?Въпроси всякакви за СО? 2020

• 213 598
  • 5 611
  •   1
Отговори
# 5 460
Най-малкото очаквам от мъж, който е заявил, че иска да ме опознае извън работа или да го направи, или в прав текст да ми каже, че няма интерес, а не да се държи като мишка.

# 5 461
Нищо не бих казала на занемарилата се приятелка ако не виждам признаци на проблеми/депресия. Сега много хора покрай короната са хоум офис, цял ден по  пижама и не съвсем изкъпани. Чудо голямо, ще се спретне по някое време и сама, без да го играя родител.

По казуса с младежа също нищо не бих правила. Какво се очаква, в пряк текст да каже, че е загубил интерес или че не му е чак толкова важно ли? Анонимната много се е вторачила  звучи отчаяно.

# 5 462
А вие как си я представяте депресията? Че трябва да се вайка отчаяно, да заплашва със самоубийство...? Те тия, които много се оплакват колко са зле, всъщност не са депресирани, просто се разтоварват по този начин.

# 5 463
  • Агент под прикритие
За анонимната с младежа - за пореден път, четейки форума, се убеждавам, че масовата нагласа на ССФ очевидно е, че когато започне да пърха с мигли и да се усмихва, мъжът трябва веднага да зареже всичко и да хукне след нея като кученце. И че ако не тича постоянно, значи е незаинтересован. Joy

# 5 464
  • София
Най-малкото очаквам от мъж, който е заявил, че иска да ме опознае извън работа или да го направи, или в прав текст да ми каже, че няма интерес, а не да се държи като мишка.
Как да ри го кажа, ама тая работа не е като оная. Дела гледай, не думи.
Празници са, семейни, дай му въздух.

# 5 465
  • Пловдив
Имам един такъв казус :
Как да кажеш на сравнително близък човек, че е позанемарил хигиената си...
Близка моя приятелка, видяхме се сега около празниците няколко пъти. Четири поредни дни тя беше все с едни и същи дрехи и чорапи. Бъдейки наблизо, осезаемо се усещаше доста силна неприятна миризма на цигари, некъпано и неизпрано. Съжалявам, че съм така описателна, но наистина малко съм в шок, защото по принцип тя си обича да си кипри, има дрехи, има козметика. По разговорите не усетих да е нещо тъжна или депресирана, просто не знам какво да мисля и как бих могла деликатно да ѝ кажа, че има проблем. Съвет?
Изричаш очи в очи (насаме, без чужди уши наоколо) точно това, което мислиш относно липсата на чистоплътност и усещащото се ухание. Ще бъдеш разбран(а) правилно и недвусмислено.

# 5 466
Някои хора не познават думата "тактичност"

# 5 467
  • София
Занемарената хигиена е първи признак на емоционална неудоволетвореност, апатични и депресивни състояния.
Анонимната да тръгне с въпрос - добре ли си, какво става с теб? А не с - миришеш и косата ти е мазна.

# 5 468
Занемарената хигиена е първи признак на емоционална неудоволетвореност, апатични и депресивни състояния.
Анонимната да тръгне с въпрос - добре ли си, какво става с теб? А не с - миришеш и косата ти е мазна.

Да, така ще направя, не искам тя да се почувства неловко. Ще започна по-отдалеч, може би ще ѝ припомня времената преди и събитията, в които участваше дейно накипрена и нагласена.

# 5 469
  • Sofia
Ами, то това е и другото, аз живея сама, той с тяхните. Мислех да не би да се е комплексирал от това, че аз съм самостоятелна, но пък има ли желание, има и начин.

Е, ти какво му хареса на този?! Живее "с техните", на по-нисък пост в службата, срамежлив и пасивен... Никак не ми звучи добре. Потърси си по-готино момче, според мен. Simple Smile Някой, който няма да чака втора покана.

# 5 470
По случая с младежа - не мисля, че като не е писал 2 дни е толкова голям проблем. Може би чака ти да му пишеш, защото всеки път той ти е писал. А и както написа една съфорумка - празници са, семейни събирания...
Цитат на:  link=topic=1166774.msg42020042#msg42020042 date=1608995441
Повечето мъже се държат като мишки,много рядко някой директно ще ти каже, че няма интерес. Поне такива са моите наблюдения.

# 5 471
  • София
И не изисквайте вричане и клетвени обещания, свалка е това. Съвсем, съвсем в началото.

# 5 472
Честно казано за в момента съм му харесала външният вид и нищо повече. Май така и ще си остане.

# 5 473
  • София
Не напирай тогава, че и това не се нрави.
Отпусни се, ще се канализират нещата след празниците.

# 5 474
  • Агент под прикритие
Горджи, не и се чака май. Два-три дни явно е твърде много време, достатъчно, за да го отпише. Освен това, гледам форОмните парапсихоложки вече го претеглиха, премериха, вкл. професия, позиция и др. и си казаха присъдата... Joy

Анонимна, мисля, че отдаваш прекалено голямо значение на чатчетата. Те, също както телефон, лични в някой форум и т.н. се ползват до осъществяване на контакт и насрочване на среща. И предназначението им свършва дотам. Спри да се самонавиваш и остави човека да те потърси. Ако не го направи, каквато и да е причината, няма голямо значение. Не е трябвало да стане. Simple Smile

Възможно е да те потърси дори след месец, два, три. Тогава гледай да му излезеш с номера "Аз когато имах интерес, ти нямаше, сега е мой ред.". Класика в жанра. Joy

Общи условия

Активация на акаунт