Халит Ергенч и Бергюзар Корел - нови проекти след "Ти си моята родина" тема 35

• 28 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Еге е ток!  Joy Joy Joy Такъв приятел, ако имаш, врагове не ти трябват.
С Еда ще са си лика-прилика, ако това е тайната, която ще изплува - детето да е на Егеман.
Накрая ще съберат идеалистите, така ли?
А мошениците заслужават ли това дете?
Може би синът ще остане при Ирфан, така съдбата ще отреди.
Чок зор ще има, дори и сиях ашк да няма.

# 106
Цитат
А мошениците заслужават ли това дете?

По закон си е тяхно и не могат да им го отнемат.
Но законите на сърцето са друго нещо.
Не можеш да заповядаш на едно дете да те обича само, защото си му биологичен родител и обратното, да се дистанцира от теб, защото не е твоя кръв и плът.
Същото важи и за измамения родител.
Да откриеш, че детето не е твое, сигурно е най-големият душевен катаклизъм за един мъж. Но не мисля, че е пречка да продължиш да обичаш това дете.

Дубльорите на Халит и Озан в сцената, в която ги засипват с бетон.

# 107
# 108
 wavey  Hug

Нова снимка с Халит.

# 109

Това е гъркинята Мария, която има ресторант в квартала, където живеят нашите хора.
Халит често ходи там и има доста снимки с нея.

Халит е тръгнал към ватанския имидж.
Моля режисьора и коафьора да вземат мерки.  Laughing Laughing

....................

След дълго отсъствие от социалните медии снимка, публикувана от Хюля с думите "Да се усмихнеш, въпреки всичко".  Heart Eyes

# 110
Радвам се, че е намерила сили да се усмихне въпреки всичко.
Така трябва, но не всеки успява.

# 111
На гъркинята Мария не и трябва ИГ, Т и пр., за да следи Халит Ергенч. Той и  ходи на крака, освен това може и да го нахрани.  Joy Joy Joy

Помня преди 10 години, някои хора в темата искаха да бъдат поне муха в спалнята на Ергенч, за да чуват мъркащия му глас...

Благодаря за снимката, ВГ!  bouquet

От сета никой ли няма да се излъже да пусне едно мигче?!
Явно така ще бъде с бабилонци!!  Grinning Grinning

Досега трябваше да ни замерят с интервюта, снимки, зарибявки, а то два фрагмана на кръст и букадар!

По-следващата седмица ни чакат вълнуващи събития: концертът с младите таланти, ще имаме снимки, видеа, репортажи и първи болюм, дългоочкаван!

13 Ocak’ta Zorlu PSM

# 112
Последните десет дни интересът трябва да се поддържа всеки ден.
Други фрагмани няма да покажат.
Добре.
Но да пускат всеки ден по някоя подсказка, снимки от сета, контролирано, не е казано такива, които издават какво се случва, интервюта и т.н
Всеки ден да има стръв на кукичката.
Но не го правят.
Мързел и липса на въображение.
Много ми харесва подходът на режисьора на "Херджай" Джем Карджъ ( ние си го знаем от КД) и на сценаристките на "Дъщерята на посланика".
Джем общува с феновете чрез социалните медии, пуска фрагманите, насърчава хората да гледат.
Сценаристките на ДП през цялото време на рекламната кампания публикуваха реплики от сценария. Излязоха и доста снимки от сета.
Когато виждаш как хората от екипа се вълнуват и радват и ти се палиш, искаш и ти да бъдеш част от тази емоция.
Но нашите не са такива.
Улуч Байрактар не е намекнал даже, че е режисьор на сериала.
Едната сценаристка пуска само фрагманите.
Другата  няма дори профил.
Халит, знаете, никакъв го няма в социалните медии.
Другите актьори пускат фрагманите и ...."скоро".  Joy

# 113
Ами те момичетата и да им се иска, с тези секретни мъжурля, с които са в екип, като гледат, че не са по споделянето,  освен нещо по сами, какво друго им остава да пуснат?!
Халит ли, Озан ли, Улуч ли? Кой от тях ще сподели?!

Халит предпочита работата му да говори за него. Сега са се разнежили малко с Берг, но по инициатива на бъдещата мама. От него подобна снимка ще видим в друг живот.  Joy Joy Joy
 Озан също не обича медии, социални мрежи и туиткането тук и там.
 Улуч, докато го следях по време на КД, пускаше само снимки от различни страни по време на летните ваканции.
Това е положението.

# 114
Берг не е такава.
Когато има нещо ново около нея, от постовете й винаги се усеща колко е ентусиазирана.
Така беше с всичко, което споделяше около филма с Енгин, после около пиесата, музикалните й проекти.
На мен това ми харесва. Сякаш ти казват "много усилия, много емоции съм вложил, вълнувам се, притеснявам се, работих с желание и удоволствие, ще бъде прекрасно, ако и на вас ви хареса."

Но нищо.
Като започне сериалът, поне всяка седмица ще имаме нещо за гледане.
А и без много реклама, ако Стар ТВ върти често първите две седмици сериала, хване ли им окото, хареса ли им историята, хората се "закачват" и започват да го гледят постепенно.

# 115
Варна, Улуч Байрактар  е доказал име като режисьор, Халит е като реликва, Озан и другите от актьорския екип са също добре познати. Разбирам, че ПР-ът играе възлова роля, но струва ми се, че 13 серии ще бъдат сбит и класно поднесен сценарий за по- интелигентната част от зрителите, които и без излишна реклама ще се фокусират върху сериала. Разбира се, изказвам собствена гледна точка, с която се старая да си обясня по- инертната рекалама. Агресивната, която предшестваше историческия Осман и хилядите изяви и пози на Бурак Йозчивит беше доста дразнеща!

# 116
Да, разбирам всичко това.
Аз претенции към Улуч и актьорите като професионалисти нямам. Сигурна съм, че са работили много съвестно и са дали всичко от себе си, за да се получи добър сериал.
Другото е въпрос и на лично отношение към социалните медии.
Не всеки обича да е активен в тях.

..............

В Турция наричат финансовите пирамиди saadet zinciri - верига на щастието. И Халит използва този израз във фрагмана.
В историята на Турция има една единствена финансова пирамида - фирмата "Титан". След жалби на инвеститори, дейността й е забранена, а двамата й основатели са вкарани в затвора. Това се случва през 1992 година.
Оттогава със специални разпоредби в Закона за защита на потребителя създаването на финансови пирамиди в страната е забранено.

В Турция никак не са малко хората, които са в същата безизходица, в която е Ирфан. Не е задължително да имат болно дете. Да не вземе турският СЕМ да реши, че със сериала подстрекава народа към мошеничества.  Grinning Grinning

Интересно ми е каква ще е съдбата на Ирфан накрая.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 19:21 от varna_2

# 117
Няма как да си участвал съзнателно в подобна измама, да си злоупотребил с парите на много хора, независимо от обстоятелствата, при които си бил принуден и да излезеш сух и чист. За Ирфан ще има последствия, със сигурност. Въпросът е дали ще попадне само в затвора, или лошите ще го унищожат. Сега, ако са измамили само хора от подземния свят, възможно е в крайна сметка те да бъдат надхитрени и Сюлейман да опере пешкира.

# 118
Затвор не му мърда.
Независимо, че е принуден от обстоятелствата, възмездие трябва да има.
Иначе се изпраща лошо послание към зрителите.
Иска ми се да покажат драмата на един честен човек, който в отчаянието си трябва да тръгне по лош път.
Еге е перде. Той е от хората, които имат нужда от доза тарикатлък и мошеничества, за да се чувстват живи.
Но Ирфан е представен като чиста душа, идеалист, професор.
Знаете колко непохватни, непрагматични и направо "будали", ако прилагаме днешните стандарти, са хората на науката, когато става дума за пари.
Освен това не само алчни хора се подлъгват да инвестират в пирамидите. Правят го и хора в безизходица, в отчаянието си дават последните си спестявания. Тоест за да има надежда за неговото дете, Ирфан трябва да убие надеждата на някой друг. Хубаво ще бъде да покажат неговите дилеми. Разбира се, каквито и червени линии да има човек, когато залогът е животът на детето му, по-лесно ги прекрачва.

..............

Вчера казах, че Халит и Аслъ ми харесаха, доколкото изобщо могат да се правят изводи от 10 секунди.
Но Нур и Халит също ми харесват.
За съжаление, от това което виждам досега, героинята на Нур ще има същото неадекватно и истерично поведение като Махидевран.
А можеше любовта да си е между двамата родители.
Такова изпитание винаги обтяга отношенията в семействата. Можеше да се поотдалечат леко, можеше Ирфан в цялата лудница да позалитне, да се поувлече по някоя друга жена, но в крайна сметка да останат заедно. Не от няма и къде, не заради детето, а защото не могат един без друг.
Но няма да стане така.

# 119
Нищо не се знае още. Колко са си близки и колко не могат един без друг - Еда и Ирфан.
Семейните снимки също бяха хубави.

Wink Grinning

Нур е втората късметлийка след Берг, която снима втори път с Халит.

Въпросът е, че ако това дете не е на Ирфан, тогава наистина няма прошка и оправдание.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 21:05 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт