Кралски работи и клюки - януари 2020

• 307 760
  • 7 379
  •   2
Отговори
# 6 930
Кралица Рания, много я харесвам като визия и за дрехите, които носи, а при нея са и много етнически, да се разбира, много ми харесват на мен.
Скрит текст:

Тия пръчове от първата снимка какво се хилят като хиени след Рания?Де е кралят да им резне ... главите?!
Симпатичен ми е този крал,вместо да затвори хубавата си жена и да ожени щерките,той ще излезе по-европеец и от европейците.

Не ми е логично да сваля годежния пръстен заради болница,защото май забелязвам друг на пръста й.
Ако говорим за хигиена и то в грипно време,трябва да е с маска,ръкавици и калцуни  на краката.
Не се правете все пак на ударени.
Ако Хари и Мегън не бяха разплискали легена,на никого нямаше да направи впечатление,че дукеската си била свалила пръстена,за да сложи друг,по-подходящ към тоалета.

Катрин,добави 2-3 килца.не повече!Яж,че ще ти паднат пръстените от ръката.

# 6 931
Наистина много странно е изпъкнало коляното.🤔 А преди няколко месеца е друго:

# 6 932
Тази снимка с коляното е обработвана. Толкова кльощави не са ѝ краката.
Ето я на регатата от август миналата година. Хубави и оформени крака има.

# 6 933
Катето има супер крака, а за по-претенциозните и целулит се беше забелязал на една снимка от регатат отзад. Тъй че - човек е и тя. Децата (по-големите) ми се виждат доста височки за възрастта си, та ми се струва, че са се метнали и двамата на мама и тате и ще станат високи-високи и слаби без много извивки.

# 6 934
Аз пък харесвам Кейт с по-нормалното й колежанско тегло и вид. По-сияен и здравославен. Какви мазнини, какво чудо бе хора? Тя си е слаба. За мен сега дори е доста по-слаба отколкото е необходимо.

# 6 935
# 6 936
Понякога се чудя в какви неща се вглеждате,много сте наблюдателни и подробни. Аз виждам една жена с добре офармено и слабо,но тренирано тяло. Та изпъкнало коляно и целулит, чак не се вглеждам дотам.
Идеални ще й дойдат 2-3 килца отгоре.

# 6 937
Веждите? На горната снимка ми харесват повече.

# 6 938
Да и на мен. Те са най - голямата разлика.
Веждите? На горната снимка ми харесват повече.

# 6 939
И изглежда по-възрастна общо, но то си е нормално.

# 6 940
Ако тръгна да се вглеждам очите са й па-хлътнали на втората снимка и има две бръчици като се усмихва. Но това са си съвсем нормални неща с възрастта и промените. А тя изглежда и доста добре. Вие представяте ли си как се лишават и спотуват,защото  всичките под лупа ги гледат. Това е много труд и неядене или пък със сигурност супер добър и специялен режим и спорт.

# 6 941
Да, нормално остарява за британка.😀 Дано не залита по филъри и лифтинги, че става страшно.😂 Тук доста се вглеждаме в английските херцогини и дори малките промени правят впечатление.

# 6 942
  • Чужбина
Колко хубави деца. Дано да са живи и здрави:

# 6 943
На долната снимка веждите са така оформени, че външната им част е повдигната нагоре. Това на повечето лица, вкл. и на Кейт, придава учуден вид. И едно излишно издължаване придава.

# 6 944
  • Чужбина
На който му се четат клюки от TMZ за т.нар. Харкълс:

https://amp.tmz.com/2020/01/28/prince-harry-meghan-markle-shocke … i5jDrYHLQ-wnx-wKc

Испанците днес:

Общи условия

Активация на акаунт