Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (94) - януари 2020

• 131 631
  • 2 270
  •   1
Отговори
# 2 115
Мерси ма ко, ще пробвам. Имам Лафка почти до блока и ми е много удобно да си ги изтегля от там.

# 2 116
  • Бургас
А по сметка за колко време одобряват? Имам доста за теглене и вече 7 дена никакво развитие.

# 2 117
  • София
Някой теглил ли е от НЛ през Лафка? Само лична карта ли искат? Имам едни 40 лв. и се чудя дали да не ге изтегля предвид това, което се случва в момента с Божков. Blush Да не му запорират всичко... Пак ли се подава заявка за теглене първо?
**Bobby**, заявяваш през сайта, че искаш от Лафка. Ще ти искат документ за верификация, а може и да не искат де, ако скоро си теглила по друг начин. Пращат ти баркод. Показваш го в Лафка, питат за ЕГН и готово. Даже не искат ЛК. Все пак отиваш с телефон и профил в НЛ.

# 2 118
Боби, снимай на телефона и номера на заявкята - незнам зящо, но на мен ми го поискаха заедно с ЛК.
Бризче, прилажила ли си си копие от банковата сметка?
По принцип не ги бавят повече от другите.

# 2 119
  • Бургас
Боби, снимай на телефона и номера на заявкята - незнам зящо, но на мен ми го поискаха заедно с ЛК.
Не са ми поискали. С нова банкова сметка съм, взех си бележка. Чакам имейл, но няма.

# 2 120
  • при късмета
Не са ми поискали. С нова банкова сметка съм, взех си бележка. Чакам имейл, но няма.
Пиши им в чата, може да са пропуснали имейла

# 2 121
  • София
Въпрос към спечелилите и получили високоговорител Сони от Прингълс. Искаха ли кутията и касовата бележка при получаването и кой куриер ги доставя?

# 2 122
Има публикуван нов въпрос в играта на Сборище на трубадури.
Ще го умувам утре, че вече е късно за такава дейност.
Някой откри ли отговора? Аз снощи търсих и стигнах до Каролайн Чери, но може и да не е тя, защото нейният първи роман не излиза 1985 г. Но не ми е останало време да разгледам и други автори.
Дан Симънс, награди Хюго и Локус през 1990 за романа Хиперион от 1989. Световна награда за фентъзи през 1986 за първия му роман от 1985 - Песента на Кали. Бил е начален учител по химия.

# 2 123
# 2 124
Въпрос към спечелилите и получили високоговорител Сони от Прингълс. Искаха ли кутията и касовата бележка при получаването и кой куриер ги доставя?
Нищо не искат. Доставя ги пощата - даже в някои случаи не ги доставя и е добре да се провери дали не е пристигнал.

# 2 125
Poems, супер си! Благодаря, спести ми ровене в интернет Simple Smile

# 2 126
Браво,сикрет! Със здраве да си ги харчиш! 🤗
Аз на Лафка не съм теглила,само ваучери взимам. Много е удобно. А и ги има на доста места.

# 2 127
# 2 128
Момичета да се похваля, получих си наградата от форума, много са бързи - ваучер за Лидл. Първа награда ми е за годината, дано е на късмет Simple Smile

Скрит текст:

# 2 129
Сикрет , честито !Със здраве да си ги похарчиш и още много късмет да имаш !
И аз вчера си получих ваучера от Лидъл и форума , благодаря !
От Балантайнс казаха , че наградите ще бъдат получени до 5.02 с куриер или представител на фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт