Да се оплачем... 2020

• 2 113 475
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 42 015
Джолева, при мен след бронхоскопията правиха  биопсия.
Вярвай на лекарите! Те знаят какво и къде да се направи.  Второ мнение също може да се вземе, но за сега вижте какво ще кажат тук, след като минат всички изследвания.  После със снимки и резултати  от изследванията може да потърсиш второ мнение.
Късмет!!! Искрено ви го желая!!!

# 42 016
Филомена- честита рожба! Да расте щастлив, палав и усмихнат!
Джолева, кураж и сили ви желая. И на двамата! Стискам палци нещата да се развият по възможно най- добрия начин! Hug

Мен ме мъчи ужасен спазъм на гръбначната мускулатура, не мога да си намеря място- нИ да седна, нИ да легна. Пък и права не мога да стоя цял ден...

# 42 017
Джолева, при мен след бронхоскопията правиха  биопсия.
Вярвай на лекарите! Те знаят какво и къде да се направи.  Второ мнение също може да се вземе, но за сега вижте какво ще кажат тук, след като минат всички изследвания.  После със снимки и резултати  от изследванията може да потърсиш второ мнение.
Късмет!!! Искрено ви го желая!!!
Да и при него е взета биопсия. Още при постъпването лекаря ни обясни

# 42 018
За резултати от биопсия вероятно ще чакате поне  5 дни.  Трудно е това чакане, но трябва да се направи.
За евентуално второ мнение бихте могли да отидете в  белодробната клиника "Св. София".  Има  отлични специалисти.

# 42 019
Не пиша тук попринцип, но имам нужда да се оплача. Sad
Изпитвам ужас от хвърчащите пиратки навън последните 2 дни. Сигурно моя проблем ви звучи смешен, а аз луда, аз самата не мога да се разбера, но се стряскам много, получавам задух и сърцебиене, а стомаха ми се свива. Чувствам се сякаш сред бомбандировка. Страх ме е дори да изляза до някъде вечер, защото те просто излитат от някой балкон и падат между и върху коли, пред входове и под балкони. Не разбирам как това занимание доставя удоволствие на някой.

# 42 020
Филомена, честито!
Да ти е жив и здрав малкият юнак!

Джоли, кураж и не губи надежда
Жаки, съболезнования, мила!

Шантава година! Толкова отрицателна енергия .....дано новата ни донесе повече спокойствие.
Оплаквам се от дискомфорт в корема. Някаква много слава болка и се мести на различни места в корема.

# 42 021
Memento ,аз съм същата!
Изпитвам панически страх от тези бомби.
И лошото е ,че вместо да забранят продажбата им ,ги правят по- мощни от предходната година.
На всичкото отгоре съм на работа утре до 19 ч. вечерта.
ММ ще ме прибира /пеша/ ,как ще се приберем ,не знам!
Страшно е и то много!

# 42 022
Предполагам, че в момента в моя малък град се правят стотици ... не, не ... по-скоро се правят ХИЛЯДИ новогодишни торти и всичките до една с маскарпоне. Обиколих де магазин има в града - маскарпонето е по-търсено от криптовалута, барабар с копачката /гледайте какви засукани неща знам Wink/. Пък аз взех, че купих всичко друго за тортата и сега какво правим без маскарпоне? Детето предложи от разочарование поради голямата депресия за маскарпоне да изядем купения за тортата шоколад /5 бр./  Ако утре не се появя тук да знаете, че съм се гътнала от свръхдоза! Wink

# 42 023
Джолева, кураж, момиче! Сега трябва да си силна за трима, мъжът ти има нужда да те вижда спокойна, дъщеря ти също. Сега ти си центърът на тяхната вселена и те ще черпят сили от теб. Знам колко ти е мъчително в момента, знам, че отстрани е лесно да се дават съвети, изпълнението им обаче е много трудно. Сигурна съм, че ще се справиш, ще се справите всички заедно! Хирургът на моя мъж му казваше, че вярата в успеха на лечението е 50% от самото лечение. Господ да бди над вас!

Оплаквам се, че нямам тонус и енергия, влача се едва- едва. С голяма мъка върша задълженията си, самата мисъл за работата, която трябва да свърша ме изморява.Отдавна не съм се чувствала толкова гадно, а реално в момента  физически болки нямам.
П.П. Бомбите и пиратките и мен ме вадят от равновесие,  бъркат ми директно в мозъка. Имам един съсед, който всяка вечер трещи и сякаш сме на фронтовата линия, а имат бебе. Как ли се чувства горкото.

# 42 024
Ай, има новина за бебче.....Филомена, честито 🐞 Дано повече такива да четем, че съвсем депресиращо ще стане темата само с лоши новини.
Джолева, приемам новината за окуражаваща. Дръж ни в течение.... Бог да е с вас!

# 42 025
Цял ден се чудя какво да напиша на Джолева. Кураж и подкрепа да си на твоя любим мъж и да минете заедно през това. Желая ви го от сърце.

# 42 026
Чета ви за пиратките и точно под прозореца започва заря. Добре, че бебко не се събуди.
Джоли, кураж, мила!!

# 42 027
  • София
Дорис, направи си Брауни Simple Smile Аз за Коледа правих с торта с маскарпоне, затова утре Брауни.
Мразя ги и аз тези бомби. Децата се стряскат, будят, аз също Sad

# 42 028
Оплаква се, че до сега готвя!
Сарми, чудеса, а бях и на работа!
Утре съм пак, моля се да ни пуснат по рано, че ще съм труп на Новата година. Не че като ми се доспи няма да си легна на дивана...вкъщи сме, сами сме.Джолева, пожелавам нещата да се случат по най лекия и правилен начин, ще се моля на Бога! Hands Pray

# 42 029
  • София
Има българско сирене "крема", има и кисело мляко с висока масленост, което може да се отцеди и да се желира, и пак да стане вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт