Лаковe за нокти - 134

• 36 362
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Успешна година, момичета!

Аз я започнах с един счупен нокът от невнимание и един счупен от мързел Grinning

# 106
  • София
Честита нова година, момичета! Бъдете здрави, много щастливи и обичани!

Днес забърсах от Фантастико един матов топ на флормар и побързах да се намажа. Ноктите ми не са в най-доброто си състояние, но новогодишните приготовления си взеха жертвите Simple Smile

# 107
Каталано е прекрасна с Chemis-tree-то на Опи!

Наде, не ми отваря колекция на Масура, а началната страница, ще поровя да ги видя, въпреки, че при мен са скъпи и неудобни за пазаруване!

Леми , на тази марка, полска е, съм купувала 2 красиви лака, които светкавично ми боядисаха ноктите и не останах чак очарована от качеството, та ги разкарах бързо.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 19:46 от Agent Provocateur

# 108
Ето ги новите Масури:

Скрит текст:

Да, наистина са скъпи при теб, Агентче. Не знам колко излиза шипинга oт Lakodom, ако има такъв до щатско.

# 109
  • София
Един Васил в чест на Васильовден Heart Eyes

# 110
Долче, забравих да кажа, че и мен новите тенденции нещо не ме грабнаха.
Агент, подсети ме, че и другите полски -  Евелин изобщо не ги харесвам, май и Делиа ще пропусна.
Дай някоя плажна морска снимка, да ни порадваш очите 😸

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 20:45 от Lemy

# 111
  • Кюстендил

За много години прекрасни, бъдете живи и здрави, щастливи и успешни във всяко едно начинание❤️❤️❤️❤️

# 112
Честита Нова Година, момичета ♥ Нека бъде здрава и успешна ♥ Това е първият ми маникюр за годината Stuck Out Tongue  Розовото е супер сладурско на живо, но с телефона толкова. Брокатчето е на Бел 85 и е страхотно на живо ♥Гарнирах с 3Д ваденка Stuck Out Tongue  Взех си и калциев гел на Перфект, че дано помогне малко за разслояването. Микросела и Мавалата не успяха, дано пък евтиното да е моето нещо ♥

# 113
  • София
Честита 2020-та година на всички в темата!!! Търся си лак за изравняване на повърхността на нокътната плочка. Преди време си бях взела на Perfect, но вече не намирам този продукт. Да не би да са сменили опаковката или да са пуснали нов? Питах на две места в козметични магазини - никой нищо не знае по въпроса.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 10:34 от Mari_qana

# 114
За много години момичета! Simple Smile
Да ви питам аз, изнамерих си комплекти на ОПИ от 4 мини лакчета за по 6 лв...и понеже не съм си взимала до сега лакове на ОПИ дали според вас си заслужават? 😁
Зависи какви са цветовете. Аз имам доста минита на ОПИ и ми стигат за поне 6-7 лакирания, хем винаги ходя с дълги нокти (справка - предпоследния ми пост), нося си ги с мен като пътувам ако се наложи нещо да коригирам в движение по маникюра/педикюра, всички лакове на марката, които имам, са с безупречно качество и ми издържат по пълна седмица без забележки, та ако попадна на оферта - бих си взела, с уговорката обаче, че ако са разни кремове в класически цветове, по-скоро не бих.

# 115
Марияна, виждала съм този продукт и онлайн, и в китайски магазини дори. Може опаковката му да е различна. В сайт на Ремедиум, Фрамар или др. аптеки също.
Георгиева, кой номер е този сладурски Бел?

# 116
Марияна, виж в Елитис. Наскоро гледах, че са заредили доста заздравители на Пърфект, но май наистина бяха в леко променени опаковки. Това тяхното, което търсиш май се наричаше ридж филър(ridge filler). Потърси го по името.
Импала също имаха/имат такъв запълващ гел. Вида и на двата продукта е един и същ - белезникава (бежово розова) консистенция, която изглежда плътна в бутилчето.

# 117
Долче, № 18 е Relaxed

# 118
Момичета, за много години! Бъдете здрави и успешни! 💚
В Лили има прИмоция на Лумс  - 3 лака за 5,98. 😁

# 119
А до 31-ви не бяха ли намалени от 1,79 на 1,29 лв за брой?! Joy

Общи условия

Активация на акаунт