Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (94) - януари 2020

• 131 605
  • 2 270
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Аз за слушалките на Мура им писах на имейл, като си бях написала трите имена телефон и адрес. Питах дали трябва още нещо. Днес ми върнаха имейл, че тези данни са достатъчни.

# 2 146
Не съм фен на Изипей. Тези тук, които са около мен все нямат пари и ме препращат за другия ден. 100 лв, 3 дни ме мотаха, а за повече трябва кутия да им оставя да ми събират 3 месеца в нея.

Огледай се за Изипей в супермаркет, там обикновено опашки се вият за плащане на сметки.

# 2 147
При нас Изи пей има в Била и в Кауфланд.
Едната жена веднъж ми каза, че ако ще тегля по- голяма сума е хубаво да й кажа по- рано, ако няма толкова пари, щяла да поръча.На мен, за жалост, не ми се е налагало да тегля големи суми.
Инкасото минавало на определени часове и можеш да се разберете кога да отидеш да ги изтеглиш.

# 2 148
Доколкото разбирам, никой няма намерение да закрие лотарията, просто ще я национализират. Би било глупаво да се закрие нещо толкова печелившо.
Е, сигурно ще има последствия, но това не е край - просто ще видим промени.
Големите печалби (дето дават на спечелилите "заплата" 20 години) винаги са били съмнителни.

# 2 149
Лиценз не се взима така лесно,глоба ги чака,както и ограничения и нови данъци,абсурд да я закрият.Ще стане като с казината,дето изпопреместиха сума ти,след новия закон да не са в близост до училищата.Ще се нагодят,не ги мислете.
Нищо от никъде нямам,чакам само Мерси за гривните,но не се надявам особено.Имам няколко кода за колата,но не ми харесват тези награди,ще ги държа за март,дано пуснат нещо хубаво.

# 2 150
Прочети интервюто на Божков за Свободна Европа. Според него при закриване на дейността държавата трябва да изплати печалбите.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 10:38 от Бледолилава

# 2 151
  • София
На мен тъкмо ми е повод да спра да цъкам това море в нл ☹.
Едно време работих крупие в една зала. Това преди много години. И накрая се бях зарибила да играя една игра пак някаква такава беше с море. Голяма краста това:)

# 2 152
  • оттам, откъдето започва България
Пак ще ходя боса. Wink От Фейсбук:
Скрит текст:
Пиринско Победителите от играта са:
Rumjana Marinova
Даниела Петрова
Dimitar Stoychev
Alex Radeva
Ivelin Ivanov
Borislava Yoncheva
Ивайло Иванов
Mariela Stoqnova
Славея Тончева
Krema Liybcheva
Milen Muleshkov
Илиана Несторова Костадинова
Semeistvo Georgievi
Iordan Dimitrov
Цветелина Атанасова
Hristina Ognyanova Ivanova
Джемиле Чешли
Boyan Stoyanov
Hari Stratiev
Svetoslav Rodopski
Dimitar Ignatov
Iva Zlatkova Ivanova
Rosen Milkov Kanchev
Цветелин Лазаров
Plamena H. Stoinova
Veneta Tihomirova Todorova
Aneliq Kaleva Staikova
Misho Nechev
Петър Яновски
Tihomir Traikov
Мария Кръстева
Ralitsa Tsvetkova
Loriana Dobreva
Кирилка Цонова
Nadezhda Stanulova-Delkova
Георги Мътаров
Мартин Николов
Katya Koleva
Йоана Манолова
Boriana Georgieva

Честито на всички победители! Очакваме да се свържете с нас, за да получите своите награди!   

# 2 153
  • Благоевград
Игра на бонбони Рафаело и Лидл - https://raffaellopromo.com/

# 2 154
От новата брошура на Лидл Simple Smile

# 2 155
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Оооо , този път Лидълци ще ги пропусна!Тъй или иначе не ме обичат и във всяка игра ме пропускат......

# 2 156
На мен ми се играе в нещо. Може би ще се включа, както и в Милка, но ще съм с малко участия...

# 2 157
  • София
Аз ще се включа в Лидл. Благодаря за споделянето

# 2 158
И аз ще ги пропусна Милка и Лидл. Днес от НЛ - имала съм 3 предметни награди, а аз да уцеля 2 участия. Joy

# 2 159
В играта на Рафаело се чудя ваучерите дали са само за физически магазини.

Общи условия

Активация на акаунт