!!!!!!!!!!!!!!!БРАВО! МНОГО СТЕ ХУБАВИ -КЪРМЕЩИ! ТАКА ВИЖДАМ И АЗ КОЛКО ХУБАВО ИЗГЛЕЖДАМ ОТ СТРАНИ!С две ръце за кърменето!

П.С.познах ви от раз, хубавици с хубавици, гордост да юнската група:)

...но да знаете на живо сме още по-готини,така,че заповядайте при нас-винаги сте добре дошли...пък и ако някой има скрупули относно кърменето на открито-лекуваме ги безотказно
Софийските мами,вас се надяваме да ви видим в събота на похода-нали ще участвате???
За кърменето на открито,защо трябва да се притеснявате-не мисля че има значение дали си в малък или голям град....ти просто си храниш детето-щом не е срамно да извадиш шишето с Адапте,или пък да дадеш на по-голямо дете вафла или кроасан-защо това да е срамно...пък и ако някой каже че като кърмим се вижда нещо конкретно,освен майка гушнала детенцето си...да ми се обади 
, страхотни сте и напълно ви подкрепям
. А на снимките направоооо.....абе нямам думи стра6ни сладурани и сладуран4ета
. Хеи Кабранска видях сред вас и Ира_d, моля те непременно да и предаде6 спецялни поздрави, прегръдки и целувки от мен и малката Любима, кажи и 4е много ни липсва и като се прибере в Лондон веднага да ми се обади. Ина4е и ние сме ок и сега спинкаме, а аз използвам намалението да скроя една манджи4ка. Хаиде до скоро мамита.

!