Да се оплачем... 2020

• 2 113 668
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 805
Скрит текст:
Малкия, на 5години, откакто се е родил все реве нощем. Даже като бебе не ревеше толкова, кърмене, гушкане и минаваше всичко.  Направо не издържам вече на 5г става след няколко дни и цяла нощ тичам между спалнята и детската. Приспивам го, местя се в спалнята и след половин час се буди с рев, отивам лягам и заспива, след малко пак всичко се повтаря.  Страх го е. Вечно от всичко го е страх. Страх го е да отиде до тоалетната сам, страх го е да стои в една стая сам... Просто не знам вече как да се справя с него. Все си казвам че като порасне ще премине през това, обаче - не. Даже по зле става!
Имаш.ли идея на какво се дължи? Спал ли е с вас в едно легло?

# 14 806
А шеф Манчо еде по нова черва Joy
Елена от Авалор... Вземете го при вас за известно време... Той като е гушнат у вас, пробвала ли си, буди ли се и плаче ли?

# 14 807
  • sf
Моят е на 12г и доскоро спеше при мен, защото го беше страх. Беше ми писнало, ама какво да го правя, беше ми жал. Изведнъж поиска да спи сам.

# 14 808
Оплаквам се, че откакто обявиха ИП се върна ищахът ми за готвене. За предстоящата отпуска си приготвих нови рецепти, а имам купища вече. И вечерям по два пъти, и започнах да закусвам, а преди не беше така. Ще заприличам на кит, а не мога да се спра.

# 14 809
  • тук и там
Малкия, на 5години, откакто се е родил все реве нощем. Даже като бебе не ревеше толкова, кърмене, гушкане и минаваше всичко.  Направо не издържам вече на 5г става след няколко дни и цяла нощ тичам между спалнята и детската. Приспивам го, местя се в спалнята и след половин час се буди с рев, отивам лягам и заспива, след малко пак всичко се повтаря.  Страх го е. Вечно от всичко го е страх. Страх го е да отиде до тоалетната сам, страх го е да стои в една стая сам... Просто не знам вече как да се справя с него. Все си казвам че като порасне ще премине през това, обаче - не. Даже по зле става!
И моят го е страх.Дъщерята от бебе си спи сама,обаче малкото..Май момчетата са така,или зависи от детето..не знам.Взимам го при мен само когато е болен,после един месец пак го отучвам.Чета му приказка(не винаги) и си говорим всяка вечер (ако мрънка),  че не е бебе и само бебетата  спят при майките си.Бях му казала,че ако продължава така,ще го преместят в групата на  бебетата на градината(хич не е добър подход),ама върши работа при него.Иначе и двамата-и каката и малкото спят на светната нощна лампа и отворени врати..Каката я е страх от куклата Анабел,и не дава и да и затварям вратата на стаята.В коридора е светло,не загасяме лампата цяла вечер. Разказвт си някакви ужасни истории в училище и на занималнята- за Дама Пика(това беше преди Анабел),и тем подобни..Питай дали я е страх от короната..ми не,от Анабел я е страх..

# 14 810
Оплаквам се, че днес си видях снимки от преди 8 години. Все едно съм друг човек. Дали ще успея да изглеждам пак така, едва ли? Не говоря за годините, а за килограмите.

# 14 811
  • София
Малкия, на 5години, откакто се е родил все реве нощем. Даже като бебе не ревеше толкова, кърмене, гушкане и минаваше всичко.  Направо не издържам вече на 5г става след няколко дни и цяла нощ тичам между спалнята и детската. Приспивам го, местя се в спалнята и след половин час се буди с рев, отивам лягам и заспива, след малко пак всичко се повтаря.  Страх го е. Вечно от всичко го е страх. Страх го е да отиде до тоалетната сам, страх го е да стои в една стая сам... Просто не знам вече как да се справя с него. Все си казвам че като порасне ще премине през това, обаче - не. Даже по зле става!
Има деца, на които ранното отделяне в собствена стая, не се отразява добре. по- чувствителни са и започват от всичко да се страхуват.
Защо не опиташ да го вземете при вас, на отделно легло, за да се почувства сигурен и защитен?

# 14 812
Да успокоя всички напълняли : Ако сте дебели винаги може да ослабнете, ако сте остаряли няма шанс да станете по-млади. Ако сте и дебели, и стари трябва да ви е все тая. Гледайте позитивно на нещата. 😀 😛

Последна редакция: пт, 03 апр 2020, 22:28 от vita

# 14 813
Писна ми с тая корона. Меря си темпееатурата по 28 пъти на ден. И показва 37.1 понякога. Чак главата ме заболя. Приятелят ми е прав да иска да хвърля термометъра. Rage ще се побъркаме.

# 14 814
Има ли причина да си я мериш постоянно?
Аз съм си мерила веднъж температурата тази година.

# 14 815
  • София
Благодаря на всички.
Спала съм в едно легло с него докато го кърмех, тоест около 1 година и половина. После винаги го приспивах като лежа до него. Той като цяло е много привързан към мен, мъжа ми пътува повече, баби не участват в гледането. На градина трудно се адаптира с много плач. Нощем не може да спи без мен, кака му е в стаята, не е сам. Как ме усеща се чудя, спи дълбоко, не се буди веднага като стана, тъкмо се отпусна в спалнята и чувам "мамооооо къде сиииии"?!
Взема ли го при мен тя ще се сърди, ще иска и тя и без това я е хванала някакъв късна ревност, че на него обръщаме повече внимание (според нея).

# 14 816
Причината е стресът, който почва да ми действа. Няма иначе. “Да знам.”:grinning:

Има ли причина да си я мериш постоянно?
Аз съм си мерила веднъж температурата тази година.

# 14 817
Оплаквам се, че стана 23 часа, а госпожичката не иска да заспива и само ме подритва...

Кайчеее, дек си мари??? Що ради зетко? Joy

# 14 818
  • here and now
Писна ми с тая корона. Меря си темпееатурата по 28 пъти на ден. И показва 37.1 понякога. Чак главата ме заболя. Приятелят ми е прав да иска да хвърля термометъра. Rage ще се побъркаме.
Започваш с рецептите от форума и сменяш термометъра с кантара...

Оплаквам, се че малко късно го направихме десерта и трябва да отлежава до утре, защото обещах ритуално да го режем.
Скрит текст:

# 14 819

Аз бях 3-4 дни с главоболие, парене на очите и температура 37,1 - 37,3 личния лекар ми препоръча да си взема някакви прахчета (терафлу, тайлол хон т.н) да пия сутрин и вечер по едно. Оправих се.

Общи условия

Активация на акаунт