Лаковe за нокти - 134

• 36 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Бяхте писали за Ridge filler, аз ползвам този и съм много много доволна.

# 136
Тук съм в правилната тема, хубаво ме подсетихте, че отдавна не съм си правила Stuck Out Tongue

# 137
Момичета, кой от лаковете е най-издръжлив измежду CND, Zoya, OPI и SNB? Т.е искам да е противоалергични. Ако може и да съхне бързо  Simple Smile
Не съм ползвала нито един от горепосочените. Флормар ми издържа максимум 48 часа

# 138
Всичко зависи от нокътната плочка, след това базата и топа. На мен ми издържат еднакво и Флормар и Опи примерно.

# 139
Днес се сдобих с тези две красоти, иначе в момента съм с един нюд. Ще го снимам после.

# 140
Всичко зависи от нокътната плочка, след това базата и топа. На мен ми издържат еднакво и Флормар и Опи примерно.

Не слагам база и топ.

# 141
Днес се сдобих с тези две красоти, иначе в момента съм с един нюд. Ще го снимам после.

Супер! Преди време питах в темата за тях, но никой нямаше отзиви или снимки, а в интернет бяха налични само с доста лошо качество. Ще чакам с нетърпение снимки, че имам доста глитъри, не искам да ми се дублират, но пък все ме тегли към тях Grinning

# 142

Не слагам база и топ.

Може би за това не ти се задържа лака. Защо не слагаш?

# 143

Наложи се да ги скъся, след като единият го изкъртих жестоко.... Но пък си ми харесват и така, мънички хахахах

# 144
  • Кюстендил
Ето я моята колекция на OPI. 😁

# 145
Лаковете от последните 2 снимки са много хубави.

# 146
https://www.instagram.com/p/B6259cIjUD9/?igshid=jrs1i7w5p24y

Мисля да изкарам януари на нюд цветове Grinning

Crystal, задължително ще дам отзив за брокатите Blush

# 147
За колко време съхнат OPIтата?

# 148
За колко време съхне косата след баня Joy

# 149
Твоята или моята? 😂

Бубана, имаш големи красоти! На мен са ми слабост ОПИ-тата. Най-любимия от всичките ми е Сибирските нощи, много съм се чудила, ако ми свърши от къде ще се сдобия пак с него 😂 За това си го кътам като реликва.

Общи условия

Активация на акаунт