Кралски работи и клюки - януари 2020

• 306 506
  • 7 379
  •   1
Отговори
# 7 200
  • София
Уили на гости на футболен клуб Евертън
https://www.gettyimages.de/fotos/duke-cambridge-liverpool-januar … rt=newest#license

Коя беше тази тиара? Girls of GB? Много би отивала на Кейт...

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 17:04 от Lana

# 7 201
Който е гледал видеото, да разкаже с думи български, кой какво е говорил
че така с общи приказки и недомлъвки разбирам само че който не харесва
съпругата на Хари е расист..Кралското семейство също,защото иска от благоверната му
да не се държи фриволно,по американски или холивудски..а какво е казал за брат си Уилям-
пълна мъгла..ми като давате инфо за нещо,пишете всичко,не от тук от там..и всичко е ясно.

# 7 202
И аз бъркам тънка с изразена талия понякога, защото "тънка в сравнение с остатъка" пак ми "звучи" наред. Иначе най-атрактивната била в съотношение 0,7 към ханша (на второ място 6,9 или 7,1).

# 7 203

Ами честно казано - не, благодаря такава фигура, па макар и с ясно изразена талия. Предпочитам да имам фигурата на Кейт. Тя поне след три раждания пак е със същата фигура. А жена с фигурата на това момиче, след три нормални раждания не искам да казвам на какво ще заприлича в ханша. И дори да си остане с толкова тънка талия то тогава визуално ханша ще изглежда още по-огромен.

А иначе и аз мисля, че талия 60 см. си е тънка без значение от размера на ханша. Тънка талия и изразена талия са две различни неща

# 7 204
Освен слух за второ бебе или развод ,вече нямат с какво да ни впечатлят.
Кембридж си гледат семейството и работата,Съсекс чакат  втори тото шанс,дотогава "приятелите" им ще притоплят коледната манджа.Расизъм има,ако го докажат.Всичко останало е каквото повикало-такова се обадило.Едва ли Мегън би искала да се знае за какво я изритаха от рая с нейния Адам.
Ще пропусна откровенията,по ми е интереснен избора на рокля за Катрин.

Доколкото разбрах,някой е обидили Максима,че баща й е убиец?Не е нужно да си кралска особа,за да съдиш,ако прецениш,че си засегнат от някакъв луд.Всеки може да заведе дело.

# 7 205
Аз пък искам още снимки от Арчи. И от Джордж, Шарлъ/от, Луи...

# 7 206
  • София
Мъжът ми беше тия дни в Лондон. Каза, че по магазините имало повече сувенири с Мегън и Хари, отколкото с кралицата.

# 7 207
Нищо съществено няма в думите на този Начо - Хари искал да предпази семейството си и особено Арчи от папараци. Знаел (Хари) от първа ръка какво е това, защото като дете го е преминал. Ако това ( към което дадох линк по-рано) е цялото интервю с него, значи няма нищо ново.

Снощи (след като ми се стори, че отново модератор е разчиствал в темата) се опитах да насоча разговора в безобидна посока, към избора на рокля на Катрин. И основно за това говорехме до момента, в който нямахме "новина".

Изтрих едно "не"пред съществено, което няма място там, вероятно съм мислела по друг начин да се изразя първоначално. В това само ми е редакцията.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 19:42 от Блу

# 7 208
Меган нали съди The Mail of Sunday
за авторско право? Татко Маркъл свидетелствал ли е? Може ли линк към подробности или няма още?

# 7 209
The Mail of Sunday нали ги съдеха за авторско право? Татко Маркъл свидетелствал ли е? Може ли линк към подробности или няма още?
Това май е друго. https://www.ipso.co.uk/rulings-and-resolution-statements/ruling/?id=05942-19

# 7 210
Благодаря. Значи са ги съдили за няколко неща и са изгубили за едно от тях. На мен казуса с писмото ми е по - интересен.

# 7 211
Каква е тази цензура?
Меган и Хари са загубили едно от оплакванията

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 20:00 от TinoTino

# 7 212

Фелипе днес има РД - 52* Balloon

# 7 213
Аууу, Летисия е супер. Много красива е излязла на тази снимка. Този цвят ми е любим, гълъбово ли се води.

# 7 214
Летисия е изящна на снимката, която Ева пусна.
На Мегънови вече нито мога да им хвана спатиите, нито пък ще опитвам. Ако темата гръмне с 200 поста, ще знам, че има развитие и ще чета с кеф като истинска клюкарка. Ако не, нямам намерение да си мръдна пръста, че да търся кой кого осъдил или в кой клоун в кое шоу ще се изявява. Свобони хора са - имат възможността да си ползват новополучената свобода за прайвъси или за телевизионни изяви. По делата им ще ги познаем.

Общи условия

Активация на акаунт