Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 881
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден на всички!
Гледах поздравителното клипче за празниците от екипа и ми хрумна, че умишлено не е включен Енгин, защото неговият образ е най-луд. Все едно не са успели да го извадят от ролята, за да каже две-три думи.
На мен този избор много ми допадна. Все едно всички други са на тази планета, а Енгин - не 😁 Само две снимки с Яхя и то като Санджар и това е!
Поне аз така си ги навързвам 🙂

# 106

-Каква е твоята мечта ?
-Да ме целунеш в дъжда...А твоята ?
-Да започне да вали !

Чарлс Буковски

# 107
  • Пловдив

Някога, назад във времето.
Дали ще отидат на същото място в настоящето?

Добър ден на всички!
Гледах поздравителното клипче за празниците от екипа и ми хрумна, че умишлено не е включен Енгин, защото неговият образ е най-луд. Все едно не са успели да го извадят от ролята, за да каже две-три думи.
На мен този избор много ми допадна. Все едно всички други са на тази планета, а Енгин - не 😁 Само две снимки с Яхя и то като Санджар и това е!
Поне аз така си ги навързвам 🙂

Този видеоклип не е от официалните акаунти на сериала ни.
Създаден е от dizilerim tv, който има канал в тубето и за всички сериали си прави такива. Фактът, че в него има снимки и моменти от друга фотосесия на Неслихан, снимки със съпруга й и други актьори, не участващи в нашия проект - говори за това. Любителски клип, сбор от моменти - няма нищо лошо в това.

Още един рейтинг за вчера - петък.

https://www.aksam.com.tr/magazin/sefirin-kizi-cukuru-solladi-her … stu/haber-1034309

"Дъщерята на посланика" изпревари "Яма"!
Всички говореха за Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл

Позицията на трона на сериала "Яма", който дълго време не е губил първото място от върха на рейтингите, започна да се разклаща. Сериалът "Дъщерята на посланика", който току-що започна излъчване, почти изпревари "Яма"-та.

За кратко време, набирайки голяма фен база, сериалът "Дъщерята на посланика" (8.9) надскочи сериала "Яма" с (8.83) в групи AВ и ABC1. В тотала "Яма" беше на върха с 9.47, а "Дъщерята на посланика" зае 2-ро място с 8.81.

По този начин сериала по Стар тв спечели първото място в две категории, а в тотала - второто. Част от мненията са, че "Дъщерята на посланика" скоро ще надскочи "Яма" и в тотала.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 13:06 от mariana51

# 108

Значи в понеделник ще гледаме сборен епизод.
Да бяха пуснали втори трейлър или резюме.

# 109
  • Пловдив

Колаж от Роксани.

На мен лично ми стига 1 трейлър. Ако има втори, трети(става въпрос за трейлъри предшестващи епизод) интересът намалява. Но, каквото си решат продуцентите. Поне до момента са ни показвали по един за епизод.

Събота, релакс...

# 110

Добро утро момичета 💕
Хубав и релаксиращ  ден.
Да пием по
и към съботните задачи.
Отсега се питам Наре и Мелек дали ще отседнат някъде другаде или Гедиз ще ги остави у дома си  като постоянни гости.
Къде и каква работа ще започне Наре? Дали няма да е в холдинга / определено нещо в офис ще да работи/.Визирам снимките зад кадър. Тя знае езици и би могла да води много успешно преговори и да прави съответни преводи.
Представям си желанието за подобна работа и у Менекшето - нали трябва да е близо до любимия
си мъж.
Как би стояла сама у дома.
Ако ги съберат всички на едно място да работят  - ще  стане готино.

Това въобще не си го представям. Свекървата няма да позволи и да си го помисли, трябва да стои до полата й. Малко ми е странна йерархията в тези семейства. Майката е на върха, синовете на второто стъпало, дъщерите и снахите са на едно ниво с прислугата. Засега все още са дали много малко от семейството на Гедиз. И там мама е начело, но малко знаем за сестра му. Важното е, че все пак работи. Интересно ми е, че и в двете семейства няма бащи. Какво ли се е случило? Дали така щяха да изглеждат нещата, ако имаше и бащи? Ще видим какво са ни подготвили сценаристите.

# 111
  • Пловдив

Наре иска да започне нов живот и да създаде рай за дъщеря си.
Възможно е Гедиз да и предложи работа в холдинга им, Санджар да се опъва, но пък така ще е по-близо и той до Наре. Нищо, че й казва точно обратното. Също ми се струва малко вероятно - майките са на пост.
Интересно би било. А за Менекшето - сигурно ще крият от нея, но като научи - от Яхя, Елван, нееее, спирам да го мисля...

# 112

Здравейте момичета  Two Hearts

Такова слънчево дете е Берен/Мелек.

# 113

Животът е жесток за всички ...
Дъжд се излива върху светци, както и върху грешници

Ал Капоне

# 114
  • Варна
Здравейте момичета!
Да нахвърля малко мисли Smiley  за очебийната крайност в която са семействата на Санджар и Менекшето, направо ми боде очите Smiley  цялата цигания с Менекше и фамилия.Може би искат да покажат, че Санджар умишлено си е избрал жена от най- бедняшко семейство и без баща , защото е претърпял ужасно разочарование от семейството на Наре, което е на противоположния полюс - богато, високопоставено в обществото,   изглеждащо блестящо отстрани, бащата с безспорен авторитет . Затова е избягал в другата крайност, смятайки, че богатството върви с лъжа, предателство ,лекомислие, надменност  Макар, че той все пак е минал от единия свят в другия, но е запазил ценностите, които е имал и преди / не искаше момчето от фирмата да му отваря вратата на колата и да се чувства за нещо повече от служителите си /. Но пъкп и най-добрия му приятел е Гедиз, а той винаги е бил от лъскавата страна, Санджар разчита на него, доверява му се като на брат.Санджар е забогатял , но не е променил начина си на мислене, не прави разлика между хората на принципа на богатството и социален статус.
Яхя ми харесва , добър брат е, винаги на линия до брат си.
 А това обръщение "садъч" приятел ли, брат ли означава? Пред фирмената сграда пишеше Садъчхолдинг Smiley Ще видим докъде ще я докарат братята Thinking 

# 115
Здравейте момичета,аз съм нова във вашия форум и моля за по вече информация за филма" Дъщерята на посланника"как го дават на седмица ли по веднъж,колко серии е и къде го гледате.

# 116

Мелек ще "строи" Санджар.Не знам как, но ще успее.Татко и ще ревнува Наре от Гедиз, но няма да се примири, да вижда дъщеря си с "брата".

# 117
  • Пловдив

А това обръщение "садъч" приятел ли, брат ли означава? Пред фирмената сграда пишеше Садъчхолдинг Smiley Ще видим докъде ще я докарат братята Thinking  

Точно така. И брат, и приятел.
И естествено: Братски/приятелски холдинг.
И в знака на холдинга се виждат маслинови клонки, и кораб.
Санджар се занимава със земеделската работа, Гедиз с проектите в чужбина.

Veselina Ionkova 653972, привет. smile3525
Сериалът започна излъчването си на 16 декемри 2019. Излъчва се всеки понеделник по Стар тв. До момента имаме излъчени 3 епизода, които са й преведени. На 1 стр. на темата под линка на филма ще намериш преводите. За улеснение ти ги пускам и тук. Прецени кой линк ще си избереш. Ако не ти се отвори някой, пробвай следващия:

Линкове към епизод 1: https://docs.google.com/presentation/d/14jbHQtH177EYlhMhKTiBtoe6 … resent?slide=id.p

Линкове към епизод 2: https://docs.google.com/presentation/d/10euK3HpMJFLOefVJk3R0jap_ … E/edit#slide=id.p

Линкове към епизод 3: https://docs.google.com/presentation/d/1yrOpSiJ7Q2KoF8V7eN0G8gLx … g/edit#slide=id.p

# 118
  • Стара Загора
Здравейте момичета,аз съм нова във вашия форум и моля за по вече информация за филма" Дъщерята на посланника"как го дават на седмица ли по веднъж,колко серии е и къде го гледате.
Здравейте! Сериала го дават всеки понеделник по 1 серия.На 6ти ще почиват ,но на 13 ти е следващата серия  . В самия ден в темата се слагат линкове за онлайн гледане.

# 119
  • Пловдив

Хайде, имаме си нови снимки.
В ресторант Kır Sofrası, Бодрум, Мугла.
На втората снимка е със собствениците на ресторанта - Мехмет и Айше Кахраман.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 21:10 от mariana51

Общи условия

Активация на акаунт