Да се оплачем... 2020

• 2 133 038
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 425
  • Сф
Оф, аз спазвам, ама мм е мърляч.Пипа пари, ближе кукички..И моето дете пощуря.Снощи в 7 ходихме до Б.поляни да поиграе.Днес сме на Суходол , на гьола.Риба няма , но кефа е голям.
Ударихме колата, да видим.Мм е свикнал с висока кола, скоро ще и види сметката на тая..и нищо не пази де..

# 16 426
Аз цял ден се търкалям. Тая нощ в 3 ми се дояде сладко, а нямах. Имам няколко бурканчета за зор заман домашен конфитюр, та препичах и мазах филии. В осем пих кафе, въртях се, въртях се, и пак му легнах. Дремуцах, обядвах, след малко ще мия терасата, ама да напече и хвана малко тен.
От толкова бездействие кръста ме заболя, китката на дясната ръка, че само щракам с мишката /то ко да прайш друго/.
Снощи в десет излизах на разходка- жив човек няма, обиколих два пъти покрай нас и се прибрах.
И така, скука, оплаквам се.

# 16 427
  • тук и там
esstela,така е. Голяма част от хората имат лош опит и е по-добре да не се стига до болница, особенно предвид и лошите условия в голяма част  от тях.
Скрит текст:
 Аз съм доволна от лекарите и болничното обслужване тук(Белгия),и  с уговорката че ставаше въпрос за банални неща-раждане,операция на ЩЖ и подобни. Но това -преди .Сега не знам как е по болниците,и по-добре да не разбирам.Това е-при нормални условия,тук поне е добра болничната помощ,но сега  едва ли е така-няма как да работят нормално при толкова много пациенти.                
ММ още спи..При нас днес е 23-4 градуса..Ама не му пречи времето да си поспи.. ..GrinningБез значение дали е слънчево,или вали...той спи!

# 16 428
Ние също ходихме на реката, но в по- закътаната част. Нямаше никой. Събрахме малко слънчеви лъчи и се прибрахме.
Оплаквам се , че искам да направя торта ама нямам сили и вдъхновение Sad

# 16 429
  • софия
И аз искам да направя торта, ама ме мързи. Аз съм си от по-мързеливичките. И по-лакомите. Лоша комбинация. Опалквам се, че съм такава.

# 16 430
  • София
Какви прозорци, бе Дари? Празник е, утре пак...не се работи, само се лежи и яде😂 ММ е дежурен тази седмица и само до магазина и на дивана. За другата, че е почивка, съм му намислила терасата и прозорците.

# 16 431
Здравейте, аз имам един спукан кръвоносен съд в дясното око от 2 3 дни и малко ми драска. Мога ли да капна нещо освен изкуствени сълзи?

# 16 432
  • Варна
Момичета, пускам ви едно варненско море, да ви стане хубаво. Имате нужда.

# 16 433
Аз тази година морето само на снимка ще го гледам, така че го пращай по- често Wink

# 16 434
  • софия
Пийк, май всички, които не живеем до морето, ще го гледаме само на снимка. Аз съм живяла 5 години във Варна, та вече не ми е голям мерак морето.

# 16 435
  • Куциндрел
Юни месец по план сме на сватба на морето. Ама да видим този план дали ще се изпълни.
Поне до Варна да стигнем това лято ще е добре.

# 16 436
Моят мъж още е оптимист, че ще си ползваме поне едната лятна резервация, но аз не съм много убедена.

Да, и нашето летуване явно накрая ще е във Варна, вкъщи де. Както пишат в темата за спестяванията - спестих еди си колко, като ми се провали почивката...

# 16 437
Вие не сте добре, ако ви е страх да ходите на море.
Отивам..Само не знам дали ще е юли или август.

# 16 438
Мен не ме е страх, обичам много морето. просто при нас няма да се лсучи тази година. Пууу, толкова обичам пустото море Sad

# 16 439
  • София
Ние имаме резевация за края на юни, надявам се да не загубим поне нея. Ако няма някакви забрани, ще отидем.

Общи условия

Активация на акаунт