Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 742
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 125
Англичаните се държат с КС като собственост. Казват ние ги издържаме и те са длъжни да търпят. Което не е редно, ако наистина ги искат, би трябвало да се държат по-добре с тях... но това е друга тема

# 7 126
  • София
Нюанса на червеното ми харесва и роклята е хубава, но ми е малко стил абитуриентка. Маргарет има една рокля на Диор, която много харесвам. Ако може нея да сложи.😅

Ами да! Revolving Hearts
Но надали. Sad

# 7 127
  • София
Не вярвам Кейт да облече рокля като тази на Маргарет...особено за БАФТА. За коронацията - да, но пак не виждам да го направи. Съвременните принцеси и кралици, бягат от "кринолинените" рокли.

На Маргарет роклята какъв цвят е? На мен в жълтеникаво ми харесва повече. Коланът не ми харесва.

# 7 128
То и аз не вярвам.😂 Сега погледнах, че Маргарет е била 1,55. Роклята ще дойде къса на Катрин.😅

Иначе Летисия и Виктория са носили рокли тип "кринолин".

# 7 129
  • Майничка
... Люксембург, където се заформи някакво скандалче:

Скрит текст:

Скрит текст:

Премиерът на Люксембург е поръчал доклад за работата и разходването на средствата в двора. В него се посочвало, освен другото, че Великата херцогиня се държала направо диктаторски, с персонала. Докладът не е оповестен публично, но явно периодично са изтичали отделни информации в медиите, пораждайки дискусия, дори призиви за абдикация в полза на наследника, херцог Гийом и съпругата му (които чакат първо бебе през пролетта).
Съответно, Великият херцог изпратил писмо, в което не вкарва никаква конкретика по отношение на обвиненията към жена му, но за сметка на това се спира твърде емоционално на патронажите и каузите й, цитирам: "Защо нападате една жена? Жена, която защитава другите жени?".  Абе, накратко, не особено адекватно решение, което допълнително нагнетява обстановката.

Херцогиня Мария-Тереза по принцип си е с доста авторитарно поведение, освен към децата си, също и към съпруга си. Често взема думата преди него, прави изявления, които го поставят в неловкото положение на замазващ или съгласяващ се. Какво да правиш, мадам е кубинка от много влиятелно и богато семейство (преди режима на Кастро), потомка на конкизтадорите и същевременно с гореща кръв от страна и на двамата си родители (квартеронка е) и явно не е свикнала да цепи басма никому.

П.П. Като виден мундар се възхитих на прецизността на Даниел при работата с глина! Дори маншетите си не е омазал!

# 7 130
Разкошна е златистата рокля!
За пореден път се дивя на талията на Кейт,мнаго тънка талия има! Дали има 50 см? Хах, мнооого тънко кръстче бе,чак нереално. И то ра раждала 3 деца. Егати гена и чудото. Не вярвам да е само ген.

# 7 131
  • София
То и аз не вярвам.😂 Сега погледнах, че Маргарет е била 1,55. Роклята ще дойде къса на Катрин.😅

Иначе Летисия и Виктория са носили рокли тип "кринолин".
1,55? Брех...на Кейт ще ѝ е като рокля за Шарлът.
Да, сигурно са слагали, сега се сещам за Виктория, роклите на майка ѝ. Но рядко го правят.

Разкошна е златистата рокля!
За пореден път се дивя на талията на Кейт,мнаго тънка талия има! Дали има 50 см? Хах, мнооого тънко кръстче бе,чак нереално. И то ра раждала 3 деца. Егати гена и чудото. Не вярвам да е само ген.
Според тази статия https://www.thesun.co.uk/fabulous/9112673/kate-middleton-waist-kids-fitness/, талията ѝ е 60 см. 50 е абсурдно.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 13:21 от Lana

# 7 132
  • Чужбина
Разкошна е роклята на Маргарет, но на Катрин ще й дойде до коляното Joy

А Мери Тек каква талийка е имала. Направо ме боли да я гледам:

# 7 133
Коланчето скапва роклята на Маргарет.

# 7 134
  • София
Това не е ли от корсета?

# 7 135
Може скоро да има някакви новини за Андрю от двореца.

Да видим ...

Чарли май е скръцнал със зъби
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/queen-prince-charles-hold-crisis-21391716

# 7 136
Честно казано не знам, но ми разваля визията. На фона на нежната бродерия(?)
С тая груба тока...

# 7 137
  • Чужбина
От корсета е, но на тях им са се деформирали костите от тях.

Да, роклята трябва да е без коланчето.

# 7 138
Не си я представям Кейт в рокля като на Маргарет. Малко височка идва за онези модели. Нямам предвид, че конкретната рокля ще ѝ е къса, а че изобщо моделите ги свързват с не много висока фигура. А Кейт има афинитет към един тип роклички със средна дължина, които спокойно мога да нарека винтидж.

# 7 139
  • София
От корсета е, но на тях им са се деформирали костите от тях.
На мен не ми харесва, а тънки талии харесвам много (не типа "тънка талия" на Кейт). Изглежда неестествено.
Но като по-възрастна талията на Мери Тек е много по-добре...не изглежда да се е деформирала. Все пак корсетът почва да не се носи толкова май някъде началото на XX век (около войната).

Общи условия

Активация на акаунт