Да се оплачем... 2020

• 2 113 685
  • 42 098
  •   1
Отговори
# 14 910
Донси, честита да си! Много е фешън тортата.

И аз с кошмар- сънувах зъби. При мен са на болест, а булка на още по- зле- личен опит.

И нещо за учениците- Сега всеки ученик със своя  @edu.mon.bg имейл получава безплатен достъп до Minecraft: Education Edition .Тук можете да видите как. Учете, забавлявайки се.
https://www.dechica.com/novini/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … vAzdyFRAmTiTSybO0

Иска одобрение от администратор.
Не става. Ти влезе ли?
Нещо не им вярвам..хич..

# 14 911
  • Оптимист по принуда
GreenP, не ходИ рано до магазина. Имаше съобщение от мениджъра на местния ни Морисънс, че всъщност най-доброто и тихо време за пазаруване е около 14ч. Тогава вече са успели да заредят всичко, тъй като доставките им са след отварянето на магазина и дефакто сутринта още не е по рафтовете, особено ако са нямали нощна смяна.  А в този час е най-спокойно, точно защото всички се юрват сутринта. Днес е и събота - 'пазарен' ден. По-добре през седмицата.

# 14 912
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Донси, честита да си! Много е фешън тортата.

И аз с кошмар- сънувах зъби. При мен са на болест, а булка на още по- зле- личен опит.

И нещо за учениците- Сега всеки ученик със своя  @edu.mon.bg имейл получава безплатен достъп до Minecraft: Education Edition .Тук можете да видите как. Учете, забавлявайки се.
https://www.dechica.com/novini/%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0 … vAzdyFRAmTiTSybO0
Иска одобрение от администратор.
Не става. Ти влезе ли?
Нещо не им вярвам..хич..

с имейла за регистрация на  ученика, кода да се даде от училището...
ще свърши карантинКата преди да се оправят.
но ще се отчете дейност Sad

# 14 913
Аз сънувах, че ме хванал коронавируса и не мога да дишам, а ММ че получава сърдечен удар. Да му се невидят и сънищата.

# 14 914
Кой ще ми даде кода и как? Не схванах...
По телефон? По мейл? По гълъб ще ми го пратят?

# 14 915
класния. но аз нямам кой знае какви надежди и очаквания.

# 14 916
  • София
По фейса,ама нали нЕмаме.

# 14 917
Аз сънувах, че ме хванал коронавируса и не мога да дишам, а ММ че получава сърдечен удар. Да му се невидят и сънищата.

Бе Вита, какви са тия неща, дето хич не вървят на ника ти?! Rolling Eyes Simple Smile
Ти трябва само жизнеутвърждаващи сънища да имаш.

# 14 918
Донси, жива и здрава! Честит празник!

Лошите сънища да вървят по вода и по гора, така казваше баба, поглеждайки към прозореца, щом е сънувала нещо гадно.

# 14 919
По фейса,ама нали нЕмаме.

Цитат
нищо не пише за файс. и аз нямам фейс, само асс Wink

уффф, много гадни излизат снимките на екрана, вмъкнати в пост.
изглежда сякаш аз съм ги написала, а не като нещо копирано.

# 14 920
  • Варна
Честит Рожден Ден на донсита! Да си жива и здрава!
Тук бая е играла метлата пак.
И аз сънувах кошмари тази нощ. От както е почнало ИП почнахме да ставаме все по-късно. Днес в 10, а имаше дни и в 11. Само голямата дъщеря,  която има активно онлайн обучение става за часовете си в 8,30. На другите двама им пускат само задания.

# 14 921
Не ме разбра - ние имаме имейл и парола. Въпросът е че като се логна с тях, иска ДОПЪЛНИТЕЛЕН код-одобрение от админ за достъп.

# 14 922
ти си едни гърди напред значи Wink

# 14 923
  • Страната на чудесата
И аз сънувах гадости, сънувах, че се разхождам със зелен плюшен хамелеон в ръката. Знам, че зеленото е на ядове, а в съновника пише хубави неща за зелено 🤔

# 14 924
Тета- не съм пробвала. Само споделих, ако на някого му представлява интерес, може да е забавно за някое дете.
Хванах и аз малко от брифинга. Частта, в която Бойко говореше за д- р Менгеле, за вадене на очи, щуротии.
От брифинг трябва да го прекръстят на Стендъп комеди.

Общи условия

Активация на акаунт