Кралски работи и клюки - януари 2020

• 316 541
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 3 915
Като изключим тенденциозните снимки, пускани за Мегън тук ( снимки от филмовата площадка, на работното ѝ място докато беше актриса), тази жена има и други лица.

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 13:06 от Alba*

# 3 916
  • Чужбина
Ангажиментът на Хари е в СС:

https://www.royal.uk/court-circular?text=&mrf=2918&date% … 01%2F2020&id=

Дано и в понеделник да е там.

# 3 917
Канада била готови да ги приемат... ако се откажат от всички титли, станат най-обикновени хора и минат и те по реда за получаване на гражданство както всички други емигранти.

# 3 918
Малко хумор:
Скрит текст:
[/spoiler]
Куци, кьорави и сакати плазмодии изпълзаха за две-минутна слава...

# 3 919
Все си мисля, че богатите хора могат да си живеят където поискат и нямат особена нужда от разрешения и гражданство Wink

# 3 920
Темата Брекзит е в светлината на прожекторите от години. От референдума през Юни 2016 до ден днешен. Една емисия новини е напълно достатъчна, за да се прецени ситуацията.  Датата на окончателното излизане е ясна и е след 14 дни, последното оитброяване отдавна започна, сделката,каквато и да е тя е сключена. Сметката и за двете страни е на масата и трябва да се плати. В следващите Х години, веровтно десетина. Нелогично е да се мисли, че някой ще скрои план да злепостави, унижи и компрометира Кралската институция с толкова долнопробен план.
(Лично мнение!!!)
Напълно съм съгласна! Simple Smile

Все си мисля, че богатите хора могат да си живеят където поискат и нямат особена нужда от разрешения и гражданство Wink
Такива хора се наричат нелегални емигранти и са обикновени престъпници Wink Не знам как си го представяш живота на богатите хора, но и в тях тече обикновена кръв - имат нужда от здравеопазване, получават и харчат пари, респективно трябва да плащат данъци, има същия риск да извършат престъпление, т.е. ако нямат гражданство (документи за самоличност) или виза как биха били разследвани и съдени? Изобщо се чудя как ти хрумна това изказване Grinning

# 3 921

Грешна ти е мисълта. Богатите не са над закона.

# 3 922
Много звезди живеят в друга страна и без да имат  гражданство и имат и имоти.
Явно има начин и то съвсем легален.

Ако се разровя ще намеря и примери. Джони Деп например, струва ми се живя доста време във Франция.

# 3 923
Много звезди живеят в друга страна и без да имат  гражданство и имат и имоти.

Да, легалният начин е като получат разрешение за постоянно пребиваване, работна виза или се връщат на някакъв период обратно в държавата, в която имат гражданство.

# 3 924
Много звезди живеят в друга страна и без да имат  гражданство и имат и имоти.
Да, нарича се виза Rolling Eyes
Но Хари и Меган няма дори на какво основание да кандидатстват за такава, сещаш ли се? Това колко пъти трябва да го обясним?

# 3 925
  • София
...
Такива хора се наричат нелегални емигранти и са обикновени престъпници Wink ...
Нелегални емигранти? Демек са влезли нелегално в Канада?
Като почнете с едни гръмни думички ...

# 3 926
Че те документи за самоличност си имат хората Simple Smile При това от водещата държава в общността!
Да не говорим, че не се знае и Меган с какъв статут е, след като е работила там доста години.

Дайте да ги пуснем за издирване от Интерпол направо, че много дразнят бгмама, 'начи Joy

# 3 927
Колкото искате си го обяснявайте, просто е смешно да се твърди, че няма къде да живеят.
Ще живеят където си искат.

Но вие си продължавайте с бисерите де..Нелегални емигранти...Simple Smile

# 3 928
...
Такива хора се наричат нелегални емигранти и са обикновени престъпници Wink ...
Нелегални емигранти? Демек са влезли нелегално в Канада?
Като почнете с едни гръмни думички ...
Влезли са с цел туризъм за определен прериод от време Rolling Eyes
После ако не си удължат визата или не получат гражданство какви ще станат? Въпрос за 8 клас...
Освен това след определени дни там трябва да започнат да плащат данъци там, независимо че не са граждани Rolling Eyes

# 3 929
Канада била готови да ги приемат... ако се откажат от всички титли, станат най-обикновени хора и минат и те по реда за получаване на гражданство както всички други емигранти.
Не мисля,че ще им откажат.Все пак госпожата се е подвизавала като актриса в Канада,актьорско майсторство,ала бала.Хари може да е нула,но ако има някоя нула в повече,ще мине като инвеститор по друга линия.Трябва само да си плащат масрафа за охрана или да си стоят неохранявани,техен избор.
И зависи какво ще заръча Баба на Трюдо.Имаше една снимка от посещението на Трюдо в Лондон,когато той много сериозно разговаряше с Катрин.И текст:"Моля Ви,задръжте ги(Съсекс) в Канада,като лична услуга към Короната",а Трюдо казва "Мм..не".Още тогава всички искаха да се отърват от прайвиситата.Майтап,ама истина излезе.Като всички жълтини за тия.

От личен опит,колкото мои приятели поискаха,всички получиха канадско гражданство.

Анонимна приятелка от хора на Мадам споделя какво Мадам е казала за сина си-че не може да му бъде добра майка,докато е в ОК.Не била автентична там.Че кога ли си била.Или си добра,или си никаква.

Общи условия

Активация на акаунт