Да се оплачем... 2020

• 2 124 939
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 820
Ми не мога да сменя с рецепти, щтоо не мога и да готвя даже. Днес правих пиле в корнфлейкс. Приятелят ми каза, че е изгоряло и безвкусно. Тортите са горно ниво. Grinning
Препоръчвам ти тази рецепта . Правя само по нея. https://ipeychev9.blogspot.com/2015/09/blog-post_25.html

Дали ще ни метат скоро? Днес май доста прекалихме с клюпачката. Има място в пижамата ми още Simple Smile

# 14 821
Ся таман да се оплача,примирих се с несъвършеното си руло или както е модерно да се каже,смирих се и ме вкарахте в нови изкушения.
Една бира в смирение не мога да изпия!

# 14 822
Днес ми се обади мой приятел полицай , който е в карантина болнична, заради контакт със заразен , съответно и той се е разболял. Първи ден- сополи яко, втори ден- лека температура, трети ден- луда суха кашлица , 4-ти ден всичко е минало, просто е изморен. Приемат го сутринта на 3тия ден. Днес е 8ми ден в болницата, здрав и прав. Не го свърта. На 38г е , пухкавел и си пийва стабилно. Но вируса го е преборил за 3 дни. На третия ден е приет, и са го сложили на антибиотик някакъв и той не знае какъв.
Така че, не се плашете толкова. И да се разболеете, не е смъртна присъда.

# 14 823
  • here and now
Ми не мога да сменя с рецепти, щтоо не мога и да готвя даже. Днес правих пиле в корнфлейкс. Приятелят ми каза, че е изгоряло и безвкусно. Тортите са горно ниво. Grinning
Ягодово турамису е туй и е лесно, не иска ни котлон ни фурна. 9 годишно го прави под лек надзор. Е не сме го опитали, но всичко, което сложихме вътре става за ядене Wink
Рулото ми е в списъка за идната седмица, заедно с хапките, които Пийк показа.

Откакто водих сериозен разговор с една от учителките на детето, взе да остава време за готвене, че бяхме само на филии.

# 14 824
Не мога да заспя... Гледам "Колибата"... Много ми хареса филма... Добре си поревах Heart

# 14 825
И аз не мога да заспа. Трябва да искам от ЛЛ да ми изпише секонал😂

# 14 826
Мразя да пържа риба , мразя. И не обичам да ям риба  , ама да угодя на ММ. и купил една голяма риба,  колкото кит.

Аз пък само суха мая ползвам , доволна съм.

# 14 827
  • при моите деца .....
Оплаквам се - съботен е, събудих се преди 6

# 14 828
Има ли причина да си я мериш постоянно?
Аз съм си мерила веднъж температурата тази година.
На мен пък ми я премериха на входа на Технополис преди два дни 😂.
Аз 6:20  демек 5:20 старо време. Добре ми е, сега разхождам куч, после имам да включвам Уча се, да купувам колело на синко и... абе много. Имаме и да доучваме по ИУЧ. Синко пропуснал домашно по ИТ и има да прави сайт. Ще метна пиле с картофи, а и салати трябва да нарежда или синко да нареже под супервизия. Има си. ММ днес работи.

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 08:05 от Анонимен

# 14 829
  • София
Оплаквам се - съботен е, събудих се преди 6
И аз така. До сега разглеждах рецепти.

# 14 830
Добро утро!
Аз кукнах в 7 и вече пека баницата. Днес май вече ще се пробваме да излезем извън града. Ще кажете- не мърдайте от апартамента ама...цял месец стана. Това дете го хвана саклета, въздух взема само по 10-15 мин и не всеки ден.
Няма ли вероятност поне КППтата да облекчат малко?

# 14 831
  • софия
Днес ще има скумрия на скара за обяд..обаче освен картофената салата  ми се яде кьопоолу....и това ще правя...

# 14 832
Технополис работи ли?
Купихме преди 1 месец слушалки от Технополис от Мол България , които спряха да работят. Знаете ли как да действаме, искам да ги сменим?

# 14 833
Добрутро пийпъъл Hug
Оох Confused убийство с тъп меч си е това бодуване... Пак съм бушон...
ПийкокЧе, аааде де... Крайно време е да пробваш! Ако ли не, поне с автомОбила ще се развозите Kissing Heart

# 14 834
Ми уж съм съвестна гражданка ама след вчерашното официално обявяване на удължаването вече ме хващат лудите. За детето да не говоря...

Общи условия

Активация на акаунт