Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (94) - януари 2020

• 131 634
  • 2 270
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Ей, получих отговор от Активия
Скрит текст:
Благодарим за подадения сигнал! В сайта на промоцията имаше софтуерен проблем. В съответствие с правилата не сме ощетили никого. Всички тегления се провеждат по начин, описан в правилата. Всички печеливши получават e-mail в рамките на 48 часа от публикуването им на сайта, с който ги информираме, че са спечелили.

Искаме да Ви благодарим, че така стриктно следите промоцията на Активиа!

В знак на нашата благодарност, бихме искали да Ви изпратим комплимент пакет. Моля да ни дадете Ваш адрес и телефон за контакт.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви пожелаваме успех в предизвикателството!

Поздрави

Екипът на Активиа!

Обаче корекция в датите в списъка с печеливши няма. Имам спомен, че още в началото някой беше писал за проблемите им и при отговор с предложение за компенсация беше отказал или греша?! Ще видим как ще е средващото теглене в понеделник.

# 2 131
След като им писах на Шварцкопф ми отговориха, че ще проверят. Минах покрай нашия Лайф и видях, че вече има кутия за игра и са сложили един малък лилав куфар. На кутията пише, че играта е започнала на 16 януари и е до 16 февруари, което не е съвсем коректно, защото реално почва на 29 януари. Пишете им ако посочените магазини не провеждат играта.

# 2 132
Някой пита дали се свързват за чорапите Пиринско. В условията пише , че те се свързват с вас, но в Инстаграм, където аз спечелих искаха ние да се свържем.

# 2 133
От Мура със слушалките  - да са пратили на някой хабер?

# 2 134
Нито от мура ,нито от Маги има имейли.

# 2 135
Скрит текст:
Ей, получих отговор от Активия
Скрит текст:
Благодарим за подадения сигнал! В сайта на промоцията имаше софтуерен проблем. В съответствие с правилата не сме ощетили никого. Всички тегления се провеждат по начин, описан в правилата. Всички печеливши получават e-mail в рамките на 48 часа от публикуването им на сайта, с който ги информираме, че са спечелили.

Искаме да Ви благодарим, че така стриктно следите промоцията на Активиа!

В знак на нашата благодарност, бихме искали да Ви изпратим комплимент пакет. Моля да ни дадете Ваш адрес и телефон за контакт.

Извиняваме се за причиненото неудобство и ви пожелаваме успех в предизвикателството!

Поздрави

Екипът на Активиа!
Обаче корекция в датите в списъка с печеливши няма. Имам спомен, че още в началото някой беше писал за проблемите им и при отговор с предложение за компенсация беше отказал или греша?! Ще видим как ще е средващото теглене в понеделник.
[/quote]

Да, аз отказах компенсация. Но не ми отговориха дали съм ощетена с едно участие. Възползвайте се от комплимента им пакет, тъкмо ще споделите какво съм "изпуснала". Simple Smile

# 2 136
  • Пловдив
За слушалките на Мура, пишете им вие с вашите данни за доставка директно на техния имейл. На мен така ми отговориха, че трябва печелившите да ги потърсят и да се свържат с тях.

# 2 137
# 2 138
  • София
Аз май вече няма да зареждам в НЛ, като гледам този бизнес няма да го бъде още много. Имам едно 100 лв да вземам и едни 10 вътре. Мисля да ги изигравам и да се приключва

# 2 139
  • София
Аз май вече няма да зареждам в НЛ, като гледам този бизнес няма да го бъде още много. Имам едно 100 лв да вземам и едни 10 вътре. Мисля да ги изигравам и да се приключва
Ще изгорят тези с големите печалби, които имат да взимат пари разсрочено напред за години. Ако въобще са реални хора с реални печалби.

# 2 140
  • Бургас
Добре че им писах в чата на НЛ. Изисквали верификация на картите. Е да ама аз да не съм Ванга. Обяснявам им, че сметката на едната карта е закрита, а те си знаят тяхното. Добре, че назад във времето съм я снимала. Преди изпращаха имейли с подробни инструкции. Сумата ми е 4900 лв и дано не изгоря, че ще се поболея.

# 2 141
Triada Market
Страницата е харесана · 8 часа ·

=> => => Още подаръци от BHPC
Кампанията е валидна до 16/02/2020 в мгазини Елитис в София, Варна, Бургас и Пловдив!

# 2 142
  • София
На мен преди си ми пратиха имейл, че изискват. Няма да изгориш, но сигурно сега всички ще се юрнат да си теглят парите. Изиграх си и 10те последните лева и съм дотук. Четох днес, че спецпрокуратурата повдигнала 7 обвинения на Божков, ама той пък бил в чужбина.

# 2 143
  • при късмета
В изипей изплащат май до 4000. Ако се бавят още, отмени заявеното и ги дръпна на два пъти през изипей. По-бързо ще ги одобрят

Не се шашкайте толкова. По новините казаха, че ако се приемат промените, ще имат 3 месеца да върнат лицензите, а до тогава ще са законни и действащи. А още нищо не е прието

# 2 144
  • Бургас
Не съм фен на Изипей. Тези тук, които са около мен все нямат пари и ме препращат за другия ден. 100 лв, 3 дни ме мотаха, а за повече трябва кутия да им оставя да ми събират 3 месеца в нея.

Общи условия

Активация на акаунт