Да се оплачем... 2020

• 2 125 278
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 16 725
Най обичам някой като изрази мнение, друг да го пита-нормален ли е или не.
Не е нормално продавачката да подтиква хората да правят гъчканица в магазинчето.

# 16 726
  • тук и там
Ще се оплаквам от себе си и ММ.Днес нали тук празнуват Великден,съседите ни и те хората празнуват със фемилито.Дели ни един жив плет,който още даже не е порастнал достатъчно.Свестни и готини съседи са.Децата играят на двора днес  и викат Джанфранко помоли  тати да се покаже.И моят мъж отиде до живият плет съответно  и се връща с две мини бутилчета -дози ледено лимончело.Човека от край време носи италиански разни ликьори накрая на партита,на които сме били в квартала.
ММ вика "неудобно ми беше да му откажа,а и те от фризера са извадени явно,ако е имало нещо,ще го е убило, пък и аз вече ударих една глътка така или иначе... ".И аз си изпих лимончелото. И им пратих по едно парче кекс на съседите-ММ го занесе на живият плет..Те може и да не са го яли де..Rolling EyesТолкоз..!!!Три седмици стоим в къщи,не даваме на децата да играят с децата на улицата..и накрая взехме лимончелото от съседа..Това-защото ни е неудобно да отказваме,за да не обидим човека,защото е празник  и т.н ..Та обменихме днес лимончело и кекс. Може и някой вирус..Както казват-каквото сам си направиш, и Господ  не може да  ти го направи..
Ами яд ме е  на себе си ..Иначе и те са в къщи от три седмици, също като нас.Тоест шанса е 50 на 50,колкото ние може да сме заразени,толкова и те..
Ако чуете че съм хванала короната ,да се брои че съм  заразила или  гътнала..от любезност .

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 00:47 от Kaisia

# 16 727
  • Варна
За който не го е гледал и нещо което споделям като мнение
Коментар на водещия на #120минути Светослав Иванов: "Невиди … та агресия".

и още нещо от една българка, лекарка работеща далеч, правеща пореден опит да обясни ... защо.

И един поздрав за всички от мен
Скрит текст:
Какъв прекрасен свят
Виждам зелени дървета, също и червени рози.
Виждам ги да цъфтят за мен и за теб.
И си мисля ... Какъв прекрасен свят!
Виждам синьото небе и белите облаци,
яркият благословен ден,
тъмната свещена нощ...
И си мисля ... Какъв прекрасен свят
Цветовете на дъгата, толкова красиви в небето
са по лицата на преминаващите хора.
Виждам приятели да си стискат ръце, казвайки "Как си?"
Всъщност си казват: "Обичам те!"
Чувам бебшки плач ... Наблюдавам ги как растат...
Те ще научат много повече,от колкото някога ще знам.
И си мисля ... Какъв прекрасен свят!
И си мисля ... Какъв прекрасен свят
https://www.facebook.com/102722074570705/videos/552312212049161/?t=12

# 16 728
  • Страната на чудесата
И сега, като затварят пазарите, ще има още повече народ. Защото и тези, дето са за зарзават, който се купува пресен, пак ще са там-в магазинчето. Голяма мярка, няма що-вместо на открито, да направим гъчканица на закрито. Някакси като стадо се чувствам-естествено, че ако отида на пазар, ще избера да няма хора, ще изчакам, ще напазарувам набързо и ще се прибера. В голям хипермаркет не съм влизала повече от месец. На пазара до нас има и млекарница, и месарница, и зеленчук. И сега какво-в тълпата с всичката гъчканица.
Не знам, на мен последните са ми адски неадекватни мерките.
Няма да ядете пресен зеленчук, затваряме. Не да въведат ред за да се спазват правила, а така-по сталински.
И няма да излизате навън по поляните, само по улиците.
Няма витамини, няма слънце, няма движение, но вие бъдете здрави. Адска недомислица ми се струва.
Наздраве с едно розе. С щерката все пак си отпразнувахме, даже и музика си слушахме.
Чувствам се като опитно зайче с техните изказвания: до две седмици ще стане страшно, ако не искате хладилни камиони по улиците, стойте си в къщи. Ами и малкото неизперкал народ ще побъркат.
Без пари, без работа, без перспектива.

# 16 729
  • Бургас
Сега се сетих,че забравих приятелка,много добра с име Калина!
Ще я поздравя,даже да я събудя!

# 16 730
  • Бургас
Легнах си едва преди няколко часа, след 0:00 часа и вече съм на крак. Като добавим и двете ставания до тоалетна и въртенето след тях съм спала на пресекулки. 😣
През деня не мога да спя. Ще съм непоносима днес, от сега усещам.

# 16 731
Стеле...проверяват магазините и тях глобяват предполагам. Така че точно те са тези които следва да създадат организация и да следят спазва ли се. В нашия сбутан квартален магазин писах че ме върнаха в 10ч оня ден и каза, че предния ден точно са ги проверявали.
И да..точно там се гъчат най-много - на каса сме рамо до рамо опрени, и за това писах.
Та несъобразителни клиенти тип мен не ми пука от КВ + продавачи тип кво ти пука че има заповед, я влизай че да капе / как се пише -с и или е??/ парАта = мазало.

Добро утро.

Ягнето стана ли?

# 16 732
  • Ланкър, планините Овнерог
Мария, и аз така. Имам чувството, че въобще не съм спала. Всяка седмица неделя срещу понеделник съм така.

# 16 733
  • Варна
Славче, щом е писала трима, значи трябва да са трима, може и някои да лакомеят, съгласна съм.

Тете, при мен има достатъчно място за трима човека, не на два метра, ами на три да седим, хората си спазват. За изключенията, които пишете не мога да отговарям, но и пъдарин няма да ставам, днес ще имам проблем, заради тея маски.
Оплаквам се, че затварят пазарите, въпреки, че аз ще имам изгода от това, на две крачки от мен има такъв, но не съм сигурна, че това е правилно решение, само нагнетяват обстановката още повече.

# 16 734
  • Бургас
Гита, аз освен на бременността го отдавам и на стоенето вкъщи. Имам чувството, че не мога да се изморя достатъчно. Колкото и работа да си намирам из къщи режима ми е тотално застоял.
Тъкмо влизам в деветия месец и съм решила от тази седмица да започна да излизам всеки ден на разходка. Писна ми и се обездвижих. Сега ходя само до магазина до нас по веднъж на ден и това ми е най-голямото разнообразие...

# 16 735
Отивам на работа...

# 16 736
Аз пък не мога да отида на работа.. пак правя цистит Sad  Събудих се с много гадна болка и на три минути в тоалетната. Да се тревожа ли, че ми се случва за втори път от януари?  Sad

# 16 737
При мене е още неделя вечер. Утре съм на работа - първата задача сутринта ще е да уволняваме хора и да намаляваме заплатите и/или часовете на останалите, включително и моята.

По принцип неделя срещу понеделник не спя добре, ама тая нощ ще ударя рекорд по неспане ми се струва.

Тренирах, люкарство ударих, даже два пъти, и пак съм в мрачно настроение.

Дано денят ви е по-добър от моя предстоящ.

# 16 738
Неприятно ще е началото на работната седмица.
И аз се оплаквам от неспокойствие на работното място в началото на тази седмица. Имам куп задачи и куп неизвестни пред мен.

# 16 739
Легнах си едва преди няколко часа, след 0:00 часа и вече съм на крак. Като добавим и двете ставания до тоалетна и въртенето след тях съм спала на пресекулки. 😣
През деня не мога да спя. Ще съм непоносима днес, от сега усещам.
И аз съм така, а не съм бременна. Тъкмо беше започнало да ми се оправя безсънието преди ИП и сега пак се изостри. Ще го мисля. Поне последните дни съм бодра, нещо започнах да се изнервям и това не ми позволява да се отпусна някак и да почувствам умора.
Малката явно няма да се връща в училище, пуснах отпуска след 2 седмици и май след това повече няма да уча с нея. Пускам й да пише каквото има сама и до там. Каквото напише - такова, догодина ще наваксва. И без туй тръгна по-рано на училище, тамън. Wink
Вчера си бях обещала да се занимавам с нея, познайте. Въртя се като муха без глава, нищо не правя, едно подхващам, друго оставям, съвсем малко успях и то си говорихме основно и гледахме енциклопедия. Един пъзел не сме наредили. Оплаквам се от себе си и лошата си организация. Но пък помагах на големия с математиката. Абе няма идеално, или ще е едното дете, или другото с приоритет. ММ също поема и така. Големият вчера страшно много се забавлява със сестра си, без да се дразнят. Явно за благодарност, че го пуснах онзиден да се види с гаджето. ММ ме гледа лошо, сега ще треперим поне седмица, ама осигурих мира вкъщи. Само ходеше по мене и Мамо, мамо, моля те да отида да се видя с К. Аз го сръфам и на слеедващия ден айде сначала. Издържах геройски 7 дни. Дупка ми продъни на главата с това гадже. А дано до 13 май да не пожелаят повече. А майката на момичето го пусна на мига. Нашичкият се обади по телефона и онази скокна. Какви са тез моми, какви са тез майки ... Wink Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт