Кралски работи и клюки - януари 2020

• 316 545
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 4 035
https://www.express.co.uk/news/royal/1064091/meghan-markle-kate- … illiam-royal-news

Ето го видеото.Вижда се как тя говори нещо обърната към него,а той си оправя шала и я игнорира
Аз не мисля, че е точно така, тя е обърната към него за секунди и нещо си отваря устата, но после се обръща към Хари и се смее и продължава да говори, той също стои с каменна физиономия и не ѝ обръща внимание. Да вземе да избяга и от Хари, че като гледам и той показва пренебрежение и не ѝ обръща внимание. Преувеличава се тази ситуация, според мен.
А и тя си има доста случаи, запаметени във видеоклипове, в които говори на някой, но не ѝ се обръща внимание. Повечето са със Хари.

# 4 036
https://www.express.co.uk/news/royal/1064091/meghan-markle-kate- … illiam-royal-news

Ето го видеото.Вижда се как тя говори нещо обърната към него,а той си оправя шала и я игнорира
Ами аз не виждам да говори нещо...

# 4 037
  • София
Това с шала е изтъркана измишльотина... Става въпрос за няколко секунди, в които Уилям си оправя шала, а Меган се обръща към него за няма и секунда. Изобщо не личи да се опитва да разговаря с него. Меган и Хари вървят пред Кейт и Уилям и тя просто се обръща. По-вероятно е просто да се обръща да види дали са зад тях, отколкото да търси разговор.
Ама като няма какъв друг камък да хвърлят в мелницата на Кейт и Уилям я разнасят тази глупост неуморно...
С всичко до последното изречение съм съгласна. Ползва се за пример колко У не понася М...и това не е камък в неговата градина...

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 20:46 от Lana

# 4 038
  • Чужбина
Когато бях малка,получавахме списание "Паралели".Младите няма как да помнят.Там единствено можех да видя кралското семейство от Монако.Можех с часове да гледам Грейс Кели,младият принц и Стефани.
Ах,тази Стефани!
И ние ги получавахме. Космос и Паралели.

Майка ми вкъщи постоянно ни обясняваше за Кралското семейство на Монако и на Великобритания.

Не знам, кога да го очакваме обявлението. Честно казано, съм малко шокирана, че толкова бързат да обявят нещата.

# 4 039
  • София
Да не кажат Харито си остава при нас, Мегито да си ходи където иска.😆

# 4 040
Няма да се учудя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 041
  • Варна

Тя си е отишла вече и англичаните май нямат никакво желание да се връща обратно .

# 4 042
  • София
Ето цял клип на прословутия шал (мисля че и друг път съм го пускала), около 57-59 сек. се вижда как М, К и У си говорят нещо. Пред тях са Ан и Хари. После Уилям продължава да се оправя, Кейт казва след това нещо на Мегън, усмихват се...и така.
https://youtu.be/Cimx9kpTibQ
Супер тъпо е да се показват избрани моменти и да се съчиняват истории...но то от таблоидите какво друго да очакваш!?

А Арчи? 50/50?

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 20:45 от Lana

# 4 043
Честно казано съм шокирана, че пишат чак такива неща хората в ОК. Не знаех ,че толкова са й набрали на тази самодоволна американска актриса. Със сигурност Мегата ги чете и не вярвам, че ще стъпи някога отново в ОК. Харко или трябва да си идва понякога сам, или да се прибере окончателно пак сам. Иначе изобщо не се съмнявам, че скоро ще си замине, още тези дни. Като се има предвид кои са, няма връщане назад, дори да е започнал вече горчиво да съжалява.Ако не е, не е далече от такива чувства.

# 4 044
  • Bristol
Аз дори и избраното като гледам, не виждам нищо странно, а не за първи път го виждам. По-скоро Мегън гледа дали е оставила място за Кейт. Може би така са били инструктирани да застанат четиримата за пресата, Уйлям, Кейт, Мегън, Хари.

Кралското семейство нали писаха, че желаят възможно по-бързо да уредят отделянето на Хари и Меган. По спомен, в пресата беше написано, че кралицата искала за дни да стане. Може това да е 🤔

# 4 045
  • София
Снимката на Мегън с джипа е от вчера на летището, където е отишла да вземе приятелката си - инструктор по пилатес (редактирах се). Ама че самодоволна усмивка е извадила.

Видео -

https://www.youtube.com/watch?v=PAN1gc2uS1I

Последна редакция: пт, 17 яну 2020, 22:08 от Флорънс

# 4 046
Приятелят не е ли приятелка?

# 4 047
Прекрасна усмивка има Мегън.
Нищо общо със служебното разчекване на устата при Катето.

# 4 048
На Катето усмивката е толкова изкуствена    и служебна, че чак тръпки ме побиват. Но то е нормално за англичаните да са такива фалшиви и протоколни.

# 4 049
  • София
Приятелят не е ли приятелка?

Хаха, въобще не се загледах, ей така тръгват клюките Grinning

Общи условия

Активация на акаунт