Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 716
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 155
  • Чужбина
Да,принципно за журналята говори..Но аз "знам",че цялото му отношение към простолюдието такова.И не само неговото де..
Ама не го виня де..Simple Smile))))

Сигурно ... Ама не съм сигурна, дали и моето нямаше да е такова, ако ми се беше случило нещо подобно като в живота на Чарлз и Даяна.

Не че го оправдавам. Журналистите са необходимото зло в живота на публичните личности. Те са им като неизменен спътник в живота и трябва да се примирят.

Кой какво е казал вчера?
Вчера имаше предаване по АВС и по Фокс за Хари и Маркъл. Извадиха расистката карта, простряха я на масата с цел всички да разберат какви растити са Бритовете и какви расисти са Кралското семейство.

Не съм ги гледала целите, защото не мога да го издържа това да го гледам, но ще дам линкове, когато хората ги пуснат в социалните мрежи.

Цитат
Main points of the Fox/TMZ docu on Harry & Meghan (w/o guarantee
* super power couple
* incredible love story
* rift between the brothers and fall-out between M and Kate
* Meghan classy woman who got racist press coverage
* Queen is heartbroken bc of them leaving royal duties
...* return to RF seems impossible
* press coverage will be no less in future
* H&M likely to become billionaires in 10 yrs
* 1 of the most powerful brands in the world
* Piers calls M the most ruthless social climber and fears Harry might end up in tears and monarchy in danger

След малко превеждам, моля те трийте.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 15:01 от Eleonora_27

# 7 156
Тънката талия си е тънка,без оглед на ханша..
Няма как една талия с обиколка 55 см да не е тънка,ако ще да няма никакъв ханш.По тая логика,талия от примерно 80 см придружена с ханш-декар,ще бъде тънка ли?
Просто наличието на А,не означава автоматично,че Б не съществува..
Много точно казано!
При нея, ако приемем, че ханша е 80, талията трябва да е 50-45, за да е силно изразена, но кой изобщо има талия 40-50 см. Това е нереално.
Жена 175 см, разбира се, че е с тънка талия, ако тя е 60 см, без значение колко ѝ е обиколката на ханша.

# 7 157
  • София
Тънката талия си е тънка,без оглед на ханша..
Няма как една талия с обиколка 55 см да не е тънка,ако ще да няма никакъв ханш.По тая логика,талия от примерно 80 см придружена с ханш-декар,ще бъде тънка ли?
Просто наличието на А,не означава автоматично,че Б не съществува..
Нямат общо нещата. Точно изразена е въпросът - както казва Есме. Дори и да си пълен, може да имаш тънка талия ако е ясно изразена. Затова изразът е "тънка талия" а не "слаб в коремната област".
Ето така например

На Кейт за мен не е изразена, слаба е в кръста просто. На снимката от ревюто, прословутата прозрачна рокля си личи най-добре - талия няма. Но пак е слаба

Тази картинка ми харесва за женските фигури https://cdn.shopify.com/s/files/1/0021/4889/2732/files/body-type … .jpg?v=1539110091 Кейт ми е от първия тип.

# 7 158
Хари или Меган  казали ли са нещо ново относно някого от кралското семейство или въобще за каквото и да било? Аз не намирам нищо...

Относно талията - тънка талия има тогава, когато има съотношение спрямо талия/ханш. Няма как една талия да е тънка, само защото е малко сантиметри. Затова се казва, че една жена е с тънка талия, или изразена такава, когато силуета  се стеснява на талията спрямо тялото и ханша.
 И да, пълна/дебела жена също може да бъде с тънка талия. Това е въпрос на пропорция, а не в абсолютно измерение.

# 7 159
Да,принципно за журналята говори..Но аз "знам",че цялото му отношение към простолюдието такова.И не само неговото де..
Ама не го виня де..Simple Smile))))

Сигурно ... Ама не съм сигурна, дали и моето нямаше да е такова, ако ми се беше случило нещо подобно като в живота на Чарлз и Даяна.

Не че го оправдавам. Журналистите са необходимото зло в живота на публичните личности. Те са им като неизменен спътник в живота и трябва да се примирят.

Кой какво е казал вчера?
Вчера имаше предаване по АВС и по Фокс за Хари и Маркъл. Извадиха расистката карта, простряха я на масата с цел всички да разберат какви растити са Бритовете и какви расисти са Кралското семейство.

Не съм ги гледала целите, защото не мога да го издържа това да го гледам, но ще дам линкове, когато хората ги пуснат в социалните мрежи.

Цитат
* super power couple
* incredible love story
* Piers calls M the most ruthless social climber and fears Harry might end up in tears and monarchy in danger

Няма нищо излъчено. Че ще има такъв филм за пръв път е публикувано на 16.01.
Явно ти работиш в тази сфера, това са опорни точки за писане на статии. Дейли Мейл не е гръмнал още! Инстаграм също.

# 7 160

p.p.От линка който сложих преди..Погледнахте ли,чухте ли репликата на Чарлито  - Кървави(в смисъл на отвратителни)  хора,не мога да ги понасям..И за наци аутфита на Харко коментират ,за това колко добре го е приел Уилям и въобще,каква здрава връзка имат,самия Хари говори за отношенията с брат си и казва,че това е "единствения човек с който може да говори за абсолютно всичко"...

Нещо не мога да се ориентирам. Кои са отвратителните хора, за които Чарлито говори?
Каква расистка карта споменава Елеонора, къде  е било това и кой е участвал в тези разговори?
Има ли нещо ново около Уилям и Хари, което сега се случва, тоест размяна на някакви реплики отдалече?

# 7 161
  • София
Цитат
* super power couple
* incredible love story

Нищо ново и интересно...обичайните дъвкани теми, вече 20 дни.

# 7 162
Само това намирам, обявено в средата на месеца, че на 29.01 в 8 часа ще се излъчи, но аз днес даже в ДМ гледах и няма нищо. Основно казват близки хора до Чарлз и Меган и Хари ще се изказват.

# 7 163
Докато "новината", каквато и да е тя, стигне официалните новини и я прочета там, да си кажа за талиите - има тънка, има и изразена талия. На слаба фигура изразената талия е И тънка. Но талия от 80 см, колкото и да е изразена на ханш от 110, тя вече не е тънка.

# 7 164
Е, да де. Според мен е достатъчно изразена. Не е като при жените с широк ханш, но се вижда:
Скрит текст:

Това за мен е неизразена талия:
Скрит текст:

И трите са с хубави слаби тела, но при Кейт фигурата е обърнат триъгълник и талията си личи.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 15:38 от EsmeWeatherwax

# 7 165
  • Down south

Чарлито, доколкото помня за кое видео става въпрос, говори за журналистите.

Иначе отношенията на двамата братя са капут завинаги. Абсурдно е след вчерашните излияния по американските канали братята да бъдат онова, което са били.

Уилям цял живот подпираше брат си и оня накрая му се ***** на главата.
За какво става дума?
Покрай президентските истории и постоянни предавания, почти не гледам телевизия.

# 7 166
  • Чужбина
Fox's documentary special Harry & Meghan: The Royals in Crisis, а другото е Royal Divide: Harry, Meghan & the Crown по ABC.

Приятелят на Хари и Скубито ...

В ДМ нищо не съм гледала. Може и да не искат да пишат.

# 7 167
Какви излияния е направил Хари срещу брат си, това чакаме да прочетем...

Къде пишат за това, досега рових нищо не намирам.

# 7 168
Никакви излияния няма. Поредната измишльотина.

# 7 169
Дори да са искали да го излъчат, може да са ги спрели. Аз не вярвам на приказките на “хора близки до” и братята са свикнали и едва ли ще отразят някакви измислици... А ДМ да не гръмне и да не почне да дълбае - това няма как да го повярвам

Общи условия

Активация на акаунт