витаслим лайт, лайн и дрен

• 873
  • 3
  •   1
Отговори
Мацки, взех си комплект витаслим лайт, лайн и дрен, изчетох малко в другите теми кой как ги е приемал, но не намерих вариант при такава комбинация. Някой да ги е пил и трите едновременно? Първите са по три капсули дневно, а дрен- по 1 или 2. МИсля си, че ще стане страшно много ако приемам 7 или 8 капсули дневно, може би трябва да се редуват, вие имате ли опит?
Весело посрещане:)

# 1
  • Варна
За първите две нямам мнение освен личното ми такова, че са поредната шарлатания и че количеството не прави качество. Последното обаче е притеснително. Това, че завършва на Дрен означава, че изхвърляш вода от него. А с това шега не бива.

# 2
Нищо положително не съм чула.

Както казваше един колега, отслабва се само с тези, които съдържат вече забранени вещества и въпросните са заменени с кофеин и други подобни. Според мен, нито забранените, нито тези са препоръчителни.

# 3
Мацки, взех си комплект витаслим лайт, лайн и дрен, изчетох малко в другите теми кой как ги е приемал, но не намерих вариант при такава комбинация. Някой да ги е пил и трите едновременно? Първите са по три капсули дневно, а дрен- по 1 или 2. МИсля си, че ще стане страшно много ако приемам 7 или 8 капсули дневно, може би трябва да се редуват, вие имате ли опит?
Весело посрещане:)

По 1 капсула дневно от всяко като Дрен е сутрин (има диуретично действие).

Общи условия

Активация на акаунт