Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 663
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 170
Тънката талия си е тънка,без оглед на ханша..
Няма как една талия с обиколка 55 см да не е тънка,ако ще да няма никакъв ханш.По тая логика,талия от примерно 80 см придружена с ханш-декар,ще бъде тънка ли?
Просто наличието на А,не означава автоматично,че Б не съществува..
Нямат общо нещата. Точно изразена е въпросът - както казва Есме. Дори и да си пълен, може да имаш тънка талия ако е ясно изразена. Затова изразът е "тънка талия" а не "слаб в коремната област".
Ето така например

На Кейт за мен не е изразена, слаба е в кръста просто. На снимката от ревюто, прословутата прозрачна рокля си личи най-добре - талия няма. Но пак е слаба

Тази картинка ми харесва за женските фигури https://cdn.shopify.com/s/files/1/0021/4889/2732/files/body-type … .jpg?v=1539110091 Кейт ми е от първия тип.
Ясно изразена" не е същото като тънка..
Ако две жени са с по 50 см,талия но имат разлика в ханша,и двете са с тънки талии и могат да облекат еднакъв размер дреха,просто едната ще е с по-изразена талия(структура пясъчен чаосвник)
Тънка талия при 80 кила е оксиморон.Говори се за изразена,не тънка..

# 7 171
  • Down south
Мерси,  Eleonora_27!
Видях го, било е снощи в 10 ПМ тукашно време.

# 7 172
Ами няма такова нещо, обиколката малка ли и талията е тънка....без значение колко е ханша. Аман вече....😂 значи при 60 см на 95 имаме тънка талия, но 60 на 80 - не, нищо че и в двата случая обиколката все една и съща...😂

Бъркате тънко с изразено. То някоя дама може да има ханш 120 и талия 90, това е изразена талия, но не и тънка.

# 7 173
Вчера имаше предаване по АВС и по Фокс за Хари и Маркъл. Извадиха расистката карта, простряха я на масата с цел всички да разберат какви растити са Бритовете и какви расисти са Кралското семейство.
Само това ми хвана вниманието. Но както казах, търпелива съм, просто ще следя новините.

# 7 174
  • Чужбина
Добре де, гледайте го първо и тогава ще говорим.

Става ли?

# 7 175
Е да де, оттук и аз разбирам ,че потребителката го е гледала и е свидетелка на тези ужасни неща, които са казали Хари и Мегън, или техните приятели, това не разбрах. Сега чакаме да разберем точно какво.

Никъде нищо не пише. Странно.

# 7 176
  • Чужбина
Има откъсчета още от оня ден в тубата от предаването на Фокс.

В соц. мрежите също има откъсчета и цитати.

Приятелят на Хари и Скубито са по АВС.

Цитат
This exclusive TMZ investigation will cut through the noise, inaccuracies and speculation surrounding the couple's surprise announcement. More than a dozen people with real ties to Prince Harry, Duke of Sussex, and his wife, Meghan Markle, as well as the rest of the royals, have the exclusive story of the tensions that led to a nearly impossible decision for the Queen. The special also focuses on the quiet moves of Harry and Meghan to enter the world of entertainment.

Близки на Хари и на Меган ...

# 7 177
Какъв приятел? Нали каза, че Хари се бил... на главата на брат си с този филм и вече след него нямало да бъде същото...

Както и да е, ясно е всичко.

На мен пък ми изскочи това.

http://www.msn.com/en-xl/lifestyle/celebs/meghan-markle-is-activ … p;ocid=spartanntp

Търси ли, или не търси агент жената не знам, но в статията има на две места галерии от прекрасни снимки на Хари и Мегън, особено една на която стоят на балкон ми хареса най-много. Има и една, която ми стана малко смешна, с бабата.

# 7 178
  • Чужбина
Ами именно де. Приятелят на Хари говори от негово име. Откъде приятелят на Хари, Начо ги знае тия работи да ги бръщолеви по телевизията.

И без съгласието на Хари .... Айде де ...

Начо е единственият приятел, останал на Харко.

За Скуби няма смисъл да говорим. Всички го знаем, за кого бачка.

# 7 179
Ами може би просто не е приятел на Хари и си измисля. Такива готови да пускат сензации на медиите напоследък с лопата да ги ринеш.

Ирис04, наистина много готини снимки.

# 7 180
Да, и Пиерс Морган е приятел на Меган и Хари....
Само за него намерих, че пак се е изказвал

# 7 181
И какво точно казва тоя Начо?

Хич не ми дреме на мен,  дали Начо е наплюл кралското семейство, че са кофти. Може и да е прав човека.
Обаче е тъпо пак да се приписват на Хари и Мегън някакви неща, които не са казали, след като хората от тия простотии избягаха.

Прозрачно пак...

# 7 182
  • Чужбина
Ами дано да си измисля. Защото направиха Кралското семейство на нищо.

F**ck the Royal family ...

# 7 183
А на нас ни дреме защото? Начо е много важен?

# 7 184
  • София
Ясно изразена" не е същото като тънка..
Ако две жени са с по 50 см,талия но имат разлика в ханша,и двете са с тънки талии и могат да облекат еднакъв размер дреха,просто едната ще е с по-изразена талия(структура пясъчен чаосвник)
Тънка талия при 80 кила е оксиморон.Говори се за изразена,не тънка..

Ашли Греъм е пример за пълна жена с тънка талия. Според гугъл това са и мерките 106-76-116. 91 kg, 175 cm
(Her measurements are 42-30-46, Her bra size is 38D. She reportedly weighs 201 pounds. Her height is 5feet 9inches.)
Скрит текст:

Ами няма такова нещо, обиколката малка ли и талията е тънка....без значение колко е ханша. Аман вече....😂 значи при 60 см на 95 имаме тънка талия, но 60 на 80 - не, нищо че и в двата случая обиколката все една и съща...😂

Бъркате тънко с изразено. То някоя дама може да има ханш 120 и талия 90, това е изразена талия, но не и тънка.
60 см е малка обиколка на кръста. Ето я обърнатия триъгълник
https://cache2.24chasa.bg/Images/cache/309/Image_6678309_128_0.jpg

Какво е казал Начо...нищо не разбрах - може ли някой да обобщи, не мога да гледам?

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 16:34 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт