Усложнения след хрема

• 663
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,просто незнам какво да направя вече и търся мнения,съвети и незнам какво още.
Та проблема накратко.....Малката ми дъщеря,която е на 6 г. От бебе страда от уши.Отити безброй.Има правена парацентеза,махната е третата сливица.Уж беше добре и 6 месеца по късно текна един зелен гноен сопол,който не де повлияваше от нищо,лошото е че тази гной се загнездва и вътре в ухото и няма махане,капки,антибиотици ,спука тъпанче и няма и няма.Най-накрая УНГ се видя в чудо и каза,слагаме тръбички в ушите и ще видим сопола къде ще иде.Седмица след поставянето на тръбичките сопола изчезна и една година докато беше с тях беше добре.Май месец 2019 махнахме тръбичките и беше добре до преди Коледа.Тогава ни хвана вирус ли,грип ли,незнам и текна сопола получи и болка в ухото,започнах с промивки сребърна вода,клеева тинктура,солена вода ,но сопола стана доста гноен и отново излиза на талази,просто ми се реве,безсилна съм и мисля,че тръгваме по същия път за тръбичките.Вдруги ден ще ходим на лекар да видят ушите и дали има вече в тях течност,но има ли някой минал по този път и дали е намерил спасение друго.Давам и хомеопатия изписана от хомеопат,няма махане този зелен сопол.

# 1
Може да опитате със Серапептаза.  Прочети, и във форума има информация за лечение с ензими.

# 2
Може да опитате със Серапептаза.  Прочети, и във форума има информация за лечение с ензими.
Прочетох,но дали е подходящо за дете?

# 3
  • София
Пробвайте Синупрет сироп за деца.

Общи условия

Активация на акаунт