Кралски работи и клюки - януари 2020

• 316 529
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 3 900
Маркъл никога не е била в центъра за жени:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7898081/Meghan-Markle-n … omens-center.html

Просто се била срещнала с организаторите.
....на което българският народ казва "Празна Мара тъпан била".
Явно трябва да трупа точки в Канада за гражданство,след като Трюдо и канадците дадоха заден ход.

Ели,коя е жената в колата от втората снимка под Мегън?

Все ми е тая за Арчи,след като на родителите му не им пука дали вижда баби,дядовци,братовчеди от двете страни.Никой не си избира родителите,каквито ти се паднат,ги търпиш до 18.

# 3 901
Още малко от Джордж и Лупо
Похапват сладолед

И братовчедите

# 3 902
  • Чужбина

Уилям къде си слага ръката, а?

Ели,коя е жената в колата от втората снимка под Мегън?

Имаш предвид инструкторката по пилатес ли?

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7898245/Meghan-Markles- … eather-Dorak.html

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 12:26 от Eleonora_27

# 3 903
Този фарс започва да минава всякакви граници. Удариха дъното.

Главно действащо лице:
Избягалата нахалница, завършеното холивудско клише, завляклата детето си, използвано като част от сделка, установилата се в чужд имот на незнаен милиардер... млада съпруга. Съпруга със стаж.

На преден план имаме отново сцена 2:
Завърналата се в “свои води” знаменитост се посвещава на безполезни изяви, за да демонстрира фалшиво благородство в стари дрипи, опитваща се да докаже, че тя е принцеса по сърце...
Дори да не е с лъскави доспехи, диаманти и стилето или пък с титла от кралицата, тя продължава в свята мисия да спаси света.

Поддържаща роля:
Младият съпруг стои на континент разстояние, дерзаещ да изпълни всеки ултиматум по план, за да види отново сина и жена си. Било то и в имението на вече споменатия анонимен милиардер, приютил независимото му семейство Съсекс...

Що за гротеска?

# 3 904
Този фарс започва да минава всякакви граници. Удариха дъното.

Главно действащо лице:
Избягалата нахалница, завършеното холивудско клише, завляклата детето си, използвано като част от сделка, установилата се в чужд имот на незнаен милиардер... млада съпруга. Съпруга със стаж.

На преден план имаме отново сцена 2:
Завърналата се в “свои води” знаменитост се посвещава на безполезни изяви, за да демонстрира фалшиво благородство в стари дрипи, опитваща се да докаже, че тя е принцеса по сърце...
Дори да не е с лъскави доспехи, диаманти и стилето или пък с титла от кралицата, тя продължава в свята мисия да спаси света.

Поддържаща роля:
Младият съпруг стои на континент разстояние, дерзаещ да изпълни всеки ултиматум по план, за да види отново сина и жена си. Било то и в имението на вече споменатия анонимен милиардер, приютил независимото му семейство Съсекс...

Що за гротеска?

Завесата пада,край на първо действие!

Антракт..

# 3 905
# 3 906
  • Чужбина
Уилям прибира цветята, предназначени за Катрин:

# 3 907
  • Пловдив
Аз започвам все по-често да си мисля две неща:
Първо, всичкият този цирк, който гледаме вече дни наред, ми се струва, че е инсцениран - целта е да се отвлече вниманието от настъпващия уж Брекзит (подобно на оттеглянето на ПМ Уилсън е било леко замаскирано новината за развода на принцеса Маргарет през 70-те), т.е. няма да е нещо невиждано и нечувано.
Второ, подозирам, че Мегън не е инициаторът на решението да напуснат ОК и да заминат за Канада, а именно Хари - водя се от това, че Хари никога не е харесвал да бъде под прожекторите, все още не може да прости на пресата това, което направиха спрямо майка му и се стреми да бяга все по-често. Може би това, че Мегън също е съгласна с него и го подкрепя, му дава самочувствието да си повярва, че желанието му може да бъде уважено най-накрая. Също си мисля, че още преди раждането на Арчи са били наясно, че искат да живеят low-life и доказателство затова е желанието на Х и М детето им да няма титла (да не приеме някоя от на баща си).

# 3 908
  • София
Маркъл никога не е била в центъра за жени:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7898081/Meghan-Markle-n … omens-center.html

Просто се била срещнала с организаторите.

Ми за какво й е да ги гледа - някакви си там жени. Организаторите са важни, организаторитееее.....

Интересно ми е колко време ще устискат канадците, преди учтиво да ги помолят да си се върнат в ОК? Защото сега още са много развълнувани и ентусиазирани, обаче много скоро ще им се връчи сметката за охрана, ще видят, че ММ се интересува само от известност, поза и чупки пред камерите и изобщо не й пука за благотворителност и т.н. Някакви предположения? Аз им давам година. Въпросът е, а след това накъде?

# 3 909
  • Чужбина
Малко хумор:

# 3 910
Темата Брекзит е в светлината на прожекторите от години. От референдума през Юни 2016 до ден днешен. Една емисия новини е напълно достатъчна, за да се прецени ситуацията.  Датата на окончателното излизане е ясна и е след 14 дни, последното оитброяване отдавна започна, сделката,каквато и да е тя е сключена. Сметката и за двете страни е на масата и трябва да се плати. В следващите Х години, веровтно десетина. Нелогично е да се мисли, че някой ще скрои план да злепостави, унижи и компрометира Кралската институция с толкова долнопробен план.
(Лично мнение!!!)

# 3 911
Скрит текст:
Първо, всичкият този цирк, който гледаме вече дни наред, ми се струва, че е инсцениран - целта е да се отвлече вниманието от настъпващия уж Брекзит (подобно на оттеглянето на ПМ Уилсън е било леко замаскирано новината за развода на принцеса Маргарет през 70-те), т.е. няма да е нещо невиждано и нечувано.
Второ, подозирам, че Мегън не е инициаторът на решението да напуснат ОК и да заминат за Канада, а именно Хари - водя се от това, че Хари никога не е харесвал да бъде под прожекторите, все още не може да прости на пресата това, което направиха спрямо майка му и се стреми да бяга все по-често. Може би това, че Мегън също е съгласна с него и го подкрепя, му дава самочувствието да си повярва, че желанието му може да бъде уважено най-накрая.
Също си мисля, че още преди раждането на Арчи са били наясно, че искат да живеят low-life и доказателство затова е желанието на Х и М детето им да няма титла (да не приеме някоя от на баща си).
Това обаче не е вярно.
1)Никой не им е предлагал титла. Според правилата/законите на ОК Арчи няма право на титлата принц. Чак след като Чарлз се качи на Трона, ще има това право.
2) Арчи ще наследи титлата Херцог на Съсекс(и всички останали титли) един ден. Парламента трябва да я отнеме от Хари, за да я загубят.
3) Практиката бащата да дава някоя от "второстепенните" си титли е рядкост.
Например синът на принц Едуард е виконт Севърн, защото баща му е отказал децата му да са принцове и принцеси и също така е отказал титлата херцог за себе си. Вместо това е приел граф.

# 3 912
Второ, подозирам, че Мегън не е инициаторът на решението да напуснат ОК и да заминат за Канада, а именно Хари - водя се от това, че Хари никога не е харесвал да бъде под прожекторите, все още не може да прости на пресата това, което направиха спрямо майка му и се стреми да бяга все по-често. Може би това, че Мегън също е съгласна с него и го подкрепя, му дава самочувствието да си повярва, че желанието му може да бъде уважено най-накрая. Също си мисля, че още преди раждането на Арчи са били наясно, че искат да живеят low-life и доказателство затова е желанието на Х и М детето им да няма титла (да не приеме някоя от на баща си).
Ако Хари не е искал медийното внимание, защо го привлече неимоверно много с това желание за оттегляне от КС? Да си бяха кютали на втори план и да махат с ръчички, да си гледат детето тихо и кротко щяха да са по-незабележими, както са и другите там братовчеди от КС.

# 3 913
  • Чужбина

Темата Брекзит бе на дневен ред преди. В момента всичко тече съвсем гладко и няма какво толкова да се отвлича вниманието на хората от него. Курсът на паунда е супер висок, всичко е вече договорено.

Не виждам, от какво точно може да се отвлича вниманието. 3 години го дъвчат тоя Брекзит и бе ясно, че ще стане. И ето че стана.

Титла на детето никога не е била предлагана, че да я отказват.

# 3 914
На мен ми се струва, че тя е водещата в тяхната връзка, а и Хари досега не се е опитвал да бяга, чак сега когато тя реши, че не й харесва в УК. А и Хари много обича Африка, май Ботсвана специално, защо ще бяга за Канада, явно тя е избрала къде ще ходят, нали е живяла там.

Общи условия

Активация на акаунт