Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 982
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 105
  • Чужбина
Аяко е бивша Такамаго, понастоящем Мория.

Откъде ги знаеш и различаваш?

И на мене ми разбиха представата за слаби, тънки и изящни японки.

Слагам снимки от днес, че са поздравили простолюдието през прозореца:

В средата е МАКО, а вдясно е КАКО:

МАКО, КАКО, АКИКО са момичета на следващата:

А ето я и ЦУГУКО днес най-вляво:

МАКО и КАКО още една:

# 106
  • София
Тези японки нямат нищо общо с представата ми за изящни, малки азиатки.

След тази реплика си казах "друго си е Марико сан" и се запитах колко ли от пишещите в темата знаят коя е Grinning
Хахаха Simple Smile
Е как?!?

Како ми се вижда най-симпатична, но май е още малка.

# 107
  • Майничка
Вещи, Yoko Shimada, даже фб профил си има жената и манджички поства.

П.П. Аз си падам по китайките, тип Гун (Гонг) Ли. Впрочем, явно Жан-Мишел Жар е на същото мнение, защото преди седмица разбрах, че се е оженил за нея.😀

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 20:20 от gargamela

# 108
  • Пловдив
И аз си помислих за Марико сан! Наскоро пак препрочетох тази любима книга!

# 109
  • Чужбина
Вижте, дали правилно им определям имената:

Най-последна е ЦУГУКО, а през една е ЙОКО, а до нея е АКИКО:

КАКО И МАКО отляво надясно:

# 110
  • София
Снимки от двореца Амалиенборг в подготовка за официалната новогодишна вечеря (минала вече) на датчаните.
https://www.instagram.com/p/B6yLCyKAPI3/?igshid=14isttp4aab86
Мери в бяло беше чудесна (без коланчето и за мен)

# 111
Снаха ми е голяма фенка на британското кралско семейство и особено на Кейт. Много я харесва, но на Бъдни вечер направи един коментар, който ме замисли. Каза, че главата на Кейт е несъразмерно голяма, защото тялото й е много тънко и раменете са малки. Също че като е отслабнала толкова тази несъразмерност още повече личи. И ми показа някои снимки на Кейт, където главата наистина изглежда огромна на фона на малкото и слабичко телце. Дали заради дрехите, дали заради прическата, но не изглеждаше добре. Сега се опитвам да намеря снимките.

# 112
  • Майничка
Да, Акико е по-голямата, но по-ниска, историк по образование, с докторат от Оксфорд. Йоко е с две години по-малка, но по-спортна. Занимава се от дете с кендо.
Майка им, принцеса Нобуко е още по-интересна. Завършила е колеж в ОК, където се е запознала със съпруга си. Освен това католичка. Издала е 2 готварски книги.😁

П.П.Впрочем, другата маминка, принцеса Хисако, също е завършила колеж в Оксфорд, работила е като преводач и с покойния й съпруг са играли ролята на "дипломатическа совалка" на император Акихито. Тя е с най-много работни пътувания по света от цялото императорско семейство.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 20:59 от gargamela

# 113
  • София
Дворецът Кенсингтън отваря вратите си за театрално представление за живота на кралица и нейна придворна дама, имака връзка с краля. От 28 февруари за един месец - ако някой е в Лондон и има интерес. Може да има неточности, прочетох по диагонал Blush
https://www.telegraph.co.uk/royal-family/2020/01/01/kensington-p … t-time-opens/amp/

# 114
  • Чужбина
Люксембург:

Каква бащинска любов и гордост само Purple Heart

# 115
# 116
Ах, много забавен линк с размишления на Елизабет II

https://www.youtube.com/watch?v=Lh1-9ww_HmM

Направо ми се прииска да й напиша писмо Simple Smile

И още един https://www.youtube.com/watch?v=Qe1PsVGUSaw

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 21:34 от Fenris

# 117
Nature Zap Излъчването на японките  не ми харесва,физиономиите им са на досада и  отегчение..
помахването към простолюдието зад прозорците ми е смешно..какъв е повода,
маже би и те се "реформират"..Joy

# 118
  • Чужбина

Било традиция да правят така по Нова година.

# 119
Малката Естел е със счупен крак след инцидент със ски по време на ваканцията им в Алпите. Затова се променят плановете и само Даниел ще присъства на погребението на Ари Бен утре. Виктория остава с децата.

Общи условия

Активация на акаунт