Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да разредите холографския топ лак за по-добър ефект?
Кои са някои достъпни и висококачествени опции за лакове?
Как да се справя с проблеми с ноктите като разслояване и чупен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да разредите холографския топ лак за по-добър ефект?
-
Кои са някои достъпни и висококачествени опции за лакове?
-
Как да се справя с проблеми с ноктите като разслояване и чупен?
За разслоени нокти, препоръчително е да се режат разслоените части, докато израснат здрави. Освен това използването на заздравители за нокти, като например калциев гел, може да помогне за укрепване на ноктите. Темата за здравето на ноктите е важна за участниците. Някои споделят, че използват укрепващи средства и кремове, които помагат при справянето със сухата кожа и разслояването на ноктите. Участниците също така споделят лични стратегии за справяне с чупенето, като например подрязване на ноктите и експериментиране с различни форми, така че да изглеждат по-добре.
-
Къде мога да намеря тези микро френски маникюри и нокти "без лак"?
-
Кой лак за изравняване на повърхността на нокътната плочка трябва да избера?
. Всичко това ми се струва безвъзвратно останало в миналото. Новите им колекции са като претоплена манджа. И оценявам какви техни бижута притежавам
. Аз на трайност хич не държа, защото се лакирам толкова често, че сигурно ще скандализирам обществото тук, та затова експериментирам с всякакви варианти. Лично аз смятам, че да речем Голдън роуз или Флормар (като пример за бюджетно) имат страхотни попадения на цветове и хич, ама хич не са лоши лакове. И го казвам като човек, който притежава и доста скъпи лакове.

Като ги срещна ги купувам, дори цветовете, които знам, че никога не бих носила... имам 10+, ако не се лъжа, вкл. 2 бр от най-най-най любимия ми лак ЕВЪР - DS Extravagance!

, нищо, че само аз си го виждам. При нужда използвам заздравител (рядко, както казах), изключително доволна съм от това, мисля, че съм споделяла и друг път: