програмист, мисли малко, логично Laughing Wink.

Виж по какви мъже си падат масово момичетата, около твоите години и защо си падат по конкретните типове и ще ти стане ясно.

Иначе повечето днешни момичета са толкова лесни, особено ако става въпрос за секс само, че не е истина.

Ако реално търсиш, сериозна връзка там вече нещата са по-сложни.

И да истинска любов има само по филмите, в реала, ако не им ходиш  по свирката на повечето, "любов" и "уважение" нанайси.
...

В крайна сметка, ако скъсат след време, той е на минус, тя на плюс. Плащано и е всичко, угаждано и е, тя само получава, а той нищо. Време, което е могъл да вложи да прави повече пари или хобита, които му носят удовлетворение.
....
Ако питаш мен си по правилния път. Работи повече, развивай бизнес и много не им отдавай значение Wink
Гледам, доста мериш какво даваш и какво получаваш... Преди да се вземе насериозно мнението ти, е хубаво да кажеш докъде са те довели тези практически съвети - ти на колко години си и какво е семейното ти положение - сам, но успешен сваляч/живеещ в партньорство с жена/ женен със семейство? Просто да видим кое мнение докъде довежда. Не че е задължително да кажеш истината, пък и ние да ти повярваме... Simple Smile

# 124
Е, как какъв е - истински мъжкар, неподвластен на женското програмиране. В такива случая се чудя мъжът ли е объркан или програмирането му от мама.

# 125
FragranceFanatic

Нямам много излишно време да се занимавам с глупости. Гледам, че много ми скочиха и на мен, нормално все пак се очакваше Simple Smile

Трябваше да напиша подобни на техните гледни точки за да понатрупам повече палчета за репутация.

"Напротив - колкото повече заговаря, кани, упражнява small talk, толкова по-добре. Practice makes perfect."

Ми не винаги.

От такава гледна точка няма много да се отличава в очите на повечето с нещо. Тва са ежедневни неща, които обикновено повечето хора правят.  Най-много да бъде набеден за поредния creepy и needy guy.

Точно обратното важи при мен, като един "задръстен" бивш програмист и настоящ човек с бизнес и "скромен" опит с жените. Wink  Ти самият казваш, че  според твоята гледна точка много не гледат друго, тогава какъв е смисълът да му даваш другите по-незначителни неща, като съвет, от които изобщо не се впечатляват повечето ?

Не знам за малцинства, повечето около мен, включително аз взимахме подобни пари без да сме имали връзки и  помощ от мама и тате.  Част от тях сме вече със собствен бизнес. Тея неща по-скоро ми звучат в стил, нищо не става в БГ. Outsource инвазията си отделна тема и има много да се каже за нея.

Новоизлюпените от академийките не е задължително да са по-лоши програмисти от училите в университетите, както и обратното, въпреки че имам завършено висше. Имаше във випуска, студенти, които за 4-5 години не научиха много, поради простата причина, че не бяха много заинтересовани, докато във академиите има такива, които дръпват много бързо с материала + допълнително обучение вкъщи.

Каналите е добре да ги следи и най-вече да прилага някои неща, да много от нещата ги повтарят все пак си монетизират канала чрез реклами и афилиейт маркетинг и бизнесът им се разраства, обаче има доста качествено съдържание. Не само 22 годишни, ми от всички възрастови групи  имат да се учат много от двамата, които си споменал по отношение на мъжка мода.

Жестовете са важни, обаче ако прочетеш мненията на някои жени ще ти стане ясно, че изобщо не са двупосочни, ми по-скоро от страна на мъжа. Аз от друга страна не ги гоня, а става обратното без да съм искал . Ако ги има всичките неща, вътрешно удовлетворен и не им обръща много внимание успеваемостта е огромна, всеки има различни разбирания за свестен.

Аз не бера грижа, ама да приема съвети от някои хора, които може би са в същата позиция, като неговата, без да го казват или показват не е на добре. По-скоро бих го съветвал да не слуша много хората, ми да намери собствен път към нещата. Задръстен бил, еди си къв бил, то май са го взели отдушник по-скоро и да го съсипат, отколкото да му помогнат. А такива неща, докато е в уязвим период могат да го докарат до сериозни неща, не знам дали някои от пишещите дали го осъзнават или си избиват комплексите, мазно.

Black_Sapphire, Все още не са ме мислили са психопат, нормално е да се възмущаваш, разбирам те. Те може много  неща да казват, обаче нещата не стоят точно така. Загубени мушици едва ли, по-скоро мухи на мед Wink.

Thaicho, В тakъв случай съм объркан, мама не ми се е бъркала, поради простата причина, че не е такъв човек да налага мнение или да се бърка, от друга страна много не понасям да ми се бъркат.

Доколкото знам повечето "коучове" как да сваляш жени са мъже и обратното. Макар че голяма част от тях ти взимат само парите и ще ти хвърлят прах в очите с базови неща, които едва ли ще проработят, е все пак във форума няма да ти искат пари, а само ще загубиш ценно време. По тая логика да слушаш, повечето жени как да сваляш жени е все едно да слушаш как се правя бизнес, от хора които никога не са имали бизнес или поне не са били успешни. Или мъж да тръгна да учи жените, как да свалят мъже. Не че няма успешни случаи, не са толкова много.

# 126
И как в крайна сметка това момче да свали жена?
Че от цялото нещо по-горе не стана ясно.

# 127
И как в крайна сметка това момче да свали жена?
Че от цялото нещо по-горе не стана ясно.

Горният пост беше самореклама какъв успешен бизнесмен е.

# 128
  • Galaxy 13197853088
лекува
всичко.

# 129
Нещо като кой е по-по-най стана темата.  Прав е Ванката. Laughing Само дето пропускат да отговорят до къде са стигнали в любоФта с тези си разсъждения Wink

# 130
  • Варна
anonymous93, хич не ми звучиш като голям мъж.

Постовете ти пращят от юношески максимализъм и като че ли се усеща една наранена момчешка душа, а? Някоя девойка да не те е прегазила лошо, че си толкова обиден на всички жени?
Съветите ти са пълни с крайности, а авторът на темата и без това е пълен с тях.
 Не мисля, че ще си му от голяма полза.

# 131
Авторе, в “Tinder” 5% от мъжете получават 95% от жените, сети се какъв ти е шанса. То е логично, все пак е изкуствена среда. На тебе ти трябва реален контакт с хора! Наложи си да комуникираш с хора и да си по-приветлив, постепенно ще разшириш социалния си кръг.
Ако имаш нужда да отпуснеш, плати си.

# 132
  • София
Момчето е супер младо, сукалче направо по днешните стандарти.
Авторе, намери си клубове по интереси - все имаш. Кино, книги, игри. Дори тук има супер яки хора. И излез малко в реала, не хапем да ти кажа.

# 133
Сред програмистите е по-често срещана комбинацията високо его, ниско самочувствие, интровертност, арогантност(но не такава от типа на "лошите момчета"), и някакво инфантилно поведение към жените.

Но пък реалността е такава, че точно тази комбинация е отблъскваща за жените, не е секси.

И дори и да взимаш от сензационните заплати няма да ти се хвърлят на врата(но и с подобно поведение не може да се расте вечно в кариерата), пък и само заплатата сама по себе си не носи търсената от жените сигурност.

И ситуацията прилича на тази в гимназията от филмите - зубърите, лошите момчета и това кой взима жените.

Като стана въпрос за инсели и крайности ето малко смях: https://www.reddit.com/r/niceguys/top/?t=all

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 01:41 от bgfather

# 134
Нали, уникални изроди са.

Като участник в power couple от двама бивши зубъри дискусията ми е доста интересна.

Общи условия

Активация на акаунт