Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 765
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 140
Всъщност много малка част от жените са пристягали така корсета си, за много кратко време или предимно за официални портрети. Не знаем дали и художниците не са проявявали артистични волности рисувайки 45 см. талийки. В ежедневието са ги носели много по-отпуснати, у дома често не са носели въобще, жените от по-низшите слоеве на обществото са държали много корсетът да е удобен и да позволява свобода на движението, за да могат да вършат домакинска работа .
Слагала съм такъв корсет, не оригинален, реплика беше, не ми спираше дишането, нито беше неодобен за носене, да не кажа, че много добре подпира гърба. Предполагам, че ако е направен по мярка пък е съвсем удобен.

# 7 141
Ами Кейт е точно с тънка талийка, 60 см какво да е освен тънко, то накъде по-тъничко от това, и това при ръст от метър и 75 .... А и нали за идеални мерки се приемат 90-60-90. При нея ханша е тесен, заради това не личи така добре тънката талия.

# 7 142
Точно колана и копчетата правят роклята и модерна, не само царствена. Идеална ми е.

# 7 143
Да, корсетите са били за опора и удобство. Жените от висшата аристокрация са ги пристягили твърде много и то не през всички исторически периоди. Супер тънката талия е била модерна по времето на Мери Тек, майка и, баба и. След нея са минали на друг тип корсети. А по време на кралица Виктория също не са се стягали толкова. Търсела се е друга форма:

# 7 144
И на мен тази ми е любимата рокля на Кейт.

# 7 145
# 7 146
  • Чужбина
p.p.От линка който сложих преди..Погледнахте ли,чухте ли репликата на Чарлито  - Кървави(в смисъл на отвратителни)  хора,не мога да ги понасям..И за наци аутфита на Харко коментират ,за това колко добре го е приел Уилям и въобще,каква здрава връзка имат,самия Хари говори за отношенията с брат си и казва,че това е "единствения човек с който може да говори за абсолютно всичко"...

След вчерашните предавания по Фокс и АВС, това вече не може да е релевантно.

# 7 147
  • София
Ох...бистрили сме го това с талията...
За мен това е тънка талия

Това не е

Обиколката ѝ е малка, защото е много слаба, но кръстът ѝ е широк за тялото.
Ето още една сравнителна снимка...и двете кръстчета са малки, но едната талия е тънка https://i.ytimg.com/vi/uU0Jc9EE8ks/maxresdefault.jpg.

# 7 148
Предпочитам по-малки бедра и по-малка талия Simple Smile

# 7 149
p.p.От линка който сложих преди..Погледнахте ли,чухте ли репликата на Чарлито  - Кървави(в смисъл на отвратителни)  хора,не мога да ги понасям..И за наци аутфита на Харко коментират ,за това колко добре го е приел Уилям и въобще,каква здрава връзка имат,самия Хари говори за отношенията с брат си и казва,че това е "единствения човек с който може да говори за абсолютно всичко"...

След вчерашните предавания по Фокс и АВС, това вече не може да е релевантно.
Не говорим за релевантност,а за абсолютна класика..(относно Чарли-то)

Тънката талия си е тънка,без оглед на ханша..
Няма как една талия с обиколка 55 см да не е тънка,ако ще да няма никакъв ханш.По тая логика,талия от примерно 80 см придружена с ханш-декар,ще бъде тънка ли?
Просто наличието на А,не означава автоматично,че Б не съществува..

# 7 150
  • Чужбина
Не говорим за релевантност,а за абсолютна класика..(относно Чарли-то)

Чарлито, доколкото помня за кое видео става въпрос, говори за журналистите.

Иначе отношенията на двамата братя са капут завинаги. Абсурдно е след вчерашните излияния по американските канали братята да бъдат онова, което са били.

Уилям цял живот подпираше брат си и оня накрая му се ***** на главата.

# 7 151
За мен тънка талия е такава, която е малка и ясно изразена, макар и в комбинация с тесен ханш:
Скрит текст:

# 7 152
Да,принципно за журналята говори..Но аз "знам",че цялото му отношение към простолюдието такова.И не само неговото де..
Ама не го виня де..Simple Smile))))

# 7 153
  • София, България
Следя темата отдавна, даже май съм писала, но линкове от вчерашни предавания не съм видяла.

Може ли да дадете линк ако имате?

Много се надявам Кейт на Бафтите да облече някаква наистина кралска рокля, но не мисля, че ще стане, с всичките проблеми в момента съвсем бюджетно взеха да я обличат, за да не дразни.

# 7 154
Кой какво е казал вчера?

Общи условия

Активация на акаунт