Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (94) - януари 2020

• 131 597
  • 2 270
  •   1
Отговори
# 2 160
# 2 161
  • Бургас
Обадиха ми се от Спаркса за футболната тениска!
Събират данните на всички участващи от двете тегления ие пускат поръчка до Англия за изработката на тениските. След месец ще си ги получим чрез Спиди или до личен адрес.

# 2 162
  • Велико Търново
Благодаря за играта на Нивеа!
Пропускам ЛИДЛ и РАФАЕЛО! Наистина им нямам грам вяра, още повече като и не ми отговориха на последния имейл покрай ноемврийските ваучерини измами

# 2 163
За притежателите на клиентска карта на BulMag:

BulMag
3 часа ·

Запознахте ли се с най-новата томбола в магазини BulMag? 🌟

Купи вафли Морени на стойност 1 лв, маркирай карта BulMag и участваш в томбола за спечелване на Морени парашутка 🏮 или Морени безжични слушалки! 🎧

+ само сега вафли Морени на ПРОМОЦИЯ! ✅

Намерете в магазини BulMag 🛒 или онлайн: 💻 https://---shoretner923-3aMS3rv

# 2 164
От Фейсбук:

# 2 165
Игра на Бисквити "Закуска" във Facebook (само с коментар):
https://www.facebook.com/133068793370490/posts/2988454311165243/

# 2 166
  • оттам, откъдето започва България
За тези, които са спечелили от играта на MAGGI®: „Oбнови кухнята с нови помощници от MAGGI®!“

След като изпратих имейл на Нестле, не получих отговор от тях и затова току-що се обадих на посочения в правилата на играта тел. № 080016666. Поискаха ми имената, за да проверят дали съм сред спечелилите, и после продиктувах и адрес за доставка. Обещаха, че ще предадат данните (където трябва Simple Smile).
Наградата се получавала до 5 дни, като използват Спиди за куриер.

# 2 167
  • София
Игра във фейсбук

# 2 168
От фейсбук:
Agetis Supplements Bulgaria
Спонсорирано ·

Ние в Агетис вярваме в здравословния начин на живот и подаряваме 6 интелигентни везни Huawei, за да ти помогнем да поддържаш баланса на теглото си и да запазиш фитнес формата си!

Стъпките са прости:
1. Харесай нашия пост
2. Тагни двама приятели, с които споделяш здравословния си начин на живот!

*Ако искаш да получаваш съвети за добро здраве и здравословен начин на живот, харесай нашата страница 👉🏼Agetis Supplements Bulgaria

Играта приключва в 23:59 ч. на 31 януари 2020
Общи условия: Линкът е във FB Notes

Участвай сега! Успех ✌🏼
#Агетис #ДоброЗдраве #Подарък

# 2 169
  • у нас
За тези, които са спечелили от играта на MAGGI®: „Oбнови кухнята с нови помощници от MAGGI®!“

След като изпратих имейл на Нестле, не получих отговор от тях и затова току-що се обадих на посочения в правилата на играта тел. № 080016666. Поискаха ми имената, за да проверят дали съм сред спечелилите, и после продиктувах и адрес за доставка. Обещаха, че ще предадат данните (където трябва Simple Smile).

Два поредни дни звъня на този номер и все обещават да предадат на някой да пише на имейла. Никой не ми е писал. Днес пуснах имейл с данните за доставка, както писа потребителка по-напред. Отговориха ми след половин час. Пише, че наградата се получава до 30 дни от публикуването на печелившите.

# 2 170
# 2 171
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria

Два поредни дни звъня на този номер и все обещават да предадат на някой да пише на имейла. Никой не ми е писал. Днес пуснах имейл с данните за доставка, както писа потребителка по-напред. Отговориха ми след половин час. Пише, че наградата се получава до 30 дни от публикуването на печелившите.
На кой имейл писахте?

# 2 172
  • Пловдив

Здравейте, пристигна ми наградата от Активиа. Разнасят ги Тип топ, искат и бележката, с която си спечелил.

# 2 173
  • у нас
Руди, на имейла, който е даден в контактите:
Nestle.Bulgaria@bg.nestle.com

# 2 174
Получих мейл за анкета на видео и се сетих за розовия часовник от коледа. Има ли печеливши??

Общи условия

Активация на акаунт