Да се оплачем... 2020

• 2 133 097
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 485
Разредили ми ГТ на два чАса...че аз за толкова до София ще скокна 😨😤😤
И за да хвана обратния тичах и подрипвах и съм цялата в пот сега.
Тиквеници...

# 16 486
Предпочитам да чета по-грубия тон на Абсурт, отколкото спам чата. По-полезен ми е, макар често да е противоположен на мнението ми. Вярно, че напоследък успявам да влизам през ден два и обикновено повечето излишни постове са изтрити, но все пак да си кажа Trollface

# 16 487
  • France
Голяма сладурка е щерката на Фроузън. Пу-пу.
Много ми е тъпо за пропуснатите планове.

# 16 488
  • ново
Цял ден бях навън и сега усещам лицето си опънато. Защо не си сложих слънцезащитен? Свършихме добра работа, но всичко ме боли.
Оплаквам се, че в понеделник съм на работа, а хич не ми се ходи. Предпочитам хамалогията на село.

# 16 489
Да похваля 112. От един час някакви пиеха бири на една пейка в парка. Сигнализирах и дойде патрулката на седмата минута и ги разгони. Единият се оказа наркоманът от моя вход и сега там отидоха. А на същата тази пейка седна двойка гаджета току що. Много ще патим като не се пазим.

# 16 490
  • Fairbanks, Alaska
Дари, и каква е ползата от това, че си се обадила? Сега са във входа ти и ако ти се наложи за малко да излезеш навън, не знаеш на какъв акъл ще са.

# 16 491
Ох, моя близка е именичка утре, двете със сестра й са само, искат да се съберем,сто пъти отказах, а толкова искам! Изкукваме вече, но не смея. А народа щъка, разкъсвам се сега дали преигравам с всички мерки или обратното Sad

# 16 492
Днес по Шипченски проход минават полицейски коли и на високоговорител казват на хората да се прибират.

# 16 493
  • софия
Дари, и каква е ползата от това, че си се обадила? Сега са във входа ти и ако ти се наложи за малко да излезеш навън, не знаеш на какъв акъл ще са.
Ползата е, че трябва да сме отговорни и да сигнализираме, когато виждаме неспазване на мерките. Ако искаме те да се спазват не трябва да подминаваме все едно нищо не е станало. И точно това е направила Дари като отговорен човек.

Дари, и аз се изненадвам, че толкова бързо са дошли. Дано винаги действат така бързо.
Хепи, и сестра ми е именничка утре, но уви няма да я видя. Неприятно е, но няма как, такова време е сега. Според мен не преиграваш, и аз спазвам мерките, защото според мен е за наше добро това, все пак пазим своето здраве.

# 16 494
  • Куциндрел
Днес по Шипченски проход минават полицейски коли и на високоговорител казват на хората да се прибират.
Кога това? Или просто не са стигнали до нас с колите.

# 16 495
Към три чАса беше.  На няколко пъти се случи.

# 16 496
  • Fairbanks, Alaska
Дариела, обърни внимание на второто ми изречение. Дари казва, че са във входа ѝ. Отива да си хвърли боклука. Онези двамата обаче са на градус вече, дори и да е бира. И решават да ѝ досаждат. Това ли е ползата от обаждането? Ако примерно са си в парка, няма да се случи такова нещо.

# 16 497
  • софия
На мен лично това ми звучи като несериозен и страхлив довод. Не го казвам като обида, но наистина го намирам за такова. Дари не ми звучи като страхливка Grinning

# 16 498
Да- на 4- ия етаж живее наркоманът във входа ми, и хич не се притеснявам. Почнаха да надуват музиката.
Разговорът с полицая се проведе под терасата ми.
Отдалеч патрулката привиква с мегафон да се разпръскват.
Тия дойдоха до патрулката, вместо да драснат в другата посока.
Излезе полицаят, шофьор, а комшията с бутилката бира му показва една топка- били спортували. Иначе, браво за " камуфлажа".

п.п. не съм дообяснила

О, звъня си аз на 112 и хич не ми дреме.

# 16 499
  • sf
Не ме е страх да отида на море. Страх ме е , че портфейла ми няма да е съгласен. 🤣

Общи условия

Активация на акаунт