Да се оплачем... 2020

• 2 133 273
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 260
Ще бягам на близо. На 10км от София, ама с ММ и децата. Разпечатах декларации, дали ще ме пуснат. Ако кажа освен нещо лекарства за някой или? Иначе къща, без други хора и двор, не голям, но двор!!!

Сигурна ли си, че изобщо има КПП, струва ми се прекалено близо, сигурно Железница е на по-голямо разстояние.
Ако все пак има - пробвай, ако не пробваш, няма да разбереш.

# 16 261
  • Варна
Оплаквам се, че кожата на челото ми се лющи. Намазах се с Витасин ама много смърди бе, отврат!

# 16 262
  • София
Ще бягам на близо. На 10км от София, ама с ММ и децата. Разпечатах декларации, дали ще ме пуснат. Ако кажа освен нещо лекарства за някой или? Иначе къща, без други хора и двор, не голям, но двор!!!

Сигурна ли си, че изобщо има КПП, струва ми се прекалено близо, сигурно Железница е на по-голямо разстояние.
Ох има кпп, сигурна съм, затова се терзая. Обаче, ако не променя нещо, дори и за малко, ще откача вкъщи!!!

# 16 263
300 души не са малко за повече 1 млн. души в София? Сериозно? От тези 300, средно свободни са 20. Като сложиш и някаква администрация.... Да се обърне към НОЩ?!? 🙄
За протокола - не работя в РЗИ.

# 16 264
  • Somewhere in the World
Blondorka, живота обича смелите! Стискам палци да успеете да се измъкнете,утре ще е прекрасен ден и да му се насладите.

# 16 265
300 души не са малко за повече 1 млн. души в София? Сериозно? От тези 300, средно свободни са 20. Като сложиш и някаква администрация.... Да се обърне към НОЩ?!? 🙄
За протокола - не работя в РЗИ.

И 1 000 000 да бяха , пак същата работа щяха да вършат.

# 16 266
  • София
Blondorka, живота обича смелите! Стискам палци да успеете да се измъкнете,утре ще е прекрасен ден и да му се насладите.
Благодаря, стискай силно, и аз искрено се надявам!

# 16 267
  • София
И моето мнение за преместване на бутона е изтрито, егати...
Намуахме се яко с козунак от Лидл, свинска работа е нашето.
Блонди, пиши, че отивате при възрастни в селото и толкова.

# 16 268
  • София
И моето мнение за преместване на бутона е изтрито, егати...
Намуахме се яко с козунак от Лидл, свинска работа е нашето.
Блонди, пиши, че отивате при възрастни в селото и толкова.
Виж какъв парадокс се получава, не те пускат да си отидеш само със семейството на вилата например, а да отидеш при възрастни роднини може. Нали те са най-рисковата група? Пак много глави са мислили!
Ще пиша утре за развитието, благодаря за съветите и знам, че тукашните палчета са вълшебни!

# 16 269
Още веднъж ви благодаря от сърце за пожеланията! 🤗❤
Сега сипвайте по едно да пийнем за мое и ваше здраве! 🍺🍷🍹🍸🥃
Да се оплача,че да не ме тръкнат-изморих се много,а нищо почти не съм свършила. Пфуу,край няма домакинската работа. 🤪

# 16 270
За девойката с белещото се чело - меден вазелин . Или дори просто мед.

# 16 271
Работила съм в РЗИ, парадокса е, че точно хората, които са на терен и правят проверки са много малко. Други отдели са раздути, както и администрацията. Това са нещата.

# 16 272

На КПП-то сама гледат дали всички полета са попълнени... ММ пътува, даже лична карта не са поискали...

Уж контрол, контрол  а само ни замазват очити. Оплаквам се, че не мога да ви изчета, че ми омръзна домашният арест и еднообразието на ежеднивието.

За белещата се кожа - първо една ексфалация на кожата и после се маже с кокосово масло/масло от шеа/мед/нещо друго подхранващо. Вазелинът за мен е един от най-вредните продукти в козметичната индустрия

# 16 273
  • София
Ениуан, честито! Жива, здрава и щастлива! Flowers Cherry Blossom

# 16 274
  • Бургас
Наздраве,Ени!
Леля Славка се е наредила с биричката!

Три яденета им направих,ха да ги видя!

Общи условия

Активация на акаунт