?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 611
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 415
Не ми идва малко интимността,но се влюбихме като ученици за три дена прекарани заедно .А той с минимална заплата и  бедна къща в Промишлена зона .Само за единия секс и двамата не сме.Но той и друго не може да ми даде .Не ,че ще ида да живея с него ,ама...

# 5 416
# 5 417
Влюбена си, но вече си му направила сметка на имотите и парите?? Какво трябва да ти даде след 1 секс?

Ами ако беше и без къща Simple Smile Simple Smile

# 5 418
  • Варна
А в първия, само финанси и имоти ли те привлякоха? Има и бедни, хармонични семейства.

# 5 419
Това ли ви спира? Че е беден? А не, че изневерявате или не сте наясно със семейните си отношения?
Любовта не съм чула да върви задължително с богатство. Проблем няма.

# 5 420
Ама в Промишлена зона е къщата Simple Smile Според мен това е майтап. Иначе авторката горката, бедна, с беден мъж и беден любовник - Коледен ужас Simple Smile

# 5 421
Не гледам имотите му ,които не съществуват ,но мисля че дори и да имаме някаква любовна връзка ,това безпаричие у него като мъж ,ще ме "убие". Дори няма да мога да се надявам да ме заведе на някакво романтично място .Направо ми е неудобно на 40 години да се влюбя в такъв човек.Жените на тази възраст ,си откриват щедри "любовници"  ,поне да си заслужава .Знам,че трябва по-скоро да го изведа от сърцето си ,но как ще стане като не съм имала досега такава връзка .

# 5 422
  • Варна
Авторката има претенции и иска добри условия. Я тя какво предлага, освен епизодична секс? 😄
Има вариант и авторката да се амбицира и да инициира приток на доходи.
Щедрите любовници търсят жени, около 20-те.

# 5 423
Ами намираш си богат. Но имай предвид, че конкуренцията там била голяма Simple Smile

Ти за 20 години защо не се замогна? Така нямаше да ти пука с какви пари и имоти са мъжете.

Аз никога не съм гледала тези неща. Никога. И не знам как се сещате за това, и то при някакъв скорошен извънбрачен секс даже, пак имотите намесени.

# 5 424
Аз не съм бедна ,имам добри доходи , но те са за моето семейство .Няма да ги раздавам на "любовници" .
Чак толкова ,че да почна да поддържам няма да стане .Абе да се влюбя на "дърти години " ,където се казва  не е работа .Това да почвам вече чак да си крия телефона и да забравям , не ми влия добре .Още по-лошото е,че вече правим уговорки кога пак ще бъдем заедно .

# 5 425
Ако беше влюбена, къщата му в Промишената зона щеше да ти се види рай. И китка от двора щеше дда те радва. Обаче не си явно, а ти трябва разнообразие Simple Smile Няма лошо - неговите малко пари са си за него, твоите за теб и това е Simple Smile

# 5 426
Тука някой анонимно хапе съфорумка, която е писала същата история.

# 5 427
Аз съм потресена, може ли някой да заповяда на сърцето си в кой ще се влюби....дали богат,дали беден, дали нормален,хубав,грозен...
Другото е търсене на материална изгода,а не влюбеност.Ако мислиш,  че няма да си щастлива с този човек, тогава не си го причинявай.

Но да твърдиш,че си влюбена, пък той еди какво си.....нямал, звучи чак цинично . Често се влюбваме в най- неподходящите хора, но това е любовта.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 12:07 от happy doc

# 5 428
Аз не съм бедна ,имам добри доходи , но те са за моето семейство .Няма да ги раздавам на "любовници" .
Чак толкова ,че да почна да поддържам няма да стане .Абе да се влюбя на "дърти години " ,където се казва  не е работа .Това да почвам вече чак да си крия телефона и да забравям , не ми влия добре .Още по-лошото е,че вече правим уговорки кога пак ще бъдем заедно .
Доколкото разбирам, ти е дискомфортно, че си се влюбила в зле финансово мъж. Друго е да се влюбиш в богат😊. Лошо е, че правите планове за нова среща?! Ми недей.
Значи - представи си какво би станало, ако семейството ти разбере, и действай! Представи си другата Коледа в ях, лятната отпуска в тях и така...

# 5 429
Оле боже, каква връзка има с проблема, че е беден? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт