Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 33

• 58 908
  • 800
  •   1
Отговори
# 75
Извинете, че ще си повторя въпроса. Изчетох коментари, че не харесвате even better на Clinique, но не видях мнения за glow, затова питам за него. Може би е доста различен.
И аз чакам мнение за glow, ако може и за refresh.

# 76
Откритие за 2019: прозрачната пудра с мента на Innisfree 

FDT голямо откритие нямам, но продължавам да използвам DW за специални поводи и Лореал Infallible Mat в ежедневието.
Коректор ми е откритие за 2019 на Collection 2000, което вероятно не е нещо ново за повечето тук:

# 77
Извинете, че ще си повторя въпроса. Изчетох коментари, че не харесвате even better на Clinique, но не видях мнения за glow, затова питам за него. Може би е доста различен.
Аз писах под предишния Ви пост, точно за Глоу. Току що нанесен изглежда чудесно. След час петната, сухите участъци и като цяло консистенцията и ефектът на пудра смесена с олио, ме водят към най-близкия душ. Но това е на моята кожа, моят опит, има хора, които го харесват.

# 78
  • Варна
Благодаря! Прочетох го тогава, но не бях сигурна, че е за Глоу мнението. А кожата ви суха ли е?

# 79
Да, моята е ужасно суха, затова подчертавам, че може да е и от моята кожа. С него обаче направо приличам на бабичка, а като го мацнах от тестер много ми хареса. Съжалявам, че тогава не го разносих, просто не беше моят цвят.

# 80
  • Варна
Мерси, явно ще се откажа...

# 81
Аз имам на Клиник новия ФДТ рефрреш. Много е добре на моята суха кожа, не оксидира, стои естествено.

# 82
Ееее, що така всички фдт-ни на Клиник сложихте под ножа?!
Anti-Blemish е един от най-хубавите фдт-ни за мазна и акнеична кожа от сума ти години на пазара.  . Хем прикрива, хем лекува пъпките.

# 83
Аз казах, че за моята кожа всичко, което съм пробвала от тонирани те продукти на Клиник не са ок, най-меко казано. Но определено бих тествала нещо, което съм харесала, както и направих. Просто вече се отказвам да пробвам неща на марката за известно време, както и на ЕЛ, защото не са ок за мен.
Така беше преди време и с ФДТни и грижа на Ланком и Диор, а тази година ми бяха любими.

# 84
Минавам да кажа само, че вече обожавам Beauty Blender Bounce Foundation.
Трети ден го разносвам. Няма оксидиране, трансфериране, свличане, набиване в линии или пори.
Седи сатенено върху кожата ми, блърва порите и не ми се омазнява лицето допълнително.

Кожата ми е смесена, Тзона и около носа по мазни, като зимата се дехидратират.

Ден 1 и 2 - нанасях на чисто лице, без база. Представи се супер, но истински тест за мен е в офиса.
Ден 3 - днес. Реших да сложа от базата на Сефора отдолу (да ме пита човек...). Пак е много добре, но без нея мисля, че ще е още по-добре. Утре смятам да тествам без база.

Вчера си купих и точния цвят, но още имам от мостричката.
Бяха дали на ММ при една покупка карта с няколко цвята и докато се чудех между 2 Диора, сложих този да го видя. Никога нямаше да се сетя да му обърна внимание в Сефора. Стана така, че него купих първо. Simple Smile

Икономичен е според мен много, нанасяла съм го досега само с пръсти и в сряда ще пробвам с beauty blender.

Не забелязвам да ми запушва порите, знам че са само 3 нанасяния, но моята кожа реагира бързо.

Момичетата с нормална до мазна кожа могат да му хвърлят една проба. Според мен си заслужава, а и ще ми е интересно да прочета повече мнения.

# 85
  • Стара Загора
Lolla, много искам да го пробвам., но не знам кой цвят да поръчам. Не мога да се ориентирам и в нета. Трудна работа 🙄

# 86
Аз влязох в сайта на американската Сефора и използвах бутона за определяне на цвета и после го пробвах в Сефора, беше ми идеален.
Това е линкът:
https://m.sephora.com/product/bounce-liquid-whip-longwear-foundation-P433987

Пробвах с няколко ФДТ и винаги ми показва моят номер.
Имам 3 неотворени тестерчета, мога да ти пратя. Номерата са: 2.10, 3.60, 4.30

# 87
  • Стара Загора
Благодаря! Ще погледна първо линка, ако ми съвпада с някое от номерата, които имаш ще пиша да ми изпратиш. Още веднъж благодаря!

# 88
За нищо Simple Smile

# 89
Препоръчайте ми някой фон дьо тен без матиращ ефект, без ефект маска и без озаряващи частици. И по възможност да не е много скъп (май прекалих с претенциите Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт