Лаковe за нокти - 134

• 36 426
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Днес се сдобих с тези две красоти, иначе в момента съм с един нюд. Ще го снимам после.

Супер! Преди време питах в темата за тях, но никой нямаше отзиви или снимки, а в интернет бяха налични само с доста лошо качество. Ще чакам с нетърпение снимки, че имам доста глитъри, не искам да ми се дублират, но пък все ме тегли към тях Grinning

Показвала съм снимки на всички от серията, ако не се лъжа и маникюр с розовото злато преди повече от месец.

# 151
Е, моите нокти тъкмо леко порастнаха и ..счупиха се 2 днес.За да си оправя настроението се нацапах с каквото ми хареса😂

# 152
Показвала съм снимки на всички от серията, ако не се лъжа и маникюр с розовото злато преди повече от месец.

Уж редовно следя темата,  а явно съм ги пропуснала - отивам да търся из снимките. Благодаря Simple Smile

# 153
Правих опит да харесам гадния лак, но не би. За сметка на това изпуснах бурканчето с броката Grinning

# 154
Поръчвали ли сте от тук? Гледам и се чудя и се мая.... Хахахах
https://opi-bg.com/pages/present/13

# 155
noragami, може би съм пропуснала коментари за този лак, обаче аз преди десетина дни си взех два от тези. Отвратителни бяха при мен, пък не бяха от най-евтините. Почти никаква трайност, а при мен това не мога да кажа, че е често срещан проблем. Опитах и двата и накрая се отказах и мисля да ги хвърля.

# 156
  • Стара Загора

Уж редовно следя темата,  а явно съм ги пропуснала - отивам да търся из снимките. Благодаря Simple Smile

Ако имаш инстаграм, видео имаше в профила на една мацка

# 157
noragami, може би съм пропуснала коментари за този лак, обаче аз преди десетина дни си взех два от тези. Отвратителни бяха при мен, пък не бяха от най-евтините. Почти никаква трайност, а при мен това не мога да кажа, че е често срещан проблем. Опитах и двата и накрая се отказах и мисля да ги хвърля.
От към трайност нямам проблеми, но се нанасят гадно, стоят зле и миришат. И аз с два се прецакаха, обаче пусто са много красиви в шишенцата и ме викат Grinning

# 158
Seeflower, noragami я съобщете кои брокати сте използвали 😝

# 159
Преслава, някакви насипни прахчета от джъмбо, 4-5 цвята мини бурканчета за левче или нещо такова бяха, но преди 100 години съм ги взимала и имам за още 100 Simple Smile

# 160
Пробвах единия глитър на Ейвън - розовото злато. Много красив, ще го снимам утре. Определено обаче е рядък брокат, само с гъба би се постигнала пълна покривност. Ще пробвам златния по този начин на другото лакиране.
Имат по два цвята по-едър брокат и разни ситнички шимърчета, но основата си е прозрачна.

# 161
  • Кюстендил
Твоята или моята? 😂

Бубана, имаш големи красоти! На мен са ми слабост ОПИ-тата. Най-любимия от всичките ми е Сибирските нощи, много съм се чудила, ако ми свърши от къде ще се сдобия пак с него 😂 За това си го кътам като реликва.
В емаг го има за 15лв

# 162
Търся такова жълтичко, което да не цапа ноктите? 🤗 На flormar и essence съм забелязала, че оцветяват плочката, поне при мен. 😔

# 163
Бел имат такова пастелно жълто. Stuck Out Tongue Winking Eye Доста от лаковете в по-ярки нюанси на жълто оцветяват, също и петролни нюанси- явно е някоя съставка в жълтия пигмент...

Бел 65, точките са с черен Флормар фул калър. Не мога да преценя дали е по-добре матиран или с обикновен топ (както беше преди това). Но определено с лъскавия топ вадеше очи... Grinning

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 04:16 от dolce miele

# 164
Ето ги моите брокати😁

Общи условия

Активация на акаунт