Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 58 891
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
Влизам с два въпроса:

1. В Pretty shop налична ли е Backstage серията ФДТ на Dior?

2. Някой пробвал ли е и какви са отзивите за новия Givenchy Teint Couture City Balm?

Бъдете здрави 😊🍀
Отговорила съм ти в другата тема, където си задала същия въпрос.

# 691
Момичета, незнам тук ли е мястото да поискам съвет за коректор.
Имам едновременно торби и тъмни кръгове (синкаво-лилави) под очите. Моля препоръчайте ми коректор, който да се справи с това.

# 692
Nona, как ме изпревари! И аз такъв съвет щях да търся.
Мога да кажа, че при мен не работят Catrice Camouflage, Revlon Colostay, UD Naked, Dior Forever, Maybelline Erase нещо си (с гъбаката). Всички тези ми се: набиват в линиите, свличат,размазват, карат ме да изглеждам възрастна.
Купих си Rimmel Lasting Radiancе - ок е, не се набива, но не ми покрива толкова добре.

Ако може съвет или някоя хитрина Simple Smile

# 693
Lolla, два от тези, които си изброила срещнах много добри ревюта за тях и мислех да ги пробвам, то ти сега ме разколеба.
За протокола на Катрис и на Мейбалин.

Пускам снимка,  после ще я изтрия.
Вижда се колко са дълбоки и големи и на какво разстояние са от очите.
За съжаления цветът не се вижда на снимката.
Скрит текст:
Всъщност на снимката изглеждат далеч по добре Joy

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 15:02 от Nona M.

# 694
Аз съм доволма от коректора на Mac, много ми хареса и този на Too Faced,той е и по-покривен.

# 695
Този коректор  е идеален:

# 696
Mac Pro Longwear Concealer!
Не знам вече колко пъти си го купувам и ще продължавам.

# 697
  • някъде под слънцето...
Най доброто решение е да се  потърсят начини за решаване на проблема.Дори да не се реши напълно поне ще се подобри
Колкото по  незабелижим се направи, толкова по лесно.се скрива.

Козметика, терапии.

# 698
И един трик от мен, който работи и за ФДТ, който не покрива или издържа достатъчно дълго- пробвайте да нанесете малко количество насипна пудра преди коректора, без да сетване самия коректор отгоре- така завършекът е по-сочен, без да изсушава и да се набива във всяка линия, а издръжливостта- по-голяма. Разбира се, ако имате очи като моите, под които има сгъвка, всеки продукт ще се събере.

# 699
Благодаря!

Аз бях пробвала с пудра отгоре, не отдолу. След час положението е плачевно. Изглеждах на 60 (за протокола съм на 27 Grinning ). Принципно моята кожа не понася пудри, но ще пробвам под коректора.

Иначе мажа кремове, маски под очите, пия много вода, гледам да спя 7-8 часа, много рядко ми се случва да не спя толкова, пия витамини, ям сравнително здравословно, но смятам, че от работата по цял ден пред компютър се получават тези хубави лилави сенки...

Nona, Катрис ми изсушава на мен, иначе много хора го харесват. На добра цена е и може да го пробваш. Но за Мейбълин съм доста категорична (за себе си), че повече няма да го купя. Аз също бях чела преди да го купя и като го заредиха в България бях много щастлива и отидох да си го купя, но беше зле. Просто не сработи с моята кожа. Грам.

# 700
Пробвай с терапии в салон Simple Smile

# 701
Не съм запозната с тях, имаш ли някоя конкретно предвид?

# 702
Купувах на майка ми един крем за торбички под очите, на Жая. Има видим ефект при нея, но нейните са по-подпухнали, като пълни торбички. Също добре й се отразява седенето в парна баня.

# 703
Не съм запозната с тях, имаш ли някоя конкретно предвид?

Не съм си правила , имам обратния проблем аз-кожата под очите ми е адски светла , но примерно мезотерапия за очи може да даде резултат. Разгледай темата за естетичните корекции , момичетата имат много опит ще са ти полезни.

# 704
С какво нанасяте ФДТ на Fenty - Pro Filt'r Matte? Пробвах с четка, но изключително много подчертава несъвършенствата.

С бюти блендер пък покритието е по-слабо...

Общи условия

Активация на акаунт