Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 553
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 185
  • Майничка
... но кой изобщо има талия 40-50 см. ...
Скарлет О'Хара?

И като стана дума за херцогиня Мария-Тереза, ето малко снимки:
Скрит текст:

# 7 186
В колко часа е бил излъчен материалът на ABC?
Мога да връщам и ще си го причиня да гледам довечера.

Ашли Греъм е пример за пълна жена с тънка талия. Според гугъл това са и мерките 106-76-116. 91 kg, 175 cm
(Her measurements are 42-30-46, Her bra size is 38D. She reportedly weighs 201 pounds. Her height is 5feet 9inches.)
Скрит текст:
Много харесвам Ашли Греъм, ако и да е дебела. И да, тя има тънка/изразена талия спрямо останалото си телосложение.
Кейт и Мегън нямат изразени талии, добре се вижда и при двете. Това не пречи да са хубави жени.

# 7 187
Честно казано, е най-добре КС да спре с тази политика да си мълчи да дава по-често интервюта. Дори Меган о Хари трябва да го направят. Иначе излизат всякакви приятели или не и се започва отново с небивалиците.

# 7 188
]Един цитат от Короната (на абдикиралия Едуард)
Цитат
In this family when you are in never quite sure that you are in, but when you are out there`s no doubt... you are out

Когато влезеш в това семейство никога не си сигурен че си вътре, но когато излезеш няма никакво съмнение, че си вън.

Не знам дали е казал нещо такова, но ми се струва много удачно и правилно...

# 7 189
https://www.youtube.com/watch?v=JjmfWqB7knA
Начо - от 1:46 нататък, няма и цяла минута. Няма и новина, за сензация пък да не говорим..

# 7 190
Врабчо, излъчваме те да гледаш Начо и да разкажеш. Така поне ще сме сигурни, че няма да се изопачава.

По отношение на талията, Грейс Кели също има много тънка такава. Всъщност през периода, в който тя е била холивудска звезда са модерни точно такива, силует на оса. Всички актриси от това време са с прищипнати талии.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 16:19 от Iris04

# 7 191
И какво точно казва тоя Начо?

Хич не ми дреме на мен,  дали Начо е наплюл кралското семейство, че са кофти. Може и да е прав човека.
Обаче е тъпо пак да се приписват на Хари и Мегън някакви неща, които не са казали, след като хората от тия простотии избягаха.

Прозрачно пак...

Че Хари е страдал и е искал най-доброто за семейството си. В общи лини това
He’s protecting his family, he’s protecting his wife and his child – he was a son of someone that has suffered the attack from the press firsthand, and it’s undeniable, and he doesn’t want for that to happen to his family.’

# 7 192
Ами дано да си измисля. Защото направиха Кралското семейство на нищо.

F**ck the Royal family ...
Много класи,много изискано..Само дето не го изпя в рап..
Отивам за кърпички..

# 7 193
Коя е тая?
Всъщност няма значение, каквото си иска, това ще си говори, в Щатите имат свобода на словото, не е като в Дания, дето прибрали някакъв, че наплюл Максима.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 16:59 от Iris04

# 7 194
Врабчо, излъчваме те да гледаш Начо и да разкажеш. Така поне ще сме сигурни, че няма да се изопачава.
Аз мислех теб да излъчим, но айде, ще се жертвам Joy

Хари как си я гушка:

# 7 195
  • Чужбина
Максима няма нищо общо с Дания.

# 7 196
Максима е от Нидерландия.

# 7 197
Много харесвам тези две рокли на Мегън

Кейти така и не успя да ме впечатли с рокля така, че да кажа Уау.

# 7 198
  • София
Блу, мерси. Ще гледам, но доколкото разбирам нещо ново и интересно няма. Правят си филм и разни хора се изказват.

Матилде

# 7 199
Максима е от Нидерландия.

Да де, в Нидерландия, грешка.

Доста съм учудена, че където и да е в Европа, подлежат на санкции, ако кажат нещо кофти и то дори не за особата, а за баща и.

Като стана дума за ретро рокли, бих искала да видя някого в тази на Грейс Кели.

https://lisawallerrogers.com/tag/grace-kelly-paris-dress/

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 16:51 от Iris04

Общи условия

Активация на акаунт