Лаковe за нокти - 134

• 36 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Сеньора, кой е този нов топ, аз все още не съм виждала никакъв по магазините?

# 241
И мен ме тормози страховитата обработка в Инстаграм, особено на Света. Обожавам да ѝ гледам снимките, ама...

# 242
И мен ме тормози страховитата обработка в Инстаграм, особено на Света. Обожавам да ѝ гледам снимките, ама...
Преди много и гледах клипчетата, но откакто разбрах, че няма да мога да се справя с рисуването с мокър лак, (може би заради гел лака)спрях.
Дай някой линк там, да хвърля едно око какви ги върши Simple Smile

# 243
Да се запиша в темата за вдъхновение. От половин година не бях се лакирала, вчера приключих с шилак-а, днес купих заздравител и топ лак и се намазах, ама буквално. Далеч по-хубаво съм се лакирала преди,но...и в духа на последните постове от темата, без филтри, и без почистен лак от кожичките;), къси нокти, почти до дъно на палците

# 244
Леми, заповядай https://instagram.com/sveta_sanders?igshid=ewd1zv5mfw79

Напоследък никак не ми допадат разните декорации й дизайни, които прави. Сякаш някаква странна вълна я е обзела. Преди ми до падаше много повече просто с ревютата на лаковете.

# 245

Destiny Picture polish. Исках да си направя някаква декорация, но нямаше време. Confused

# 246
tuty, имаш страхотна плочка ♥ Много любима форма е маникюрът ти ♥ Надявам се, често да ни радваш с красивите си нокти ♥

# 247
Чу-ден, Адисън! Нямах си работа и погледнах тази Цвета... Голяма занимавка, с каква лекота ги мацка Flowers Hibiscus Кога ли ще сътворя нещо подобно...

# 248
И на мен много ми харесва това Дестини! Направоооо.... Рева за него 😁

Агентче, много хубаво ти стои Симфонията, на мен ми седи много смешно, а така я исках 😒

# 249
Дестини-то е прекрасно! Ади, страхотен маникюр!!!
OPI My voice is a little norse, SNB Звезделин:
И това беше прекрасно!!

Ето ги новите Масури:
Скрит текст:

Да, наистина са скъпи при теб, Агентче. Не знам колко излиза шипинга oт Lakodom, ако има такъв до щатско.
Ще взема да им пиша на Лакодом, въпреки, че се съмнявам да е евтин шипинга, но ММ ще ме удуши с голи ръце, ако освен козметика от Корея вземат да пристигат и лакове от Русия Grinning Grinning Grinning
(в ранните дни на моето емигрантство вес още пушех и помня, че си поръчвах цигарите от някакви руски сайтове, че ги пращаха като подарък - трудно се преглъщаше цена от $11-13 за кутия)

# 250
Аз имам един познат който живее в Русия, освен да му подосаждам като си идва, да донесе торба лакове. Обаче не зная, жена му как ще погледне на тази поръчка, като пристигнат лаковете Joy

# 251

https://www.instagram.com/p/B7DEtYWAXFf/?igshid=l475pjv3mivx
Съжалявам за закъснението с отговора... Точно BEL 84 е брокатчето...
И аз мразя когато мажат четите по гърлото на шишенцето, направо се вбесявам!!! Или понякога дават как го изсипват.... Ужас!!!

# 252
Ох, Маме, у-н-и-к-а-л-н-о се е получило!
Прекрасен маникюр, прекрасна декорация. Heart Eyes

Моите ноктенца се изпочупиха по празниците, изрязах из дъно, сега чакам малко да попораснат и придобият вид, че в момента изглеждат ужасно, чак ме е яд да ги гледам.

# 253
Маме, ти домакинска работа вършиш ли с този лак? Не се заяждам, просто питам Simple Smile

# 254
Върша върша... Всичко си върша аз 😆😆😆Затова се лакирам на 3 дни... Защото нищо не остава от лака!!! Леко прецаквам съпруга от време на време да мие чиниите... 😆😆😆Ще започна скоро и децата да сгроявам... Та може и да изкара малко повече от 3 дни 😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт